Rolandinho Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 No to gratuluje zakupu, zdradzisz coś więcej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTwice Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Jakie są obecnie szanse znalezienia dobrej, bezwypadkowej, pewnej zetki w PL? Jaki budżet przygotować chcąc się na coś takiego załapać? Wiem że nie będzie to 30 czy 40 tysięcy, pytanie ile. Parę miesięcy temu wrzuciłem tu ogłoszenie jednej - HR, 100k przebiegu, PL salon, jeden właściciel, serwis tylko ASO, podobno bezwypadkowa. 55k PLN, dwa dni później już nie było. Wtedy jeszcze nie szukałem, dziś biegłbym z kasą w zębach. Często trafiają się takie perełki czy to jest raz do roku? Pytam gdyż interesuje mnie wyłącznie auto w takim stanie, czytając kilka ostatnich stron wszystko co obecnie na allegro to szpachla tudzież topielce z USA. PS. Czy ten kącik na forum wspólnym z pozostałymi, nudnymi Nissanami to jedyne miejsce dyskusji o Nissanach S/Z/GT-R? Nie ma nic osobnego? Nawet 100NX ma swoje forum i klub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidex293 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 pierwszy właściciel , wersja usa sprowadzony jako mienie przesiedleńcze malowany był malowany ale nie szpachlowany automat , 2004 r . nie zmęczony życiem serwis tylko w aso książka to potwierdza o ile nie została dorobiona https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-ID6yLQvW.html#xtor=SEC-8 ta sztuka , jest w miarę trochę zniszczona w środku , ale stan jest spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 (edytowane) 2 poduchy powietrzne i bezwypadkowy a co z kurtynami i kolejnymi 2 poduchami ? Rocznik niezły ale kasa duża jak na brak wyposażenia bo to USA, grunt byś był zadowolony... Daleko masz do Bemowa ? PS a z rocznikiem to jak napisałeś 04 a ogłoszenie 07 ? Jakie są obecnie szanse znalezienia dobrej, bezwypadkowej, pewnej zetki w PL? Jaki budżet przygotować chcąc się na coś takiego załapać? Wiem że nie będzie to 30 czy 40 tysięcy, pytanie ile. Parę miesięcy temu wrzuciłem tu ogłoszenie jednej - HR, 100k przebiegu, PL salon, jeden właściciel, serwis tylko ASO, podobno bezwypadkowa. 55k PLN, dwa dni później już nie było. Wtedy jeszcze nie szukałem, dziś biegłbym z kasą w zębach. Często trafiają się takie perełki czy to jest raz do roku? Pytam gdyż interesuje mnie wyłącznie auto w takim stanie, czytając kilka ostatnich stron wszystko co obecnie na allegro to szpachla tudzież topielce z USA. PS. Czy ten kącik na forum wspólnym z pozostałymi, nudnymi Nissanami to jedyne miejsce dyskusji o Nissanach S/Z/GT-R? Nie ma nic osobnego? Nawet 100NX ma swoje forum i klub. A od kiedy Z nie jest Nudnym samochodem ? słabo oceniać innych jak samemu nie ma się argumentów... Takie sztuki jak opisujesz pojawiają się, ale czy opis jest zgodny z prawda tego nie wiadomo, to że zeszła w 2 dni to nic nie znaczy, Sajmon od którego kupiłem sprzedawał niecały tydzień... także wiesz... Edytowane 21 Lutego 2017 przez Rolandinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3dbe Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 2 poduchy powietrzne i bezwypadkowy a co z kurtynami i kolejnymi 2 poduchami ? Rocznik niezły ale kasa duża jak na brak wyposażenia bo to USA, grunt byś był zadowolony... Daleko masz do Bemowa ? PS a z rocznikiem to jak napisałeś 04 a ogłoszenie 07 ? Kolega wrzucił ogłoszenia dla GTwice, jego Z nie ma ogłoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Czaje... więcej snu by się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) Jakie są obecnie szanse znalezienia dobrej, bezwypadkowej, pewnej zetki w PL? Jaki budżet przygotować chcąc się na coś takiego załapać? Wiem że nie będzie to 30 czy 40 tysięcy, pytanie ile. Parę miesięcy temu wrzuciłem tu ogłoszenie jednej - HR, 100k przebiegu, PL salon, jeden właściciel, serwis tylko ASO, podobno bezwypadkowa. 55k PLN, dwa dni później już nie było. Wtedy jeszcze nie szukałem, dziś biegłbym z kasą w zębach. Często trafiają się takie perełki czy to jest raz do roku? Pytam gdyż interesuje mnie wyłącznie auto w takim stanie, czytając kilka ostatnich stron wszystko co obecnie na allegro to szpachla tudzież topielce z USA. PS. Czy ten kącik na forum wspólnym z pozostałymi, nudnymi Nissanami to jedyne miejsce dyskusji o Nissanach S/Z/GT-R? Nie ma nic osobnego? Nawet 100NX ma swoje forum i klub. Serwis ro nie zawsze oznaka jakosci i tego ze samochod jest ok. Ogladalem dwie audi a5 serwisowane w salonie i byly to mega porazki a serwisanci sie cale g znali. Ja kupilem HRke salonowke gdzie ksiazka serwisowa byla zagubiona a wlasciciel powiedzial ze ma gdzies zeby ja szukac nawet nie zamienil ze mna slowa mial nas w dalekim powazaniu. Wszystko zalatwialem z salonem bo go od niego odkupili. Ale dotarli do wpisow i wazne dla mnie byly tylko wymiany oleju itd. A to ze w 1 miejscu szpachla byla na nadkolu i brak ksiazki nie patrzylem na to. Wazne ze silnik byl zdrowy i byla zadbana. A w serwisie nawet nie wiedzieli skad sie bral halas podczas jazdy . Strzelali ze piasta lub cos z zawieszeniem a wystarczylo opony zmienic bo wina opon byla. Ale ich niewiedza byla dla mnie plusem bo cene mozna bylo targowac. A ile samochod stoi dla mnie nie jest wyznacznikiem. Moja stala ponad 2 tyg ale moze cena odstraszala. Ale jestem mega zadowolony z niej bo nic sie nie dzieje i zadbana. Czasem i szrot zniknie w 2 dni. Trzeba byc xierpliwym i tyle Edytowane 22 Lutego 2017 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Jakie są obecnie szanse znalezienia dobrej, bezwypadkowej, pewnej zetki w PL? Jaki budżet przygotować chcąc się na coś takiego załapać? Wiem że nie będzie to 30 czy 40 tysięcy, pytanie ile. Parę miesięcy temu wrzuciłem tu ogłoszenie jednej - HR, 100k przebiegu, PL salon, jeden właściciel, serwis tylko ASO, podobno bezwypadkowa. 55k PLN, dwa dni później już nie było. Wtedy jeszcze nie szukałem, dziś biegłbym z kasą w zębach. Często trafiają się takie perełki czy to jest raz do roku? Pytam gdyż interesuje mnie wyłącznie auto w takim stanie, czytając kilka ostatnich stron wszystko co obecnie na allegro to szpachla tudzież topielce z USA. PS. Czy ten kącik na forum wspólnym z pozostałymi, nudnymi Nissanami to jedyne miejsce dyskusji o Nissanach S/Z/GT-R? Nie ma nic osobnego? Nawet 100NX ma swoje forum i klub. Zależy jak definiujemy słowo " BEZWYPADKOWY " - każdy element nielakierowany, czy samochód bez przygody ale jakieś tam obcierki były ( rama prosta ) i trafił na lakierowanie. Bo osobiście, dla mnie, samochód który był lakierowany...wciąż może być bezwypadkowy + jak to się mówi " WSZYSTKO ma swoją cenę " - ja móglbym rozważyć sprzedaż swojej za odpowiednią sumę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Dla mnie samochod bezwypadkwy to taki w ktorym nie zostal powaznie naruszony uklad jezdny oraz konstrukcja nośna pojazdu, czyli takie naprawy, gdzie nie wplywaja na pogorszenie bezpieczenstwa. Najczesciej poprostu odkrecanie i przykrecanie nowych elementow. Oczywiscie auto moze miec tylko polamany zderzak, ale jak ktos zregenerowal konsole i poduszki to to juz jest rzeznia i przy ponownym wypadku airbagi poprostu nie wystrzela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) każdy sobie tworzy definicje, ostatnio widziałem w tvn turbo jak handlarz mówił,że wystawione przez niego auto jest bezwypadkowe, bo został naprawiony po dzwonie definicja jest jasna, bezwypadkowy to bezwypadkowy , gdzie żaden element nie był odkształcony/ wymieniony. (nie dotyczy ponownego lakierownia) to co piszesz to się nazywa auto pokolizyjne, w sensie ,że powierzchowne uszkodzenie, stłuczka przy mniejszych prędkościach gdzie nie naruszona jest konstrukcja auta Edytowane 22 Lutego 2017 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 W myśl prawa definicja bezwypadkowy oznacza ze nie było rannych i ofiar śmiertelnych. Jak kupisz auto "bezwypadkowe" po czym okaże się że całe jest szpachlowane i malowane ale nikt nie ucierpiał i będziesz chciał je oddać w sadzie przegrywasz sprawę. To o czym piszecie to auto bezkolizyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-350z-3-5-i-v6-24v-283km-automat-ID6yMtbt.html zejdzie na pniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-350z-3-5-i-v6-24v-283km-automat-ID6yMtbt.html zejdzie na pniu Sprzedajesz czy jak?Taka różnica w kolorach lakieru że aż gryzie w oczy. Nie jest to jakaś super cena za usa w automacie bez pełnej opcji itd Szczególnie że przygodę musiał mieć ciekawa skoro nadal widać że dostal: D Zderzak eu itd cudów nie oczekiwał bym ale kto wie. Edytowane 23 Lutego 2017 przez Cytrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Fajne ma zaślepki spryskiwaczy. Ciekawe z czego wystrugane. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szachi Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) do tego wnętrze sugeruje znacznie większy przebieg .. i ten przód.. krzywa każda szczelina z każdej strony no i stoi w komisie.. szybki reaserch i proszę opinie o tym miejscu > http://megawroclaw.nf.pl/firma/top-car-komis-samochodowy-D22BA7C43B (w tym jedna napisane przez właściciela ) nie zakładałbym się że to szybko pójdzie... Edytowane 24 Lutego 2017 przez Szachi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Jak ja kupowalem auto w komisie, to juz przez telefon wlasciciel mi mowil ze auto j**ane i przebieg pewnie krecony. Takze wyjatki sie zdążają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianaerox0219 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) Auto wystawiane już kilka razy, po samych zdjęciach widac jaka padaka... Edytowane 25 Lutego 2017 przez damianaerox0219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yorb Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nissan-350z-w-dobrym-stanie-technicznym-na-oryginalnych-czesciach-ID6yL6EN.html#8295b911e9 Od dziś w moim garażu Idealna nie była, ale myślę że można powiedzieć że zadbana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Elegancko witaj w gronie szczęśliwych posiadaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 http://allegro.pl/nissan-350z-manual-europe-without-gas-series-i6731389089.html#thumb/8 Jak na 100 tys przebiegu pedały hamulca i sprzegła ładnie zjechane, reczny jakby tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Może właściciel w rakach jeździł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianaerox0219 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Być może w niedługim czasie bedę myślał nad sprzedażą Z, jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam na PW (seryjne zderzaki w komplecie, jeśli komus ten pakiet się nie podoba) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3dbe Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 O kurde, ale o tych felgach to ciepło bym myślał <3 Co to za komplet? jakie wymiary ? Zamienię się na uri rays :3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianaerox0219 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 O kurde, ale o tych felgach to ciepło bym myślał <3 Co to za komplet? jakie wymiary ? Zamienię się na uri rays :3 Varrstoen ES2, w PL raczej nie do dostania, 9,5j i 10,5j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 replika volka, to samo co np. rota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi