xtomek Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Jak sie bawimy w wyścigi, to zrobię to. A Ty wreszcie pokaż się na jakimś torze/lotnisku. Nawet moje 22 miejsce w Modlinie, gdzie wiekszosć w klasie była uturbiona, to coś A 6-te w Rykach, w tym deszczu to cud. Nawet coobcio nie wierzył, że zrobiłem 14-kę :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Wracając od ciotki z reichu nagrałem materiał 0-160 http://pl.youtube.com/wat...re=channel_page lekki start bo ślisko było ładnie tez bym filmik nagrał tylko do połowy trójki trakcji nie mam na śliskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 PMW, opony z pizdy albo nie ogarniasz łagodnego puszczania sprzegła po zmienie beigu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zrobiłem kolejnego "moda". Udrożnienie wszystkich mas idących od ECU. Nie zauważyłem jakiś efektów ale nie miałem też czasu na dokładniejsze testy. stanowisko pracy: udrażnianie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 PMW, opony z pizdy albo nie ogarniasz łagodnego puszczania sprzegła po zmienie beigu opony sa mega, ale na snieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Na zwykłym asfalcie jest bardzo ślisko, to co było w Ułęży na asfaltobetonie nie ma porównania, pomimo ulewnego deszczu- trakcja full. Nie mogę się doczekać na zmianę opon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 No Bodek u mnie też dziś mody poszły. Wydech już szczelny i świeżutki filterek powietrza. Czuje, że w niedziele wieczór będzie znów z rolki jechane Żeby nie być gołosłownym: Przed Po Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Czerwona się pokaże, jak bedzie ślisko, to tylko towarzysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Spoko, zawsze fajnie się spotkać. I mój wydech już ładniej brzmi niż ostatnio A z rolki 2ka ~40 km/h i tak do ~160 km/h to jeszcze nie ma dramatu na C. Jutro ma być już sucho pod wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 to jakiś nieformalny spocik na C się dziś szykuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Panowie, coś się ruszyło. Dostałem cynk, że kolektor czeka już u Osy Jutro albo jeszcze dziś odbieram, przyszły tydzień dorabiam flanszę i gonię do Tomali :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Panowie, coś się ruszyło. Dostałem cynk, że kolektor czeka już u Osy Jutro albo jeszcze dziś odbieram, przyszły tydzień dorabiam flanszę i gonię do Tomali :diabel: Zaczynasz byc niebezpieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Powiedzmy, że zaczynam równać do standardu Razem z kolektorem czeka rozpórka (ciekawe jak będzie po założeniu?) a w kolejnej paczce idą poliuretany. Można powiedzieć, że 2,5". Ale locha straszna jest. Teraz do CADa i robię projekt flanszy. Trzeba zrobić zejście z fi65 na fi60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 no bodek ciekawe jakie przyrosty będą, bo z tymi kolektorami to różne wyniki wychodzą. Najważniejsze jak to wszystko wypadnie z twoim dolotem? reszte wydechu robisz z kwasa, czy u tomali ze zwykłych rurek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Trzeba zrobić zejście z fi65 na fi60. e tam... wstrzymaj sie z montażem... tomala wkótce bedzie jak sito... lepiej odkładaj na kwasiak [ Dodano: Sob 07 Lut, 2009 19:35 ] czy u tomali ze zwykłych rurek? nie ze zwykłych tylko profi wodno-kanalizacynych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Trzeba zrobić zejście z fi65 na fi60. e tam... wstrzymaj sie z montażem... tomala wkótce bedzie jak sito... lepiej odkładaj na kwasiak [ Dodano: Sob 07 Lut, 2009 19:35 ] czy u tomali ze zwykłych rurek? nie ze zwykłych tylko profi wodno-kanalizacynych Obrazek u tomali spawają całkiem nieźle, szczególnie Maciek, może załatwić sobie aluminiowane rury, zamówić do nich i u nich pospawać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 sorry ale firma Tomala to moim zdaniem druciarze first class, niestety przekonałem się o tym na własnej skórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 sorry ale firma Tomala to moim zdaniem druciarze first class, niestety przekonałem się o tym na własnej skórze. ja mam na miejscu motowydech i tam na pewno spawanie/cena i inne jest konkurencyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 motowydech robił ostatnio wydech znajomemu w dieslu i wyszło bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Nie no aluminium nie nadaje się na wydechy bo w rurze skraplają się kwaśne związki. Szybko by ten wydech zniknął. Na teraz zrobię flanszę i połączę kolektor w wydechem tomali. Za jakiś czas kupię rurki i wyspawa się coś z kwasa. Zamontowałem rozpórkę i szoku nie ma ale w ostrych zakrętach jedzie bardziej tam gdzie chce. Przeszkadza mi teraz brak trzymania bocznego. Trzeba jakiś fotel wymyślić. [ Dodano: Sob 07 Lut, 2009 20:13 ] No Tomala nie będzie mi robił kwasiaka. Pospawa mi to pewnie pan jakiś tam, który spawał rajdówkę jak jeszcze pracowałem w warsztacie. Gość tigiem operuje elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Narazie wrzucaj kolekotra jak jest, flansze moze ci peirwszy lepszy spawacz ogarnąć... Coś nieco ponad 160KM powinieneś wydusić z takeigo setapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Trzeba jakiś fotel wymyślić. jak nie chcesz kubła to kup takie recaro - http://www.allegro.pl/item542330321_recaro...ele_tuning.html 10000 razy lepsze od foteli z Sunnego GTi, bardzo dobrze trzymają na boki a jednocześnie są bardzo wygodne jeśli jednak chcesz sztywny kubeł to kupuj sparco, ja jestem bardzo zadowolony ze swojego PRO WRC, ale dla Ciebie może być za mały więc bierz coś większego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 No liczę na okolice 160/195 Co do tych Recaro to wolał bym chyba coś ciutkę głębszego. Ale na razie to plany. Zapomniał bym o reklamie. GRATY KOMBINOWAŁ OSA PRZEZ WACA (obecnie VQPower). Dzięki panowie! Jeszcze tylko polibusze i będzie flacha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 No liczę na okolice 160/195 Co do tych Recaro to wolał bym chyba coś ciutkę głębszego. Ale na razie to plany. Zapomniał bym o reklamie. GRATY KOMBINOWAŁ OSA PRZEZ WACA (obecnie VQPower). Dzięki panowie! Jeszcze tylko polibusze i będzie flacha! Te 195 Nm zależy w jakim zakresie obr., Osa tak potwierdzam z nim warto robić interesy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 195Nm w piku oczywiście bo na nic innego nie ma szans ale żeby cały zakres się ciutkę podniósł. No zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi