areks343 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Chcialbym kupic uzywanego QQ. Jednakze pomiedzy mna a autem jest dosc duzo km i nie wiem czy jest sens jechac. Chodzi o to czy nie bedzie problemu dla 185 cm mezczyzny zeby komfortowo uzytkowac to auto ? Ja mam 185 i jest ok , a fotel mam też dość wysoko ustawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 żadnego problemu ja mam 192cm , fotel opuszczony i daje rade mam jeszcze przestrzeń wolną nad głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/106384-qashqai-i-way-16-benzyna/ Jak ktoś szuka auta w dobrym stanie Pewnie trafi na otomoto w ciągu tygodnia, nie chce mi się go teraz myć w tym mrozie... Edytowane 9 Lutego 2017 przez MKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Fajne auto ale cena chyba jeszcze do lekkiego zbicia. Dla porównania: QQ 1.6Pb, Tekna (panorama, xenon, keyless, felga 18") + koła zimowe alu 17", 4 letni, 41 tyś przebiegu, salon polska, 1 właściciel wyhaczyłem za 53 tyś. Wysłano z Lumia 930 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Przeglądałem na szybko allegro/otomoto i rozstrzał tego rocznika w benzynie jest od 47 do prawie 60k. Ogólnie QQ świetnie trzyma cenę, poprzedniego jak sprzedawałem też cena była zaskakująco dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubar72 Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Pilne ! Jestem zainteresowany kupnem QQ z Lubina. Czy jest może jakiś forumowicz(spec od QQ) w celu sprawdzenia auta przed zakupem?, oczywiście nie gratis. Link do auta https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-qashqai-ID6yM66z.html#d9983c089a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpadzior Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Witam. Jestem zainteresowany kupnem używanego QQ w starej "budzie". Budżet do 45 tysi max. Wybór padł na następujące modele http://moto.gratka.pl/tresc/nissan-qashqai-i-salonpl-i-wl-serwis-21795554.html#f71400ee555ad2a0,1 lub http://moto.gratka.pl/tresc/nissan-qashqai-i-salonpl-1wl-serwisaso-fravat23-21747530.html#f71400ee555ad2a0,1.Prosiłbym znawców tego modelu o jakąś konstruktywną opinię o powyższych. Chyba że ktoś akurat planuje w najbliższym czasie sprzedawać podobne, to wtedy odpuszczam i czekam. Co pewne to pewne Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Pomijam kwestię najniższej wersji wyposażenia, ale ten rocznik można kupić z niższym przebiegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM79 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) po za tym lewe drzwi przednie , (mogły być tam malowane,wymienione lub to tylko zły kąt zdjęcia) Edytowane 20 Marca 2017 przez TOM79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bany06 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam, zastanawiam się nad zakupem QQ+2.Co sądzicie??https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-qashqai-2-1wl-2-0diesel-tekna-4x4-panorama-xenon-keyless-go-gwarancja-ID6yQ29h.html Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez bany06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDRZEJ104 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Witam . Zacząłem poszukiwania Qashqaja i jestem ciekaw jak sprawują się skrzynie automatyczne z silnikiem 2.0 benzyna . Czy należy obawiać się typowych usterek - jakie ? Koszt serwisowania tej skrzyni , koszty ewentualnych usterek . Różnice w spalaniu automatu i manualnej z 2.0 benzyna . Taki mam blisko https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-qashqai-tylko-76-tys-km-ksiazka-serwisowa-ID6yOmTh.html#eff495149f . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mike12345 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Wg mnie Kaszki maja przesadzone ceny, najstarsze 10 letnie 1.6 chodza po 30tys., za ta cene to mam 5 letniego kompakta. Dla wlascicieli to plus ze tak trzymaja cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDRZEJ104 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Cenę trzymają ale ŻONA chciała by takiego i co zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Nie mają przesadzonych cen, taką cenę kształtuje popyt. Ja nie mogę narzekać, przy sprzedaży po 5 latach spadek wartości auta o 33% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mike12345 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Nie mają przesadzonych cen, taką cenę kształtuje popyt. Ja nie mogę narzekać, przy sprzedaży po 5 latach spadek wartości auta o 33% A zazwyczaj to ok. 50-60%, rzeczywiscie ewenement:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Dlatego zakup QQ można traktować w ramach dobrego zakupu, bo o inwestycji ciężko powiedzieć Oczywiście jeszcze warto kupić nowy w ramach przyzwoitej promocji, ale o to nietrudno. Pierwszego QQ sprzedałem po 3 latach za jakieś 80% ceny zakupu, drugiego za okolice 66% po 5 latach, niestety tymczasowo zmuszeni byliśmy wziąć Pulsara żeby było łatwo wsiadać rodzicom żony, inaczej byłby pewnie trzeci QQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość booyack79 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Wkrótce do opylenia będzie 1.5 dci z 10/2010. Ostatnie sztuki bez dpf. Radio już z mp3 . Wersja acenta + przyciemniane szyby w salonie. Zakupione w JapanMotors Katowice i tam serwisowane do tej pory. Ostatni serwis 2 tyg. temu. Obecnie na liczniku 131tys. Stan bez zarzutu. Piszę, że wkrótce gdyż czekam na nowy a ma się pojawić na przełomie czerwiec/lipiec. Jakby komuś termin odpowiadał to polecam i zachęcam do kontaktu. booyack@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z_bm Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Jeżeli ktoś szuka QQ w świetnym stanie, to polecam mojego https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-qashqai-2-panorama-1-wszy-wlasciciel-7-osob-ID6yQgsD.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatau Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Witam, planuję zakupić Qashqaia, prosiłbym o ocenę tego egzemplarza, ewentualnie o wskazanie stacji diagnostycznej w Szczecinie, w której mógłbym go dobrze sprawdzić. http://moto.gratka.pl/tresc/nissan-qashqai-i-panoramadach-kamera-21744922.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noir111 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 siema! mam pytanie- czy qq wersja +2 wychodzila w silniku benzynowym z 6-biegowa skrzynia biegow czy ta opcja pojawiala sie tylko w przypadku diesela? dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noir111 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 dzieki- szukalem juz na paru stronach?.ale jestem laikiem w tych kwestiach- jednak dziekuje za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eddred Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Dzieńdobry, mam pytanie, pewnie zbyt szerokie na jednoznaczną odpowiedź, ale może się mylę. Zaczynam poszukiwania egzemplarza QQ dla siebie, nie znam tej marki, tego modelu - po prostu podoba mi się i chcę w to wejść. Interesują mnie te większe silniki, raczej benzyna, ale niekoniecznie. Automatyczna skrzynia biegów. Właściwie to są te podstawowe cechy, jakimi powinien się odznaczać "mój" QQ. Rocznik - około 2010-2013, na droższy mnie nie stać. Czy istnieje model/wariant tego samochodu, którego należy unikać? Naczytałem się, że silnik 1,5 raczej nie polecany, okej, a co jeszcze? Jeśli komuś się zechce powymądrzać na ten temat będę mocno zobowiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Jak autko jest zadbane to nawet 1,5 nie zagraża . Benzynka ,ok , 2L godne polecenia, 1.6 też sobie radzi , ale Kubicą nie będziesz , nie ma typowych usterek ! czyli ten typ tak ma TTTM Jeśli trafi się awaria to albo miałeś pecha , bo poprzednik nie zadbał "o to" , albo samemu czegoś niedopilnowałeś . W mojej karierze prywatne auta to tylko benzyny , mniej komplikacji i tani serwis , diesle tylko zawodowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatteoMartino Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Witam. Jestem nowy i średnio zaawansowany w znajomości się w szczegółach motoryzacji. Chcę kupić QQ 1.5 dci Tekna 2008 r. Co myślicie???Auto będzie użytkowane głównie w mieście kilka razy w roku długie trasy. Jestem zainteresowany taką ofertą co myślicie???Proszę o opinie. https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-qashqai-wersja-tekna-osoba-prywatna-mozliwa-sprzedaz-przez-komis-ID6yBqdW.html#xtor=SEC-8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gambiting Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Witam. Jestem nowy i średnio zaawansowany w znajomości się w szczegółach motoryzacji. Chcę kupić QQ 1.5 dci Tekna 2008 r. Co myślicie???Auto będzie użytkowane głównie w mieście kilka razy w roku długie trasy. Jestem zainteresowany taką ofertą co myślicie???Proszę o opinie. https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-qashqai-wersja-tekna-osoba-prywatna-mozliwa-sprzedaz-przez-komis-ID6yBqdW.html#xtor=SEC-8 Po co Ci diesel po mieście? Zimą będzie Ci zimno zanim gdziekolwiek dojedziesz, przy krótkich trasach spalanie takie samo jak benzyna, więcej drogich i skomplikowanych w naprawie części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi