marshal28 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Witam, Żeby czegoś nie spier..., Żeby zmienić język to wiadomo wypalamy plik ISO wkładamy płytę i się instaluje. Zmiana map ? , Każda karta SD będzie działać ? Obojętnie jaka? Kopiujemy z oryginału (SD)i wrzucamy na kartę podmieniając pliki z mapami i punktami POI.Wole się zapytać niż coś spieprzyć. Dziękuję za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Witam, Żeby czegoś nie spier..., Żeby zmienić język to wiadomo wypalamy plik ISO wkładamy płytę i się instaluje. Zmiana map ? , Każda karta SD będzie działać ? Obojętnie jaka? Kopiujemy z oryginału (SD)i wrzucamy na kartę podmieniając pliki z mapami i punktami POI.Wole się zapytać niż coś spieprzyć. Dziękuję za odp.Dokładnie tak. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fajfer Opublikowano 20 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 A gdzie znajduje się karta SD w qq 2008r? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekBor Opublikowano 26 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 A u mnie po wypaleniu płyty i włożeniu do radia pojawił się taki komunikat : UDF CD inserted. This format is not sipported. Place change burn settings to Joliet/ISO9660. czy coś nie tak wypaliłem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaromega Opublikowano 26 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 Tak. Płyta jest wypalona w niewłaściwym formacie - o ile pamiętam to na UDF można dogrywać pliki czyli ma format otwarty. Po nagraniu ISO zamknąć płytę. To ustawia się w opcjach nagrywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo889 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Hej, jak uzyskać dostęp do pliku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaromega Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Najprościej poprzez dysk Google wysłać prośbę o udostępnienie. Staram się w miarę szybko udostępniać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1585 Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 W dniu 18.11.2020 o 22:26, Jaromega napisał: Poproszę o adres email. Wyślę link do pobrania. adam1585@wp.pl dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaromega Opublikowano 3 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 W dniu 1.09.2021 o 17:35, adam1585 napisał: Link do kopii map wysłałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenor44 Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Jaromega wielkie dzięki radyjko śmiga po polsku nawigacja też dzięki za spolszczenie i mapy ??? Mam jeszcze pytanie czy da się spolszczyc komputer pokładowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaromega Opublikowano 3 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Z tego co wiem, to nie ma gotowców spolszczenia komputera. W dniu 1.10.2021 o 15:10, lenor44 napisał: Jaromega wielkie dzięki radyjko śmiga po polsku nawigacja też dzięki za spolszczenie i mapy ??? Mam jeszcze pytanie czy da się spolszczyc komputer pokładowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin007 Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 (edytowane) Witam serdecznie Też prosiłbym o link do spolszczenia oraz aktualnych map do Kaśki (moje mapy są z 2012roku) badi007@wp.pl Edytowane 15 Października 2021 przez Martin007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo91 Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Też prosiłbym o link do spolszczenia oraz aktualnych map ? mój e mail mjazowski@vp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kret463 Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Witam. Jeśli można to też poproszę o dostęp do linku. Mój mail kret463@wp.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Otwórz link i poproś o dostęp w wyskakującym okienku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacik80 Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Witam serdecznie Chciałbym prosić o link do spolszczenia oraz aktualnych map do Kaśki (moje mapy są z 2012 roku) k.iracki@wp.pl Z góry bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 21 minut temu, wacik80 napisał: Chciałbym prosić o link do spolszczenia oraz aktualnych map do Kaśki (moje mapy są z 2012 roku) k.iracki@wp.pl Szanowny kolego Temat był wielokrotnie poruszany na forum, nie tylko w dziale QQłki, ale dot. wszystkiego z LCN1 na pokładzie. Jest na forum wiele namiarów na firmy które to robią, jak i na użytkowników, którzy już zdobyli i udostępnili innym w potrzebie. Poczytaj trochę forum, a znajdziesz zarówno spolszczenie, jak i mapy. Już w aktualnym temacie na samym początku coś znajdziesz, TUTAJ jak podpytasz kolegę Andrzej3.0DI też zdobędziesz namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Zainstalowałem soft i mapy. Wszystko działa jak należy. Dziekuje za udostępnienie. Walczę jeszcze z POI. Rozumiem, że trzeba nagrać te pliki csv na pendrive i system powinien je zaciagnać sam po włożeniu pendrive do gniazda? Robię tak ale nic się nie dzieje. Pendrive 8GB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 4 godziny temu, cezzar1 napisał: Walczę jeszcze z POI. Rozumiem, że trzeba nagrać te pliki csv na pendrive i system powinien je zaciagnać sam po włożeniu pendrive do gniazda? Robię tak ale nic się nie dzieje. Pendrive 8GB. Plik .csv musi być w odpowiednim katalogu na penie: Pendrive -> myPOIs -> myPOIWarnings -> ... i dopiero w tym folerze podajesz swój .csv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 25 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 23 godziny temu, Andrzej G napisał: Pendrive -> myPOIs -> myPOIWarnings -> ... i dopiero w tym folerze podajesz swój .csv Wszystko działa, serdecznie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 25 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 2 godziny temu, cezzar1 napisał: Wszystko działa, serdecznie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania I Sebas Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Witam. Jeśli można to też poproszę o dostęp do linku. Mój mail sebbas1@wp.p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Godzinę temu, Ania I Sebas napisał: Jeśli można to też poproszę o dostęp do linku. Mój mail sebbas1@wp.p. Tutaj było pisane o wielu rzeczach, więc może trochę precyzyjniej by się przydało opisać swoje potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania I Sebas Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 20 godzin temu, Andrzej G napisał: Tutaj było pisane o wielu rzeczach, więc może trochę precyzyjniej by się przydało opisać swoje potrzeby Ooo.... potrzeby sa wielkie. Na chwile obecną tylko link do spolsczenia menu radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixmusic Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 41 minut temu, Ania I Sebas napisał: Ooo.... potrzeby sa wielkie. Na chwile obecną tylko link do spolsczenia menu radia. Nie zapomnij żeby zacząć trzeba mieć PIN do radia bo po spolszczeniu woła o PIN by odblokować radio.W razie braku zaś wydatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi