Lubko Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Ja czekałem na odbiór ( salon Wrocław) pięć tygodni. Wziąłem kolor nightshade Euro 4 i powiem szczerze, nie zamienił bym go na inny. Pierwotnie miał być czarny (chciałem tylko ciemne kolory) ale nie było i sprzedawca namówił mnie na nightshade. Fakt że trochę ciężki do utrzymania w czystości ale jago blask i zmiana koloru w zależności od kąta promieni słonecznych REWELACJA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomi-ei Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Ja czekałem na odbiór ( salon Wrocław) pięć tygodni. Wziąłem kolor nightshade Euro 4 i powiem szczerze, nie zamienił bym go na inny. Pierwotnie miał być czarny (chciałem tylko ciemne kolory) ale nie było i sprzedawca namówił mnie na nightshade. Fakt że trochę ciężki do utrzymania w czystości ale jago blask i zmiana koloru w zależności od kąta promieni słonecznych REWELACJA. popieram kolor NIGHTSHADE jest rewelacja pod względem zmiany koloru: ( ma przynajmniej 3 odcienie/kolory: czarny, śliwka i silnym słońcu jest prawie fioletowy ) w utrzymaniu jest taki sam jak zwykły czarny czyli porażka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Don Kroko Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Witam Auto zamówione w dniu dzisiejszym w wersji Tekna 2.0 DCI 150KM 4x4. Odbiór zgdonie umową zamówienia marzec/kwiecień 2011. Mam nadzieje że to dobry wybór i warto poczekać. Powiem, że nie tylko w Polsce takie terminy. Na codzień mieszkam w Portugalii. Tutaj czas oczekiwania to 8 miesięcy na umowie. Może być w niektórych przypadkach szybciej(6 lub 7). Swoją drogą przy takim zainteresowaniu powinien się Nissan bardziej przykładać, szczególnie jeżeli chodzi o usługi serwisowe po sprzedaży i kontakt z klientem. Mojego Q+2 I-Way 2.0 dCi 150KM 4x4 zamawiałem 3/4 września 2010r. z terminem odbioru (mniej więcej) połowa/końcówka lutego 2011. Również dopiero po zamówieniu zarejestrowałem sie na forum i zacząłem intensywnie czytać, co tylko utwierdziło mnie w podjętej decyzji. W latach 97-99 byłem właścicielem Nissana SUNNY 1.4 SLX i bardzo mile go wspominam. Obecnie dobijam Volvo V40 z silnikiem 1.9 dCi (od Renault) i mam bardzo pozytywne opinie o tym silniku, dlatego zdecydowałem się na 2.0 dCi w Qashqaiu ! Jeżeli chodzi o dealera Nissana w Gdańsku, to po lekturze forum odniosłem wrażenie (graniczące z przekonaniem), że jakoś im ne zależy na szybkim uszczęśliwieniu klieanta nowym autem, i gdziekolwiek indziej w Polsce bym zamówił to byłoby szybciej. Może się mylę, może to nie zależy od chęci dealera a o jego jakiś tam możliwości i pozycji wśród innych w Polsce...może. W sumie strasznie mi się nie śpieszy póki Volvina jeździ... @ ziolku_BKS ... do zobaczenia na trójmiejskich drogach ... na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechia Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Ruch w porcie w Gdańsku jest b.duży - wczoraj widziałem przez chwilę w mieście 4 lawety z QQ i Note było parę białych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chabol Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 właśnie się dowiedziałem, że zamówiony pod koniec lipca QQ stoi już w Szczecinie. Odbiór pod koniec tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUDZIK Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Dzisiaj odebrałem telefon i dowiedziałem się że mój QQ stoi na placu u dilera w Zielonej Górze:D odbiór po 22.11.2010 a zamówiony był w październiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelz77 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Witam. Wczoraj dostałem telefon z informacją że mój QQ właśnie zjechał z lawety salon Opole. W związku z tym mam pytanie ile czekaliście na odbiór samochodu od momentu kiedy był już w salonie, chodzi mi o oclenie.Czy to jest termin do 14 dni roboczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undefine Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Witam. Wczoraj dostałem telefon z informacją że mój QQ właśnie zjechał z lawety salon Opole. W związku z tym mam pytanie ile czekaliście na odbiór samochodu od momentu kiedy był już w salonie, chodzi mi o oclenie.Czy to jest termin do 14 dni roboczych. Mój przyjechał w pn do zielonej góry w poniedziałek. W wtorek były dokumenty u mnie. W środę rejestrowałem. W piątek odbiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelsti Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Nie łam się! Dzisiaj rano jak jechałem do pracy, widziałem kolejna lawetę z Qashqai-ami, która startowała z portu w Polskę. Może Twój już tam był Mój też już przyjechał 2 tygodnie temu we środę(3.11) ale niestety z powodu kłopotów na razie wstrzymałem się z podejmowaniem decyzji czy biorę czy nie - bo ważniejszy jak narazie jest powrót do zdrowia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meridion Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Zamawiałem w sierpniu-pierwszy termin koniec listopada, następny 4-5.12, teraz stanęło na 10 grudnia , czy Wam tez się tak wydłuża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro73 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Zamawiałem w sierpniu-pierwszy termin koniec listopada, następny 4-5.12, teraz stanęło na 10 grudnia , czy Wam tez się tak wydłuża? Zamawiany 3 sierpnia - 3 tygodnie temu info od dealera, że płynie, a w piątek - 19 listopada, że nadal płynie - planowany odbiór do 10 grudnia. Ku ... a !!! Z Antarktydy płynie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość farules Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 (edytowane) Coś długo płynie. Mój zamówiony 25 sierpnia i ma dojechać dzisiaj do dilera. Mój dziś dojechał (info od dilera). Pierwsze oględziny w środe Edytowane 22 Listopada 2010 przez farules Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasiorr Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 (edytowane) Zamawiany 3 sierpnia - 3 tygodnie temu info od dealera, że płynie, a w piątek - 19 listopada, że nadal płynie - planowany odbiór do 10 grudnia. Ku ... a !!! Z Antarktydy płynie !!! A gdzie kolego zamiawiałś auto? Użytkownik meridion dnia 22 listopad 2010, 08:26 napisał Zamawiałem w sierpniu-pierwszy termin koniec listopada, następny 4-5.12, teraz stanęło na 10 grudnia , czy Wam tez się tak wydłuża? Zamawiany 3 sierpnia - 3 tygodnie temu info od dealera, że płynie, a w piątek - 19 listopada, że nadal płynie - planowany odbiór do 10 grudnia. Ku ... a !!! Z Antarktydy płynie !!! I ty tez gdzie zamaiwałeś? Edytowane 22 Listopada 2010 przez yasiorr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro73 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 A gdzie kolego zamiawiałś auto? Użytkownik meridion dnia 22 listopad 2010, 08:26 napisał Zamawiałem w sierpniu-pierwszy termin koniec listopada, następny 4-5.12, teraz stanęło na 10 grudnia , czy Wam tez się tak wydłuża? Zamawiany 3 sierpnia - 3 tygodnie temu info od dealera, że płynie, a w piątek - 19 listopada, że nadal płynie - planowany odbiór do 10 grudnia. Ku ... a !!! Z Antarktydy płynie !!! I ty tez gdzie zamaiwałeś? Nissan Polody Poznań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meridion Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Nissan Polody Poznań. A ja Szeptycki Biała Podlaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość farules Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Ja też zamawiałem w Polody (koło Plazy). Wszystko szybko, sprawnie i bez problemów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert65 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 A ja Szeptycki Biała Podlaska Witam serdecznie wszystkich! Chciałbym przyłączyć się do grona "nissanmaniaków", także czekam na odbiór swojego QQ, ale już w nowym roku, świadomy wybór terminu , także w białej Podlaskiej, u Szeptyckiego . Pozdrawiam RobertB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undefine Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Nissan Polody Poznań. hehe... no to dobrze że się nie zdecydowałem w wrześniu jak obiecywali że będzie w połowie listopada.... By się spóźnił do stycznia i z kratki nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert k Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Witam wszystkich.Zamówiłem QQ 23-listopada w JM Chorzów.Planowany odbiór 15 marzec a już nie mogę się doczekać.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert k Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Witam zamówiłem QQ 1,6 TEKNA 23-listopad planowany odbiór luty/marzec. Dodam jeszcze że chciałem z rocznika 2011. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro73 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 (edytowane) Witam. Jak już pisałem wcześniej - zamówienie 3 sierpnia i czekam ... Dzisiaj dzwonił dealer - już jest - w tym tygodniu do odbioru - QQ 1.6 Acenta black + ciemne szyby + nakładka ozdobna zderzaka przód i tył + chlapacze + 17" (szukam chętnych na podmianę na 18"). Edytowane 30 Listopada 2010 przez Jaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierki2 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Witam Ja zamawiałem 7 września, planowany odbiór na 17 grudnia u Dąbrowskich w Zabrzu. Przed chwilą dostałem telefon, że QQ w salonie będzie na 10 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alexander Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 A ja się już nie mogę doczekać. Zamówiony we wrześniu - pierwszy termin około 5 grudnia (na mikołaja byłoby miło) a tu drugi termin na 17 grudnia i ciśnienie skoczyło na maksa nowy termin przez ten .....śnieg około 24 grudnia. . Suzuki Japan Motors Dąbrowa Górnicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meridion Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 a mój QQ stoi już w salonie u Dealera. Czekamy teraz na dokumenty, bo przychodzą oddzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość satek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 A do mnie przychodzi Mikołaj i w poniedziałek wyjadę od dealera QQ. Pozdrawiam a mój QQ stoi już w salonie u Dealera. Czekamy teraz na dokumenty, bo przychodzą oddzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi