Kucharo Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Szałowa może nie była, ale ludzie.. w takiej kasie to sie gulfa 5 kupuje a nie zetke więc myślę że była to jakiegoś rodzaju "okazja" wygląda nieźle mimo że hamerykaniec https://www.olx.pl/oferta/nissan-350z-2007-CID5-IDhVffw.html#c5a05a19e9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szachi Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) wygląda nieźle mimo że hamerykaniec https://www.olx.pl/oferta/nissan-350z-2007-CID5-IDhVffw.html#c5a05a19e9 źle dobrane opony z tyłu, kontrola trakcji szaleje przy tym.. ale to amerykaniec więc kontroli trakcji pewnie nie ma szpara między zderzakiem a maską dziwnie duża, zresztą to amerykaniec więc w jednym kawałku do PL nie przyjechał zdjęcia beznadziejne, mało na nim widać oprócz tego że albo niedomyte i lakier domaga się polerki, brak zdjęć spod maski, tyłu, kierownicy, poduchy pasażera także w sumie ciężko stwierdzić czy to coś warte Osobiście odradzałbym kupowanie amerykańca bez szpery, kontroli trakcji i słabymi hamulcami (brak brembo), chyba że auto ma służyć tylko na weekendowe przejażdzki w pełnym słońcu, lepiej dołożyć parę tysia i mieć auto którym dojedziesz do domu jak deszczyk spadnie Generalnie jak auto ma służyć na co dzień i ma sprawiać fun co za tym idzie ma być przyciśnięte od czasu do czasu to bez szpery i kontroli się nie obejdzie. Edytowane 5 Października 2016 przez Szachi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Trzeba być kierowcą c*pą żeby nie potrafić jeździć w deszczu bez kontroli trakcji...bez przesady to tylko 260-270 km. Edytowane 5 Października 2016 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szachi Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 jeździć to jedno ale mieć fun z tego auta w każdych warunkach to drugie, uważam że jechać jak dziadek w deszczu bo się boisz że Cie zarzuci to nic fajnego takim autem i żal nie dołożyć tych paru tysi do rozsądnej wersji Żaden problem wyłaczyć i bawić się tam gdzie masz ochotę i jest na to miejsce.. ale tam gdzie nie ma i kitrać się bo przyżydziłeś na lipną wersje to bez sensu moim zdaniem. To tył napęd z nic nie ważącą d*pą a czy moc 200 czy 600 koni to efekt podobny. Też bym tak mówił jak Ty że co to za sztuka jeździć bez kontroli ale już raz mnie zarzuciło na wyjściu z zakrętu na mokrym i już tak nie kozaczę prawdopodobnie piasek tam leżał i jakby nie było tam szeroko na kontre akurat to ładnych pare tysia w plecy by było. Także moja rada dla nowo kupujących, dozbierajcie na wersje EU. Nikogo nie zmuszam natomiast do tego ale do wersji US, pomijając już kontrolę trakcji i tak trzeba dołożyć szperę i brembo, zatem +4tyś do ceny auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Esp w zetce to chyba najmniej przydatna rzecz w tym aucie. Przymula nawet przy szybszej zmianie biegow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) Tak przymula ale w deszczu się przydaje. Edytowane 7 Października 2016 przez Mycek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Mi wyłącznie przeszkadzała. P.S.Odbieram CTRa w przyszłym tyg ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawxxx666 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Ktoś może oglądał, albo wie coś więcej o tej sztuce?http://allegro.pl/nissan-350z-2006-rok-cabrio-stan-bardzo-dobry-i6541952980.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Ja wiem tylko tyle że długo wisi na allegro, a czemu to może ktos tu napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Esp w zetce to chyba najmniej przydatna rzecz w tym aucie. Przymula nawet przy szybszej zmianie biegow w deszcz czasem się przydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 mnie tylko denrwuje, najgorsze jest jak zapomnwylaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti83 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Mi wyłącznie przeszkadzała. P.S.Odbieram CTRa w przyszłym tyg ;D Gratulacje! Z salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 (edytowane) Wreszcie po długich poszukiwaniach udało się dzisiaj zakupić tą HRke z kielc salonówkę. Banan mi do teraz z gęby nie schodzi po trasie zetą ^^ choć poniżej 12,5 w trasie nie zszedłem ^^ Edytowane 11 Października 2016 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 ta ? https://www.olx.pl/oferta/nissan-z33-350z-2008r-313km-3-5-litra-kielce-CID5-IDgjOCj.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-salon-polska-pierwszy-wlasciciel-ID6yyWfF.html Ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzymek Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 A co myślicie o tej: https://www.olx.pl/oferta/nissan-350z-CID5-IDhH1YF.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Jak masz blisko pojedz sprawdz. Wiem tylko tyle, bo sam mialem po nia jechac jakis czas temu byla za 46. Ktos ja kiedys badal na stacji wlasciciel tak mowil ale nie kupil, nie wnikalem czemu. Zachwala ze wszystko z nia okej, ale moze ktos ja ogladal z forum to Ci wiecej powie. Bo ktos z katowic mial ja ogladac przedemna. Wyglada ok, ale co w niej jest, trzeba sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudyvolt Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Wreszcie po długich poszukiwaniach udało się dzisiaj zakupić tą HRke z kielc salonówkę. Banan mi do teraz z gęby nie schodzi po trasie zetą ^^ choć poniżej 12,5 w trasie nie zszedłem ^^ Asesino, gratulacje. Życzę przyczepności, braku awarii i przyjemności z jazdy. Ja ze spalaniem rekordowo zszedłem do 8l/100km, bo pasażerka (BlaBlaCar) poprosiła o wolną jazdę (chociaż i tak było dla niej za szybko i na podróż powrotną się nie zdecydowała :/ ) Normalnie robiłem 12l/100km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Dzieki Ja na testach po miescie dobilem do 30 ale zaraz szybko spadlo do 22 jak sie cisnie na maxa pali jak smok ale wrazenia wspaniale adrenalina jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Komputer i tak zaniza i to sporo. Moj rekord ok 50. Na kompie cos kolo 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) Fajnych rzeczy dowiaduję się będąc przed zaliczkowaniem zety. ;P Edytowane 12 Października 2016 przez Kucharo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti83 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Wreszcie po długich poszukiwaniach udało się dzisiaj zakupić tą HRke z kielc salonówkę. Banan mi do teraz z gęby nie schodzi po trasie zetą ^^ choć poniżej 12,5 w trasie nie zszedłem ^^ Szerokości i dobrej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Fajnych rzeczy dowiaduję się będąc przed zaliczkowaniem zety. ;P a co ty z kosmosu się urwałeś, przy max. otwartej przepustnicy spalanie dla silnika benzynowego to kilkadziesiąt litry na 100 w zależności od pojemności, dla pocieszenia jeszcze ciekawiej wygląda spalanie jednostek pływających, skuter wodny 1500 pojemność palił mi przy max bucie 60-70 litry na godzinę, a ponad 300 konna łódka V8 pali mi nawet około 100 na godzinę, kolega ma speed boata cigarette 2 x silnik, w sumie około 700KM, do tej pory ciężko określić ile to pali, może z 200litry na godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 samochód pali tyle ile mu wciśniemy Dla pocieszenia przy spokojnej jezdzie zeta wypada bardzo dobrze jak na 3,5 v6, wg mnie. Drzymek oglądałeś tą Hrke z Lipna już ? Bo jestem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Kolejny temat rzeka... spali i 100L jak będziesz pałował do odcinki, poza tym wydaje mi się zbędne analizowanie ile spali taki samochód...nie dość że wolnossak to jeszcze 3 i pół litra... PS jak kupiłem Corse 1.0 "V3" 50 kuca sprzed 18 lat czyli dziś ze 30 koni to spalał mi 12 L w mieście PB95, teraz 7,7 jak poznałem możliwości 3 cylindrów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi