aquariusmax Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Rozumiem, że prędzej sprawdzałeś, że nie ma aktualizacji do samodzielnego pobrania? Możesz zdradzić jakie to ASO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego OTA nie było aktualizacji. ASO Ełk ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRIMAR Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 6 minut temu, JaroSz napisał: Zadzwoniłem do ASO i zapytałem, czy coś wiedzą o aktualizacji. Pan odpowiedział, że oczywiście, robią aktualizację i że serdecznie zaprasza. Wersja Tekna+ ze stacją multimedialną z jednym pokrętłem centralnym. Ale pan nie pytał jaka wersja. Cała operacja trwała niecałą godzinkę Czy mógłbyś zrobić i zamieścić zdjęcie z wersją oprogramowania systemowego i mapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego (edytowane) Edytowane 20 Lutego przez JaroSz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRIMAR Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Dziękuję. U mnie ta sama wersja oprogramowania i te same stare mapy z czerwca 2022, ale aby używać Androida Auto bezprzewodowo muszę używać Carlinkit-a. Oczywiście przez OTA nie ma żadnej aktualizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego (edytowane) Też miałem Carlinkit. Zadzwoniłem do ASO, zaprosili do siebie, wgrali jeszcze raz oprogramowanie stacji multimedialnej i jest AA bezprzewodowo ... OTA nie ma aktualizacji, bo wersja oprogramowania się nie zmienia, moim zdaniem rozszerzyli jedynie jej możliwości. Jedno jest pewne - ASO zaktualizowało i mam ? PRIMAR dzwoń do ASO i się umawiaj na aktualizację Edytowane 20 Lutego przez JaroSz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRIMAR Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Dziękuję. Zrobię tak. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fruko Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 15 minut temu, PRIMAR napisał: Dziękuję. Zrobię tak. ? Niech kolega da znac po aktualizacji czy dziala AA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Teraz, fruko napisał: Niech kolega da znac po aktualizacji czy dziala AA Że niby nieprawdę mówię/piszę ? ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fruko Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 18 minut temu, JaroSz napisał: Że niby nieprawdę mówię/piszę ? ?? Ależ nie śmiem tak twierdzic. Zadzwonilem do ASO Lodz i Kalisz a tam temat tabu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokado Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Dajcie też znać jaka wersję stacji macie czy stara czy nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRIMAR Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Oczywiście zawiadomię jak poszło, tylko muszę znaleźć czas, żeby pojechać do ASO. Stację mam nową - z jedną gałą na środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego (edytowane) U mnie aktualizacja na stacji z jednym centralnym pokrętłem, ale jak się umawiałem na aktualizację, to nie pytali jaka stacja. W sumie to ciekawe, że ASO Ełk potrafi temat ogarnąć, a Kalisz i Łódź nie ogarniają. Może trzeba ranking ASO zrobić, które co i jak ogarnia ? Będzie wiadomo, gdzie jeździć Edytowane 20 Lutego przez JaroSz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maarcel Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Pytałem dzisiaj w Łodzi, Pani ma jutro wrócić z informacją. Dzisiaj nic na ten temat nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2 godziny temu, mokado napisał: Dajcie też znać jaka wersję stacji macie czy stara czy nową Jaka to jest stara, a jaka nowa i od jakiego czasu jest montowana nowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r.u.m.c.a.j.s Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 5 godzin temu, JaroSz napisał: Może to kwestia update jednostki komunikacyjnej. U mnie na wersji 283C36PB9A nie działa bezprzewodowo AA a QQ jest z września i VIN przed aktualizacją w fabryce. JaroSZ wrzuć info jaką wersję softu jednostki komunikacyjnej masz po update w ASO. U mnie wygląda to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 6 minut temu, r.u.m.c.a.j.s napisał: JaroSZ wrzuć info jaką wersję softu jednostki komunikacyjnej masz po update w ASO O Boziu kochana ..... Jeszcze raz: - zdjęcie, które wrzuciłem pokazuje wersję softu PO aktualizacji w ASO - PRZED aktualizacją miałem TĘ SAMĄ wersję softu - wersja softu się NIE ZMIENIŁA, dlatego nie ma tej aktualizacji "OTA" - PO AKTUALIZACJI w ASO mam bezprzewodowe AA ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 56 minut temu, aquariusmax napisał: Jaka to jest stara, a jaka nowa i od jakiego czasu jest montowana nowa? Stacje multimedialne są 3 do 2022r była 8 cali bez navi,9 cali z navi-obie maja 2 pokrętła i od 2022r 12,3 cala z navi i 1 pokrętło- wszystkie z andraid auto i apple carplay 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego @JaroSz, a mógłbyś zweryfikować, czy masz taką samą wersję jednostki komunikacyjnej, jak ma @r.u.m.c.a.j.s 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego (edytowane) 12 minut temu, Robert_B napisał: @JaroSz, a mógłbyś zweryfikować, czy masz taką samą wersję jednostki komunikacyjnej, jak ma @r.u.m.c.a.j.s Taka moja sugestia: nie pytajcie w ASO, czy mają aktualizację, tylko proście o powtórne wgranie softu jednostki multimedialnej. ASO mają już nowe oprogramowanie, ale NIE JEST TO AKTUALIZACJA. Tak to u mnie wygląda: Edytowane 20 Lutego przez JaroSz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego (edytowane) 28 minut temu, Olo napisał: Stacje multimedialne są 3 do 2022r była 8 cali bez navi,9 cali z navi-obie maja 2 pokrętła i od 2022r 12,3 cala z navi i 1 pokrętło- wszystkie z andraid auto i apple carplay No i obecnie jest także 8 cali bez navi w Acenta, chyba, że jest to to samo co stare 8 cali bez navi? Czyli nowe/stare bez navi nie będzie miało pewnie AA Wireless, a może jednak jest też nowy soft pod to? Edytowane 20 Lutego przez aquariusmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego @JaroSz, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Zrobiłem małą gównoburzę na infolinii Nissan. Zadzwoniłem i zapytałem, czy jest możliwe, żeby wgrać "cokolwiek" żeby w QQ z 2023 roku można było korzystać z bezprzewodowego AA. Jak się domyślacie, pani odpowiedziała, że niestety nie i że żadna aktualizacja nie jest planowana. No to wyjechałem, że pani opowiada wierutne bzdury, bo właśnie wczoraj w jednym z ASO zrobiono mi nadgranie oprogramowania i mam bezprzewodowe AA. Przez telefon widziałem jej wielkie zdziwione oczy . Grzecznie przeprosiła, upewniła się, co było zrobione i powiedziała, że przekaże do odpowiednich działów, żeby taka informacja dotarła do Dealerów. Może to coś da ... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maarcel Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Oni tam palcem do własnej d*py nie mogą trafić... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego @Maarcel a Ty dostałeś jakąś odpowiedź od swojego dealera ? Z ciekawości pytam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi