suszara Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ja teraz żałuje dałem się na mazać na te nc. To tylko ładnie wygląda a gra kiepsko, czekam aż jakaś firma wypuści ramki i wymiana na stare 2din . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Suszara nie wiem co za audio Ciebie interesuje,ale prawie równolegle z Q J11 pojawiły się zamienniki fabrycznego audio .Przynajmniej takie w formie 2DIN widziałem,razem z ramka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Czy po zamontowaniu takiego radia-zamiennika w dalszym ciągu będzie można nim sterować z kierownicy, a samochód nie zgłupieje? Bo na ten przykład założenie niefabrycznego radia do jednego z modeli Citroena skutkowało tym, że traciło się możliwość sterowania radiem z kierownicy, a wyświetlacz komputera zaczynał pokazywać głupoty (bądź nie pokazywał wcale np.zużycia paliwa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Są magicy od C/A, którzy dbają o to , by wszystko działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Jeżeli jest model dedykowany to nie.Poza tym są również modele ,które mają już w opcji podłączenia wybór co chcemy mieć sterowane z kierownicy.Polega to na wyborze odpowiednich impulsów do sterowania z kiery.Już w tej chwili nie pamiętam,ale sterowanie odbywa się chyba za pomocą trzech przewodów,a wybiera się tylko odpowiedni V impulsów.Tak miałem w Note. Miałem założonego GSM a i sterowanie z kiery było,a nie był dedykowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 No dobra. Ale z tego co kojarzę w nowym QQ oryginalna nawigacja sprzężona jest z wyświetlaczem między zegarami i w czasie jazdy tam też pokazują się wskazówki dotyczące trasy (proszę mnie wyprowadzić z błędu jeśli się mylę). Gdy wywalimy oryginalną nawigację (czyli cały ten NC2), to komunikaty nawigacji między zegarami też chyba nam zginą. Dobrze myślę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Nikt tego jeszcze nie próbował,ale myślę że tak. Poza tym,ważne co taki zamiennik oferuje w podłączeniach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Mysle ze tyle zeczy jest zaleznych od siebie ze wymiana radia na jakies inne spowoduje ze kupa zeczy przestanie dzialac Jak to sie nazywa? Modulowosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 No właśnie. We wspomnianym przeze mnie Citroenie szyna CAN buntowała się nawet po wymianie radia. A nowy Qashqai ma normalną instalację elektryczną czy też już jakieś dziwne magistrale przesyłania danych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) http://www.aliexpress.com/item/Wince-Car-DVD-Automotivo-With-3G-TV-Steering-Wheel-Control-GPS-Radio-For-Nissa-X-trail/2048108739.html W opisie jest że obsługuje kamerę cofania , a także system wielokamerowy załączany automatycznie i kamerkę od DVR oparty na windzie obsłuży bez problemu Auto Mapę i wiele innych kompatybilnych z ekranem 800X400 pix. Możliwość wpięcia modemu 3G i mamy internet i chyba , bo nie jestem pewien czy ten model softu tak ma , ustawienia telefonu jako modem (tak jest u mnie ) + TV itd ... Nie wiem jak z wyświetlaniem info TPMS ale kitajce chyba przewidzieli wejście od końcówki centralki ? Edytowane 2 Grudnia 2014 przez Fergul11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pejta Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Juz kiedyś pisałem, wpinasz do NC np. takie coś http://www.wondeproud.com/product_Android4.3Navigation.htmllub jak ktoś woli na inny system http://www.wondeproud.com/product_1_1_1.html i masz wszystko w cenie jednej mapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 No dobra. To wytłumacz teraz dziadkowi co to jest, co się z tym robi i jak to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Tylko o takich modyfikacjach i laternatywnych rozwiazaniach mozna pomyslec jak sie gwarancja skonczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ta zabawka,którą zademonstrował pejta jest chyba bezinwazyjna więc gwarancji nie stracisz. No ale może niech on się wypowie jak to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Przecież wtyczki masz P&P żadnych kabli nie przecinasz , nie naruszasz integralności instalacji auta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pejta Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Przecież wtyczki masz P&P żadnych kabli nie przecinasz , nie naruszasz integralności instalacji auta ? Dokładnie tak, wpinasz do interfejsu video (P&P) i działa. Takich "skrzynek" jest od wyboru do koloru. Oczywiście lepiej sie upewnić czy z danym modelem monitora OEM działa (ważna jest rozdzielczość). Oczywiście musi być dotykowy inaczej trzeba pilot lub dotykową nakładkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusDE Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Doszukał się ktoś ceny za to cacko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pejta Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 W czerwcu br. model WP9320 kosztował 300$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dareq Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Sa magicy ale żadne inne radio nie obsługuje jak na te chwile 360 kamer nissana wiec. Jedynie kamerka cofania bedzie dzialac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala117 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Sa magicy ale żadne inne radio nie obsługuje jak na te chwile 360 kamer nissana wiec. Jedynie kamerka cofania bedzie dzialac To obsluguje tyle ze drogie, na Androidzie- http://mxtron.com/products-detail.php?ProId=11 Edytowane 4 Grudnia 2014 przez tomala117 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pejta Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 To obsluguje tyle ze drogie... Drogie? Z ciekawości zapytałęm w serwisie ile kosztuje NC2 to mi powiedzieli, że 10.000. Zbladłem, do dzisiaj nie wiem czy sobie "jaja" ze mnie robili. To jest dopiero drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Jako że nie było koloru który chciałem w wersji bez NCII zaproponowano mi z wersją NCII i dopłatą 5000zł. Więc coś jest nie halo między serwisami.Chyba chcą rżnąć klienta jak się znajdzie napalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pejta Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 5000 to i tak koszmarna cena za ten sprzęt, na dodatek z przestarzałymi aktualizacjami po ok. 900 zł co rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala117 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 W Mxtronie jest lepszy Audio Processor TDA7850 tak niby gra https://www.youtube.com/watch?v=3z4upU2S0jA A tu fabryczny TDA 7388 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 QQ odebrany. Karta z mapami poprzednia - z literką B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi