xtomek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 bodek_n14, ROKI może podjedziecie do tych Ryków w sobotę. Kibice mile widziani i będzie NKP grill. Każy bierze co może. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Będę jeździł ale jak biały stanie się hobby carem. Plany są i będą realizowane ale wszystko w swoim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 bodek_n14, a tam gadsz głupoty na ulicy go duzo prędzej skatujesz niz na zawodach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Chodziło o to, że nie ma się z czym pokazywać na jakichkolwiek zawodach a na razie wystarczą mi orientacyjne pomiary g-techem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 No to przyjedź towarzysko na grilla! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 start byl tragiczny ze wzgledu na samochody jadace za mna, do tego zbyt wysoko byl krecony silniczek, proba bardzo wymuszona i tyle ... jak jutro deszczyk nie spadnie bedzie 14 jak nic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 No to przyjedź towarzysko na grilla! towarzysko na grilla to ja nie muszę zapitalać do Ryk Nie jadę, mam sesję na uczelni od wtorku i kupę innej roboty... [ Dodano: Pią 29 Sie, 2008 15:31 ] poza tym dziś wysrała mi się chłodnica i autko nie nadaje się na dłuższe trasy [ Dodano: Pią 29 Sie, 2008 15:31 ] koniec OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 start byl tragiczny ze wzgledu na samochody jadace za mna, do tego zbyt wysoko byl krecony silniczek, proba bardzo wymuszona i tyle ... jak jutro deszczyk nie spadnie bedzie 14 jak nic ... Padło :diabel2: , ale sprzęgło. Tylko 4 przejazdy w okolicach 15,2 - 15,5. A potem na holu do Wawki :zly: Jedyny pozytyw, to nowy dolocik i motorek wystrojony przez Coobcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 no wpisywać swoje czasy, ja muszę swoje 14,826 dopisać, Shopen zrobił coś w granicach 15,5 ale nie pamiętam ile dokładnie - i mniej więcj to by była różnica w KG miedzy naszymi suniaczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 no wpisywać swoje czasy, ja muszę swoje 14,826 dopisać, Shopen zrobił coś w granicach 15,5 ale nie pamiętam ile dokładnie - i mniej więcj to by była różnica w KG miedzy naszymi suniaczami z tego co kojarzę to 15.54 wykręcił zielonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 ja mu wykreciłem 15,488 a on jeszcze pare tysiecznych sek lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 a jak się mają pomiary g-techem do pomiarów fotokomórką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopen Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 mój najlepszy czas był 15.488 a jak coobcio powoził wyszło 15.489 więc wóz po prostu wiecej nie podaje. G-techem mi wychodziło 15.58 nie odelżonym wozem więc chyba zbyt optymistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 G-techem mi wychodziło 15.58 nie odelżonym wozem więc chyba zbyt optymistycznie. A miałem przy sobie Gtecha, szkoda że nie wrzuciliśmy go do którejś nyski, wtedy byłby dokładny pomiar jak to się ma do rzeczywistości bo na tym samym asfalcie robiony i przy takich samych warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Za miesiąc V eliminacja, może sie zbierzemy do kupy i unikniemy błędów z IV eliminacji. Czerwona aż sie prosi o tą cholerną czternastkę A pomsł z G-techem swietny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 moim zdaniem primera to za cięzkie auto na 1/4... ale moja rada to krótsze przełożenie główne skrzyni + szpera np. "phantom grip" - w USA bardzo chwalą, felgi 15 + opony np.: Parada spec2... powinno wtedy wydać 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 prima tomka na dysansie 1/4mili spokojnie powinna pogonić seryjnego Sunnego GTi-R, myślę że wprawna wkładka mięsna i bez problemu będzie 14 Swoją drogą dobre lacze to podstawa, swoją srebrną na zimowkach 1,5bara przod i wąskim tyle pierwsze 18 metrów robiłem w 2,3sek sunnym najlepiej jak mi się udało to 2,562sek, tak więć podstawa to dobre lacze, juz namierzyłem R888 w rozmiarze 185.60R14 w bardzo atrakcyjnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Jak już gdzieś mówiłem. Wystroiliśmy czerwoną z Coobciem i nie sprawdziłem potem paliwka. Pierwsza próba xkarola była na dobrą czternastkę, szkoda że dojechał z rozbiegu No i popieprzone opony, bo zprzodu 3, a z tyłu 2 bary ciśnienia. Brakło czasu na poprawki :/ jak nic, zimóweczki 14 pójdą na przód w V rundzie [ Dodano: Wto 02 Wrz, 2008 21:15 ] moim zdaniem primera to za cięzkie auto na 1/4... ale moja rada to krótsze przełożenie główne skrzyni + szpera np. "phantom grip" - w USA bardzo chwalą, felgi 15 + opony np.: Parada spec2... powinno wtedy wydać 14 Rozejrzę się w modach , ale najpierw jedynka do 8500. Zobaczymy, niskie biegi i obroty to problem SR-ów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Pomiar dziś w nocy na spocie Passwordjdm.pl Wał Miedzeszyński - fotokomórka profi... Primera Sportline 15.8XX pełen zbiornik niewybebeszony felgi 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 W mordę Ty Zdrajco !! dlaczego nie wysłałeś mi SMS-a o tak pięknej imprezie :kosci: Za Karę nie dodam Cię do listy :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Pomiar dziś w nocy na spocie Passwordjdm.pl Wał Miedzeszyński - fotokomórka profi... Primera Sportline 15.8XX pełen zbiornik niewybebeszony felgi 17 Gratulacje, nie sądziłem, że jest taka szybka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 gdybym zrobił drugi przejazd pewnie urwałbym jeszcze z 0,5 sek. tzn inaczej ustawił się na pasach i ciągnął do odcinki a jechałem do 7k. ...zaznaczę że bak był prawie pełny, koło zapasowe na pokładzie, kompletna tapicerka i 2x fotelik dziecięcy, a ciśnienie w kołach było raczej na szybkie asfaltowe łuki - 2,6/2,8 bar ...heheh Coobcio trzeba było mi dać gg do siebie... - Jarka np nie udało mi sie wyciągnąć na spocik - za bardzo zmęczony tym rozrządem chyba był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 gdybym zrobił drugi przejazd pewnie urwałbym jeszcze z 0,5 sek. tzn inaczej ustawił się na pasach i ciągnął do odcinki a jechałem do 7k. zawsze się do odcinki ciągnie Jarka np nie udało mi sie wyciągnąć na spocik - za bardzo zmęczony tym rozrządem chyba był ja tam się nie napracowałem zmęczony jestem codziennym wstawaniem o 6:30 :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Na wale jest mega przyczepny asfalt !! Tam pasowało by robić oficjalnie legalną ćwiartkę... no i nie jest pod górę :> PS. moje GG: 3911707 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matino Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 witam wszystkich przeszukujac forum i wyniki nissanow pomyslalem sobie ze moze was zainteresuje nissan skyline r34 gtr, mam dwa takie i mieszkam w australii i jestem zwiazany z firma nismo i bylem tylko pare razy na 1/4 mili (8.45) ale duzo driftuje.. pozdr ps. chcialem wstaiwc fote ale sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi