Gość Andrzej G Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 59 minut temu, Ania I Sebas napisał: Na chwile obecną tylko link do spolsczenia menu radia. Wystarczyło zerknąć trochę wyżej na tej stronie Spolszczenie NC1 i "zapukać" na PW do tych, którzy już mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaromega Opublikowano 15 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 I pewnie jak już znajdziesz podane linki do spolszczenia i zainstalujesz je u siebie (wszystko opisane) to będziesz chciał linki do map v11. Znajdziesz je u tego, co spolszczenie. Pozdrawiam i cieszę się, że następna osoba będzie zadowolona. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania I Sebas Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Już zainstalowane i hula. Dzięki serdeczne. Należy sie pifko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaromega Opublikowano 15 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Link do spolszczenia https://drive.google.com/file/d/1xh91-PkA5M1SCyVuQuRGSlixuDxD_OfF/view?usp=sharing Linki do map V10 https://drive.google.com/drive/folders/1JwFTMPJxne5UYK2drYTqqkEJ7KLxa84r?usp=sharing 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek72 Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 (edytowane) Witam wszystkich użytkowników forum. Do Jaromega mam gorącą prośbę o udostępnienie mi spolszczenia do LCN1 i jeżeli jest to możliwe poproszę o dostęp do najnowszej mapy. Dostęp poproszę na z.szczepkowski@o2.pl W sprawie dopłaty proszę napisać w e-mail. Właśnie kupiłem NISSAN-a JUKE z 2011 r. i mam w LCN1 soft bez polskiego menu oraz mapę V6. Z góry dziękuję. Edytowane 22 Listopada 2021 przez Slawek72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaromega Opublikowano 23 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Poszło zaproszenie na wskazany adres. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek72 Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 (edytowane) 5 godzin temu, Jaromega napisał: Poszło zaproszenie na wskazany adres. Pozdrawiam Serdecznie dziękuję. Ale do rozpakowania archiwum mapy potrzebne jest hasło i nie mogę go namierzyć. A czy mogę jeszcze poprosić o spolszczenie bo dotarła tylko mapa. Edytowane 23 Listopada 2021 przez Slawek72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek72 Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 19 godzin temu, Jaromega napisał: Poszło zaproszenie na wskazany adres. Pozdrawiam Jaromega - jesteś wielki. Dziękuję. Spolszczenie poszło gładko bez najmniejszych problemów. Tak też jest i z mapą. Wszystko śmiga aż miło i komunikuje się po polsku. Jeżeli kiedyś spotkamy się na jakimś spocie - poleci czteropak. Jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARGAL1 Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Witam wszystkich, jestem właścicielem QQ z 2011 roku. Mam prośbę do JAROMEGO o przesłanie mi linku do najnowszej mapy z polskim lektorem . Samochód był sprowadzony z Austrii i brak w nim lektora w naszym ojczystym języku ,( radio już mam spolszczone ) oraz jakąś instrukcje jak go zainstalować na adres : dagal196977@gmail.com . Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 2 godziny temu, DARGAL1 napisał: Mam prośbę do JAROMEGO o przesłanie mi linku do najnowszej mapy z polskim lektorem . Kilka postów wyżej masz 2 oddzielne linki do spolszczenia i do map. Klikasz w ten który Cię interesuje i tam masz button prośby o dostęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micha_123 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Dziękuję za udostępnienie tego Firmware. troszkę się przestraszyłem jak wyświetliło Update OK (miałem J. Holenderski ustawiony) i przez długą chwile nic się nie działo (czarny ekran) ale w końcu ruszył polskie menu jest. jak kolega co udostępnił mapy i soft polski jest za interesowanym to posiadam mapę V11 (2021/2022) chętnie się podzielę i kolega będzie mógł udostępnić dla wszystkich. tak na marginesie, nie mam pustych płyt, ale update nissan tego mojego LCN1 wiem ze robił Karta SD kiedyś wiec wrzuciłem zawartość ISO na z formatowana SD ( FAT32 ) i poszło z Karty SD bez Problemu. do tego miałem Soft 2013 i mimo temu wgrało 2012 hehe. dziękuje bardzo za udostępnienie pliku jak kolega bedzie za interesowany mapka V11 to chętnie mu podeśle i będzie mógł wszystkim udostępnić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 21 godzin temu, Micha_123 napisał: jak kolega bedzie za interesowany mapka V11 to chętnie mu podeśle i będzie mógł wszystkim udostępnić Mamy v11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel_mar Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 15 godzin temu, cezzar1 napisał: Mamy v11. Witam, można link do map V11. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Pisz do @Jaromega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel_mar Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 10 godzin temu, cezzar1 napisał: Pisz do @Jaromega Ok. dzięki wysłane ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekss92 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 @Jaromega Udostępnisz spolszczenie i mapy v11? Na PW wysłałem Ci maila. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekub Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 (edytowane) Jaromega wielkie dzięki za spolszczenie i mapy. Mapy czekają na kartę SD, spolszczenie hula. Ps. A propo można link do v11 Edytowane 25 Stycznia 2022 przez jacekub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekub Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 W dniu 24.10.2021 o 22:16, Andrzej G napisał: Plik .csv musi być w odpowiednim katalogu na penie: Pendrive -> myPOIs -> myPOIWarnings -> ... i dopiero w tym folerze podajesz swój .csv Chciałbym dopytać. Czy pliki POI mogą być dodane do karty SD z mapami. Oczywiście z podaną wyżej ścieżką, czy trzeba zapodać z pena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1486 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Czy ktos spotkał sie z problemem ze nie można spolszczyc nawigacji gdyż radio nie chce wciagnąć płyty. Plik iso nagrany na karte sd włożony do radia i nic się nie dzieje.Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekss92 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Musi być nagrane na CD nie DVD. Np u mnie taki był problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1486 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Tak nagrywałem na CD ale chyba cos z napedem bo plyty nie chce wciagnąc. Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Może płyta jest w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1486 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Czy moze ktos sprobowac czy mozna spolszczenie wgrac poprzez karte SD.Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrev1722 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 witam. Wgralem oto spolszczenie do radia. nagrałem mapy pobrane z zalaczonego linku i radio nie czyta mi karty. Tzn jest napisane zeby wlozyc oryginalna karte nissana. Nie wiem o co chodzi czy cos robię źle. Karta ma 64gb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysior Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 czy karta z formatowana Fat32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi