ktg.slask Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Super, dziękuję takiej odpowiedzi oczekiwałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 kojarzy ktos z Was te chinczyki? https://allegro.pl/zarowki-led-h11-c7-16000lm-72w-dzien-noc-nowosc-i7542558898.html Spora moc a tanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Oby diody po jakimś czasie nie przygasały.Swiatło faktycznie potęga!.Za te pieniądze warto kupić i spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Sprawdze czego to warte:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos84 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 9 godzin temu, stasziek napisał: Sprawdze czego to warte:) Czy takimi ledami bez problemu możemy zastąpić H11 bez żadnych "przeróbek"? Na stronie którą podałeś jest wpis: Do poprawnego działania żarówek wymagany będzie montaż dodatkowych zewnetrznych filtrów LED.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek11498 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 U wuja w Pasku siedzą tego samego producenta ale H7. Światła dużo i świecą znacznie lepiej od xenonu z przetwornicą. Miał kilka kontroli i nikt się do nich nie przyczepił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 3 godziny temu, Kamilos84 napisał: Czy takimi ledami bez problemu możemy zastąpić H11 bez żadnych "przeróbek"? Na stronie którą podałeś jest wpis: Do poprawnego działania żarówek wymagany będzie montaż dodatkowych zewnetrznych filtrów LED.... Chodzi o to by robiły zakłóceń,ale w Qashqaiu takie żarówki zakłóceń nie robia,mam podobne już kilka lat i nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluev Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 17 godzin temu, stasziek napisał: Sprawdze czego to warte:) To podziel się wrażeniami po zakupie, zdjęcia miel widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simson86 Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 kolego to daj znać koniecznie , jak już zainstalujesz bo nie wiem czy brac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 narazie czekam na kuriera z tymi zaroweczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Zamontowalem i.. bez szalu. Jakby kosztowaly 200zł to bylbym rozczarowany a tak to.. Przede wszystkim spodziewalem sie mocniejszego swiatla. Moze ostatnio za duzo jezdzilem samochodem z full ledami (?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Nie,no...co Ty chcesz!? Ze zdjęcia aż razi bielą.Odcięcie jest równe ,wyraźne,bez podbicia cienia nad linią światła.Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos84 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Eee no fajnie świeci - pierwsze zdjęcie mogłoby służyć jako reklama:) Pytanie jak faktycznie się sprawdzą w praktyce czyli w nocy na drodze bez jakiegokolwiek dodatkowego oświetlenia....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 1 minutę temu, Kamilos84 napisał: Eee no fajnie świeci - pierwsze zdjęcie mogłoby służyć jako reklama:) Pytanie jak faktycznie się sprawdzą w praktyce czyli w nocy na drodze bez jakiegokolwiek dodatkowego oświetlenia....? Moze dzisiaj bedzie okazja pojezdzic po zmroku natomiast w najblizszych dniach nie zapowiada sie na deszcz wiec nie sprawdze jak sie spisuja w takich warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 13 godzin temu, JACKO29 napisał: Nie,no...co Ty chcesz!? Ze zdjęcia aż razi bielą.Odcięcie jest równe ,wyraźne,bez podbicia cienia nad linią światła.Super! Zobaczymy jak bedzie nocą:) BTW. na pierwszym zdjęciu widać podnośniki do maski od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Taaaa....tylko czemu zamontowane cylindrem do nadwozia??? Chyba że ja źle widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 10 minut temu, JACKO29 napisał: Taaaa....tylko czemu zamontowane cylindrem do nadwozia??? Chyba że ja źle widzę? haha racja! musze przelozyc dzialaja super tak czy siak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simson86 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 No moimi zdaniem elegancko a jak z montażem bez problemów jak fabryczne uchwyty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Wymiana zarowek swiatel mijania jest bajecznie prosta. W moim starym seacie ibiza z 2003 bylo duzo trudniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 1 godzinę temu, Simson86 napisał: No moimi zdaniem elegancko a jak z montażem bez problemów jak fabryczne uchwyty ? H11 nie mają uchwytów,mają po prostu oprawkę z połowicznym"gwintem" ,przekręcasz i wyjmujesz,wkładasz przekręcasz i git!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simson86 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 no to super dzięki za odpowiedz idę zamawiać . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 (edytowane) Pojezdzilem chwile i dalej jakos nie moge sie przekonac:(( Jak samochody jada z naprzeciwka to mam wrazenie, ze slabo widac :/ ale znowu za krotko pojezdzilem aby byc juz w 100% przekonanym.. Edytowane 9 Października 2018 przez stasziek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Człowiek! To jest dzień!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin72 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Dajcie sobie spokój z tymi pseudoledami z allegro. Ja dałem się naciąć, kupiłem ledy za prawie 400 zł. Po trzech miesiącach achów i echów spaliła się jedna przesłałem w ramach reklamacji. Odesłali nową. Dwa tygodnie później padła druga. Nie wytrzymałem i wróciłem do halogenowych h11 dobrej marki i jest git. Problemem w tych ledach jest fatalne chłodzenie. Padają wentylatory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 No popatrz...au mnie już 4 rok śmigają te lampki i nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi