Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Zabudowa do Navary

crensch
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

imho na plus dodatkowy stop :)

nie podoba mi sie zaokraglenie szybek bocznych, ale ogolnie calkiem fajny

jest ten typ HT, dla mnie jednak nie praktyczny :|

btw: gratki zakupu, niech sie trzyma, nie przecieka i nie skrzypi ;)

Gość Ryży Koń

Zabudowa taka sobie ale przynajmniej kółka porządne ;) tylko chyba nie za bardzo na zime te opony

Ale za kółka +

Johny przeceniasz ASO. Oczywiście sa w ASO ludzie kompetentni ale trzeba wiedziec komu dac auto do przegladu. My z Crensch'em wiemy komu ;) A zapewniam cię, że zabudowę lepiej założy Kylon niz ASO. Jestem tego pewien

Johny przeceniasz ASO. Oczywiście sa w ASO ludzie kompetentni ale trzeba wiedziec komu dac auto do przegladu. My z Crensch'em wiemy komu A zapewniam cię, że zabudowę lepiej założy Kylon niz ASO. Jestem tego pewien

Ryzy masz duzo racji, a co do Kylona do absolutna racje, jednak nie robcie z tych Panow z ASO takich "matolow" ;-) Jednoczesnie usmiecham sie do Ciebie i do Crensch'a a Wasze Know-How and Where :-) niedlugo mi to bedzie bardzo potrzebne

Gość Ryży Koń

Wybierz najblizszy ASO i to właśnie tam :)

Wiesz ... co do ASO.... za dużo razy miałem do czynienia z tzw "daniem d*py" przez ASO żebym miał do nich zaufanie. Tak jak pisałem wczesniej, sa jednostki, którym można dac do ręki samochód ale niestety większość jest średnia. Jeden mi kiedys nawet powiedział: Wiesz, jak sie robi dla siebie to zawsze inaczej"

Ja wszystko co robię zawodowo robię jak dla siebie.

.... za dużo razy miałem do czynienia z tzw "daniem d*py" przez ASO żebym miał do nich zaufanie

oj to ja tez mialem juz z nimi , mialem..... bywalo tez wesolo. Po kupieniu chryslera Voyka, rowniez z europejskiego rynku pojechalem do ASO w Konstancinie bo wylatywal mi dym z boku auta. Panowie poogladali, poogladali i stwierdzili ze jest jakas nieszczelnosc w ukladzie wydechowym. Pojechalem wystraszony do innego ASo a tam Panowie z usmiechem na pyskach pogratulowali mi ze mam zalozona fabryczna instalcje WEBASTO nalezy jedynie domontowac sterownik :D

Johny - mam już drugą zabudowę - pierwszą włoską Orciari (made in Poland , koło Bielska Białej :D ) , druga to własnie Alpha.

Ta pierwsza to niestety porażka, stukała na dziurach - darła burty.

Natomiast Alpha jest bardzo dobra. Jedyna rzecz której nie używam - to ogrzewana tylna szyba. :D

No chyba że psy siedzą na pace i chcę im dobry widok zrobić to włączam grzałkę. :D

Bardzo dobre jest zamykanie tylnej klapy na dwa zaczepy - no i klamka od środka.

Osoby siedzące na pace mogą wyjść same. Nie muszę wychodzić ze środka :D

.... a to już inna sprawa.

Wtedy nada zakluczit :D

Klucz jest i sie zamknie, tylko trzeba imbusy z paki zdjąć bo jeszcze hardtop zdejmie :D

Natomiast Alpha jest bardzo dobra. Jedyna rzecz której nie używam - to ogrzewana tylna szyba.

Oby Twoje slowa w zloto sie zamienily :-) i tak juz nie moge sie z tej Alphy wycofac,bo faktura zosala zaplacona.

Gość Ryży Koń

Na lód to łańcuchy... własnie zamówiłem. Pewag BentaC. W ciężkich warunkach nie będą robiły tylko na przysypana drogę mi potrzebna do krajów cywilizowanych gdzie jak sypnie to jest nakaz i koniec

Gość Ryży Koń

No przeciez napisałem , nie ? ;)

Ale spoko są. Widac że tylko na drogę przysypana śniegiem ale o takie włąsnie chodziło. Nie chciałem wydawać 3000zł i jeszcze do tego mieć koniecznośc najeżdżania. Te Brenty całkiem spoko są

Gość blackmonster

też zamówiłem zabudowę ALPHA - opinie napiszę jak sprawdzę w praktyce.

a propos ASO - słyszałem że w pewnym salonie na śląsku koleś dał CB aby mu od razu założyli to wywiercili w plastkiu dziure i się dziwili że antena nie działa ;D

• 1 miesiąc temu...

Można ją kupić w Szwecji, firma nazywa się Fiberteknik. Mogę Ci dać nr telefonu do właściciela firmy, tak się składa że go znam. Sympatyczny facet.

http://www.fiberteknik.com/ :one:

Możliwe że ta zabudowa będzie produkowana w Polsce na rynek szwedzki. To tak w kwestii wiadomości z branży. :D

Zna kotoś zabudowęhardtop:

Canopy?

Mam taką albo bardzo bardzo podobną (kupiłem razem z autem od dealera). Jest dobrze wykonana. Moim zdaniem to najładniejsza zabudowa ze wszystkich możliwych do kupienia w tej chwili. Dobrze się prezentuje, także od wewnątrz (dwukolorowa tapicerka ze skaju). Szyby boczne uchylne. Co prawda musiałem po swojemu przesmarować mechanizm zamka, ale to drobiazg.