crensch Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 o robiona na wzor tej nissanowskiej "na srajacego psa" jak roznica w cenie z ta co nissan sprzedaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GERO Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 cena zbliżona , tylko wykonanie lepsze: grubszy laminat,pożądne zawiasy i zamek , nic nie puka w czasie jazdy; i ciekawostka : na razie nie cieknie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ash_One Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 imho na plus dodatkowy stop nie podoba mi sie zaokraglenie szybek bocznych, ale ogolnie calkiem fajny jest ten typ HT, dla mnie jednak nie praktyczny btw: gratki zakupu, niech sie trzyma, nie przecieka i nie skrzypi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Zabudowa taka sobie ale przynajmniej kółka porządne tylko chyba nie za bardzo na zime te opony Ale za kółka + Johny przeceniasz ASO. Oczywiście sa w ASO ludzie kompetentni ale trzeba wiedziec komu dac auto do przegladu. My z Crensch'em wiemy komu A zapewniam cię, że zabudowę lepiej założy Kylon niz ASO. Jestem tego pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Johny Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Johny przeceniasz ASO. Oczywiście sa w ASO ludzie kompetentni ale trzeba wiedziec komu dac auto do przegladu. My z Crensch'em wiemy komu A zapewniam cię, że zabudowę lepiej założy Kylon niz ASO. Jestem tego pewien Ryzy masz duzo racji, a co do Kylona do absolutna racje, jednak nie robcie z tych Panow z ASO takich "matolow" ;-) Jednoczesnie usmiecham sie do Ciebie i do Crensch'a a Wasze Know-How and Where :-) niedlugo mi to bedzie bardzo potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Wybierz najblizszy ASO i to właśnie tam Wiesz ... co do ASO.... za dużo razy miałem do czynienia z tzw "daniem d*py" przez ASO żebym miał do nich zaufanie. Tak jak pisałem wczesniej, sa jednostki, którym można dac do ręki samochód ale niestety większość jest średnia. Jeden mi kiedys nawet powiedział: Wiesz, jak sie robi dla siebie to zawsze inaczej" Ja wszystko co robię zawodowo robię jak dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Johny Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 .... za dużo razy miałem do czynienia z tzw "daniem d*py" przez ASO żebym miał do nich zaufanie oj to ja tez mialem juz z nimi , mialem..... bywalo tez wesolo. Po kupieniu chryslera Voyka, rowniez z europejskiego rynku pojechalem do ASO w Konstancinie bo wylatywal mi dym z boku auta. Panowie poogladali, poogladali i stwierdzili ze jest jakas nieszczelnosc w ukladzie wydechowym. Pojechalem wystraszony do innego ASo a tam Panowie z usmiechem na pyskach pogratulowali mi ze mam zalozona fabryczna instalcje WEBASTO nalezy jedynie domontowac sterownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Johny - mam już drugą zabudowę - pierwszą włoską Orciari (made in Poland , koło Bielska Białej ) , druga to własnie Alpha. Ta pierwsza to niestety porażka, stukała na dziurach - darła burty. Natomiast Alpha jest bardzo dobra. Jedyna rzecz której nie używam - to ogrzewana tylna szyba. No chyba że psy siedzą na pace i chcę im dobry widok zrobić to włączam grzałkę. Bardzo dobre jest zamykanie tylnej klapy na dwa zaczepy - no i klamka od środka. Osoby siedzące na pace mogą wyjść same. Nie muszę wychodzić ze środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 dzemik .. jak juz kogos wioze na pace to nie chcę żeby sam wychodził if you know what i mean Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 .... a to już inna sprawa. Wtedy nada zakluczit Klucz jest i sie zamknie, tylko trzeba imbusy z paki zdjąć bo jeszcze hardtop zdejmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Co prawda jak juz jest wieziony na pace to juz raczej nie ma siły otwierać jej od środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Johny Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Natomiast Alpha jest bardzo dobra. Jedyna rzecz której nie używam - to ogrzewana tylna szyba. Oby Twoje slowa w zloto sie zamienily :-) i tak juz nie moge sie z tej Alphy wycofac,bo faktura zosala zaplacona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GERO Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Ryży Koń ( dot.post z 27) takie oponki testowałem na poprzednim aucie Lc KJ90 , na śniegu niezłe , a na lodzie to nic nie pomoże!! Średnio trudny teren także im nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Na lód to łańcuchy... własnie zamówiłem. Pewag BentaC. W ciężkich warunkach nie będą robiły tylko na przysypana drogę mi potrzebna do krajów cywilizowanych gdzie jak sypnie to jest nakaz i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ash_One Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Na lód to łańcuchy... własnie zamówiłem. Pewag BentaC. Ryży chyba Brenta-C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 No przeciez napisałem , nie ? Ale spoko są. Widac że tylko na drogę przysypana śniegiem ale o takie włąsnie chodziło. Nie chciałem wydawać 3000zł i jeszcze do tego mieć koniecznośc najeżdżania. Te Brenty całkiem spoko są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Franke Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Witam Jeżeli chodzi o zabudowy to ja od roku mam pokrywę z blachy aluminiowej robi to firma w Płocku. Nic nie stuka puka i nie pęka i 3kk to wydaje mi sie dobra cena. Jakby ktoś chciał to daje namiar www.bek-pol.pl sprzedają też na allegro. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ralf Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Albo wejść na WWW.PLANDEKIPICKUP.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blackmonster Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 też zamówiłem zabudowę ALPHA - opinie napiszę jak sprawdzę w praktyce. a propos ASO - słyszałem że w pewnym salonie na śląsku koleś dał CB aby mu od razu założyli to wywiercili w plastkiu dziure i się dziwili że antena nie działa ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SPEC1 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 super zabudowa do navary moze ktos wie kto ja produkuje i gdzie kupic :?: http://www.blocket.se/vi/14557835.htm?ca=6_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krathor Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Można ją kupić w Szwecji, firma nazywa się Fiberteknik. Mogę Ci dać nr telefonu do właściciela firmy, tak się składa że go znam. Sympatyczny facet. http://www.fiberteknik.com/ :one: Możliwe że ta zabudowa będzie produkowana w Polsce na rynek szwedzki. To tak w kwestii wiadomości z branży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SPEC1 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 prosze o tel i wjakim jezyku oprocz szwedzkiego moge sie dogadac ,co z jakoscia zabudowy i moze wiesz jak do tego podchodzi swrwis co z gwarancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krathor Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Odpowiedź poszła na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_Alien Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zna kotoś zabudowęhardtop: De-Luxe Sport Canopy? Sprzedaje to 4x4Terenowiec. pytanie moje dotyczy przede wszystkim trwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zna kotoś zabudowęhardtop:Canopy? Mam taką albo bardzo bardzo podobną (kupiłem razem z autem od dealera). Jest dobrze wykonana. Moim zdaniem to najładniejsza zabudowa ze wszystkich możliwych do kupienia w tej chwili. Dobrze się prezentuje, także od wewnątrz (dwukolorowa tapicerka ze skaju). Szyby boczne uchylne. Co prawda musiałem po swojemu przesmarować mechanizm zamka, ale to drobiazg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi