Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Spolszczenie nissan lcn1

Jaromega
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Żeby czegoś nie spier..., Żeby zmienić język to wiadomo wypalamy plik ISO wkładamy płytę i  się instaluje. Zmiana map ? , Każda karta SD będzie działać ? Obojętnie jaka? Kopiujemy z oryginału (SD)i wrzucamy na kartę podmieniając pliki z mapami i punktami POI.Wole się zapytać niż coś spieprzyć. 

Dziękuję za odp.

W dniu 6.04.2021 o 21:53, marshal28 napisał:
Witam,
Żeby czegoś nie spier..., Żeby zmienić język to wiadomo wypalamy plik ISO wkładamy płytę i  się instaluje. Zmiana map ? , Każda karta SD będzie działać ? Obojętnie jaka? Kopiujemy z oryginału (SD)i wrzucamy na kartę podmieniając pliki z mapami i punktami POI.Wole się zapytać niż coś spieprzyć. 
Dziękuję za odp.
Dokładnie tak.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

A u mnie po wypaleniu płyty i włożeniu do radia pojawił się taki komunikat :

UDF CD inserted. This format is not sipported. Place change burn settings to Joliet/ISO9660.

czy coś nie tak wypaliłem ??

20210724_131048.jpg

Tak. Płyta jest wypalona w niewłaściwym formacie - o ile pamiętam to na UDF można dogrywać pliki czyli ma format otwarty. Po nagraniu ISO zamknąć płytę. To ustawia się w opcjach nagrywania.

• 2 tygodnie później...

Najprościej poprzez dysk Google wysłać prośbę o udostępnienie. Staram się w miarę szybko udostępniać. Pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Jaromega  wielkie dzięki radyjko śmiga po polsku nawigacja też dzięki za spolszczenie i mapy ???

Mam jeszcze pytanie czy da się spolszczyc komputer pokładowy?

Z tego co wiem, to nie ma gotowców spolszczenia komputera.

W dniu 1.10.2021 o 13:10, lenor44 napisał:

Jaromega  wielkie dzięki radyjko śmiga po polsku nawigacja też dzięki za spolszczenie i mapy ???

Mam jeszcze pytanie czy da się spolszczyc komputer pokładowy?

Rozwiń  

• 2 tygodnie później...

Witam serdecznie

Też prosiłbym o link do spolszczenia oraz aktualnych map do Kaśki :) (moje mapy są z 2012roku)

badi007@wp.pl

Edytowane przez Martin007

Witam serdecznie

Chciałbym prosić o link do spolszczenia oraz aktualnych map do Kaśki :) (moje mapy są z 2012 roku)

k.iracki@wp.pl

Z góry bardzo dziękuję

W dniu 21.10.2021 o 12:46, wacik80 napisał:

Chciałbym prosić o link do spolszczenia oraz aktualnych map do Kaśki :) (moje mapy są z 2012 roku)

k.iracki@wp.pl

Rozwiń  

Szanowny kolego
Temat był wielokrotnie poruszany na forum, nie tylko w dziale QQłki, ale dot. wszystkiego z LCN1 na pokładzie. Jest na forum wiele namiarów na firmy które to robią, jak i na użytkowników, którzy już zdobyli i udostępnili innym w potrzebie.
Poczytaj trochę forum, a znajdziesz zarówno spolszczenie, jak i mapy. Już w aktualnym temacie na samym początku coś znajdziesz, TUTAJ  jak podpytasz kolegę Andrzej3.0DI też zdobędziesz namiar 

Zainstalowałem soft i mapy. Wszystko działa jak należy. Dziekuje za udostępnienie. 
Walczę jeszcze z POI. Rozumiem, że trzeba nagrać te pliki csv na pendrive i system powinien je zaciagnać sam po włożeniu pendrive do gniazda? Robię tak ale nic się nie dzieje. Pendrive 8GB. 

W dniu 24.10.2021 o 15:43, cezzar1 napisał:

Walczę jeszcze z POI. Rozumiem, że trzeba nagrać te pliki csv na pendrive i system powinien je zaciagnać sam po włożeniu pendrive do gniazda? Robię tak ale nic się nie dzieje. Pendrive 8GB. 

Rozwiń  

Plik .csv musi być w odpowiednim katalogu na penie:
Pendrive -> myPOIs -> myPOIWarnings -> ... i dopiero w tym folerze podajesz swój .csv

• 3 tygodnie później...
  W dniu 14.11.2021 o 09:43, Ania I Sebas napisał:

Jeśli można to też poproszę o dostęp do linku. Mój mail sebbas1@wp.p. 

Rozwiń  

Tutaj było pisane o wielu rzeczach, więc może trochę precyzyjniej by się przydało opisać swoje potrzeby :emot060:

W dniu 14.11.2021 o 10:55, Andrzej G napisał:

Tutaj było pisane o wielu rzeczach, więc może trochę precyzyjniej by się przydało opisać swoje potrzeby :emot060:

Rozwiń  

Ooo.... potrzeby sa wielkie. Na chwile obecną tylko link do spolsczenia menu radia.

W dniu 15.11.2021 o 07:29, Ania I Sebas napisał:

Ooo.... potrzeby sa wielkie. Na chwile obecną tylko link do spolsczenia menu radia.

Rozwiń  

Nie zapomnij żeby zacząć trzeba mieć PIN do radia  bo po spolszczeniu woła o PIN by odblokować radio.W razie braku zaś wydatek