Gość coyot Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 po zalozeniu 2" rurki od kolektora do konca micrus zaczal lepiej gadac :diabel2: http://pl.youtube.com/watch?v=dRRG9AarbVg&...re=channel_page do pelni szczescia braknie mi tylko kolektora 4-2-1 ale mam nadzieje ze do ogolnopolskiego zdaze takie cudo skolowac :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 akort, tak poliftowe mialy tak dziwnie listwy fikusnie wykonczone po bokach coyot, no to teraz wiesz z jakim wydechem jezdzilem w dwoch autach :diabel2: :diabel2: teraz mlodej wstawiam ori tlumik bo dziewczyna sie meczy, a w zielonej :kosci: sasiedzi mieli mi zazle jak wracalem kolo polnocy z nagrzanym wydechem. nagrzej pozadnie wydech i pozniej zobacz jak fajnie strzela niedopalone paliwo jak lekko bedziesz dodawac gaz a dzwiek sie spotegowal jak wybebeszylem zielona i byl przelocik :one: :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 nagrzej pozadnie wydech i pozniej zobacz jak fajnie strzela niedopalone paliwo jak lekko bedziesz dodawac gazu mnie strzela prawie caly czas ... jutro jade bez silencera ... zobaczymy jak bedize ale!! przy 80kmh na 5 biegu jest kulturka.. cisza jak w seryjnym ... ale za to od 100-... juz nie pogadasz :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 u mnie strzela prawie caly czas ... ale za to od 100-... juz nie pogadasz Po co właściwie zakładać coś takiego? To już chyba lepiej obniżyć dach, przyrost przyspieszenia będzie podobny, komfort jednak większy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Po co właściwie zakładać coś takiego? jezeli o mnie chodzi to ja micre traktuje jako zabawke ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blondas Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 rok 1993 silnik 1300 cm 5d kolor jak biedroneczka przebieg az 120 000km sprowadzony z fuhrerlandu ogolnie autko mojej zony. prezent na walentynki i cos mniejszego w czym bedzie sie czula dobrze doskonalac technike prowadzenia pojazdu po zdanym 2 tygodnie temu za pierwszym podejsciu, egzaminem na kierowce jak na razie zona przejechala nim 80km i jest zachwycona...ja zreszta tez! to pierwszy japonski samochodzik w naszej rodzinie... do tej pory byly tylko renaulty i fiaty :wink i juz po pierwszych zakupach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 rok 1993silnik 1300 cm dobry rocznik i silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 blondas, gratuluje zakupu, gdzies chyba widzialem podobne w ogloszeniach na allegro/otomoto. ma wspomaganie ? i to az przejechane 120tys to nic na forum sa wieksze przebiegi, w zony micrze np 220tys 97r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcior Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 aż ? moja ma 285 tysiecy i śmiga jak złoto p.s ładny kolor i widać że auto dobrze utrzymane, oby sie dzielnie sprawowalo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość demano1 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 U mnie w domu Micrusy są od zawsze , to bardzo super niezawodne autka. Osobiście na chwile obecną mam micre k11 super eske , która ma niby przebieg 142.000. Jednak autko jest w domu dopiero miesiąc :> , póki co wymieniony tłumik końcowy i przegłub lewy. poprzednia k11 1.0 94r w momencie sprzedaży miała ponad 280.000 , z rzeczy wymienionych to tylko tłumik i dwa przegłuby oraz przepustnica zregenerowana domowym sposobem.. Moja najwcześniejsza micra k11 1.3 super s < RiP.. > w momencie zawinięcia się na zakręcie przez mojego brata , miała przebieg wg licznika 98.000 , była w rodzinie 2 lata , w tym aucie to nawet tłumik nie był wymieniany z tego co pamiętam Kurcze gdybym wiedział że trafi mi się identyczna w takim samym kolorze Super eska , jak ta rozbita to bym ani jednej części nie sprzedał z niej ;/ !! a tak teraz musze szukać drzwi od strony kierowcy , bo w momencie przywiezenia miała wgnieciony lekko próg i drzwi koloru zielonego :> a znajomy lakiernik nie całkiem identycznie kolor dobrał.. wobec czego wole znaleźć identyczne drzwi zeby nie bawić się w cieniowanie względem boków i błotnika .. Moja pierwsza super Essska ;(.... : http://img12.imageshack.us/img12/1274/01072007nb2.jpg http://img527.imageshack.us/my.php?image=zdjcie0533lv8.jpg http://img19.imageshack.us/my.php?image=01072007002ro3.jpg http://img21.imageshack.us/my.php?image=slupkisv3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 aż ? moja ma 285 tysiecy i śmiga jak złoto u mnie 106 000 na liczniku ... ciekawe ile w tym prawdy ... :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johnnyb Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Witam i ja się pochwale :-) narazie jeszcze bez zdjęć, ale nadrobimy :-) Micra 1.0 16v 54 KM z 95 roku, auto kupione od 1 właściciela w kraju z przebiegiem 170kKM, wersja Sound (czy była w ogóle taka wersja?) kolor niebieski, auto z naklejkami w kształcie stóp na tylnych błotnikach niedaleko klapy. Auto ogólnie prawie bezwypadkowe, przytarte z prawego boku. Stan autka określam na doby, na chwile obecną do wymiany rozrząd bo delikatnie już go słychać, problem z nawiewem ale już się z nim uporałem dzięki forum :-D. Auto zostało zakupione dla żony, ale z racji faktu ze jakoś nie bardzo do niego przywykła jeżdżę nim ja i jestem pozytywnie zaskoczony tym autkiem, silnik nie powala ( wcześniej jeździłem 1,9 TDI :-D) ale zbiera się lepiej niż Corsa 1,4 90 KM którym jeździ małżonka. Auto wymaga drobnej polerki, ale to na wiosnę i trzeba zrobić kilka poprawek lakierniczych na prawym boku, poza tym jeździ :-D muszę zakupić jeszcze jakieś kapcie bo aktualnie jeżdżę na wytartych letnich. Ogólnie autko bardzo pozytywne i mam nadzieje ze pozostanie u mnie przez następne 14 lat :-D Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rychol Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Witam wszystkich użytkowników micry, właśnie przywiozłem micrusię dla małżonki - http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...em=190290320824 Jest tam troszkę blaszek do wymiany, a tak poza tym jest w super stanie, od pierwszej właścicielki, książka serwisowa, przebieg prawie żaden ;-), jadę kupić akumulator, bo u gebelsów byle stluczka kończy się ingerencją straży pożarnej i odcięciem zasilania w tym przypadku dosłownym :/ zobaczymy jakie niespodzianki mnie jeszcze czekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 nowy dodatek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrInGeLs Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 moge sie pochwalic wkoncu oto moja micra : http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nissan/Micra/53240 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 malowales ja? bo na tym profilu sa dwa rozne kolory ... ?! :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrInGeLs Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 nie nie malowałem tak światło pada poprostu i robione roznymi aparatami kolor orginalny wiśniowy z micrusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 nie nie malowałem tak światło pada poprostu ale ściema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 oryginalny kameleon ... rudo-wisniowy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amster Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 A moja mala to K11 1.0E 3HB E2 16V...zielony metalik z 1997 z przebiegiem 123500km. Skromne to ale kochane. Wkurza mnie tylko ze niema nawet gdzie w bagazniku podnosnika utknac. Na klamotki musialem wiec kupic platikowe pudelko na narzedzia coby minie jezdzily po kufrze podczas jazdy. Najbardziej mnie zaskoczyl korek paliwa..normalnie wtykany bez gwintu..no i to ze ma immo a niema centralnego zamka i kazdy zamek trzeba oddzielnie otwierac i zamykac. Poza tym OK...jezdzi super i zachlanna nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Wkurza mnie tylko ze niema nawet gdzie w bagazniku podnosnika utknac jak nie ... jak tak po prawej stronie jest miejsce ... ........ a moje malenstwo przeszlo juz letnia metamorfoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PawelRm Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Moja (a własciwie nie moja tylko siostry ale użytkowana przeze mnie od dłuższego czasu i w sumie jeszcze jakiś czas będzie ;p) micra to 1.0 czerwona przebieg 130 000 bez zadnych przeróbek, wszystko seria. V-max 160km/h na obwodnicy Puław ale nigdy więcej jej tego nie zrobie aktualnie jeżdze nią codziennie ok 60km (dojazd do Lublina 25km) i jest ok, przy oszczednej jezdzie pali mi koło 6l. Jak mi sie spieszy pokonuje te trase w 15min ale wtedy juz na pewno nie pali 6 litrów pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Schumi03 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 PawelRm, zapraszamy na spoty grupy lubelskiej :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PawelRm Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Schumi03 jak czas pozwoli to na pewno kiedyś wpadne :one: do zobaczenia na lubelskich drogach, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość podopat Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Oczywiście naj bardziej nie zawodne autko NISSAN MICRA K-11 1.0 16v 1995 rok ,170 tyś przebiegu sprowadzone 2lata temu ,jedyna naprawa to wymiana przepływomierza powietrza ,opony ,olej itp,ostatni przegląd techniczy ,przeszła bez mrugnięcia okiem a to dlatego że trzeba było wymienić tylna lampkę stopu ,reszta bez problemu,facet na przeglądzie powiedział że jest sam zdziwiony że auto jest w takim dobrym stanie ,po mimo upływu tylu lat ,,,,ja osobiście autko odziedziczyłem po żonce ona teraz ma opla :/ ,mi nissanik się podoba a jeździ się nim odlotowo szczególnie na swiatłach nie jednego zostawia w tyle ,,pozdro podopat wstawił bym fotkę ale nie wiem jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi