Gość zbynio17 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Jesli mo ja tez kupilem:) a u kogo kupiles? u tego co Toldo80? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabber1981 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 tak u tego samego........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbynio17 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 tez sie wlasnie zastanawiam nad kupnem u niego tak u tego samego........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabber1981 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 wyglada on calkiem przyzwoicie a do tego kolega wspomniany przes Ciebie powiedzial ze wykonamie jest ok wiec jest juz sprawdzony i dzisiaj go do mnie sprzedajacy wysyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Mój już był wczoraj o 20 w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabber1981 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 czyli dzisiaj bedziesz go juz mial zrobionego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Niestety jescze nie. Dziś w południe opuścił Warszawę. Najwcześniej jutro Poczta... Ale i tak szybko jak na pocztę Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vosh Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Właśnie dostałem e-mail z numerem listu przewozowego TNT - mój dziś wysyłają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabber1981 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 ja tez dostalem email z numer przewozowym:) .....ciekawe ile zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldo80 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) ja tez dostalem email z numer przewozowym:) .....ciekawe ile zejdzie Jeśli list jest z TNT to z Turcji - 1 dzień roboczy. U mnie było tak że wysłano 27.03. - dzień później wieczorem kluczyk był już w stacyjce na testach. Btw. Kraj pochodzenia tego kluczyka to uwaga: Tajlandia ( tak przynajmniej jest napisane w papierach) Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez toldo80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabber1981 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 tak tak Tajlandia widzialem na ebayu wlasnie ......ale to chyba nie problem tym bardziej ze juz sprawdziles stan i wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ja właśnie dostałem list z włoch Pierwsze wrażenie pozytywne: paragon, ładnie zapakowane w woreczek, małe elementy również w dodatkowy woreczek. Po rozpakowaniu czar nieco prysł. obudowa w miarę solidna, ale plastik jest dość chropowaty, oraz co mnie zaskoczyło to metalowe elementy nie są chromowane, tylko takie nakrapiane. Elektronika z kluczyka weszła idealnie. Grot kluczyka zablokowant jest metalową blaszką. Bez obaw - siedzi pewnie i nie rusza się Uwaga podczas nakręcania sprężyny! Podczas trzykrotnego obrotu sprężyna się skrzywiła. Udało się na szczęście uratować (maksimum to 2x). Logo, które zostało mi z chińskiego odpowiednika idealnie pasuje do tego pilota (włoski producent nie dołącza go do zestawu ) Porówanie wszystkich pilotów razem. Tutaj wydaje się, że włoski jest prawie taki szeroki jak inne, co nie jest prawdą. Jest szerszy i po włożeniu do stacyjki idealnie obraca się wokół plastików wokół stacyjki. Czy to dobrze, czy źle sam nie wiem. Czuć po prostu jego garyty. Nie wiem jak jest to w przypadku tajlandzkiego zamiennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabber1981 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 czyli ogolnie jestes z niego zadowolony czy. nie za bardzo?.....czy spodziewales sie czegos lepszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dstasiu Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Panowie ale ten twój michalmiko jest inny niz toldo80 . To który warto wziąć dajcie link. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Już sam nie wiem. Jak wziąłem kluczyki od Captivy rodziców to kluczyk działa jak masełko. Ładnie się składa i jest zwarty, a mój taki średni...Toldo (i inni którzy mają taki sam kluczyk), wrzuć proszę zdjęcie w dużej rozdzielczości i opisz jak Ci działa mechanizm kluczyka? Czy składanie działa płynnie? Czy nie zacina się? Jakiej jakości jest plastik, i jakiej chromowane dodatki? Ja ze swojego kluczyka jestem tak zadowolony w skali szkolnej 4/6. Gdyby był zrobiony z lepszych materiałów i logo nie było na śrubce to by było 6. Strasznie drażnią mnie te metalowo - chropowate elementy, że nie są w chromie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldo80 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Kluczyk ma wymiary 7 /4 / 1,5 cm. Mechanizm działa jak nóż sprężynowy na "warszawskiej pradze" ( ułamek sekundy i taki fajny dzwięk ) . Chrom jest gładki a plastik bardzo porządny. Daje mu 5,5/6 ( szóstkę by dostał gdyby dzięki niemu auto mniej paliwa paliło ) Jestem bardzo zadowolony. Filmik masz w poście #672 ( dokładnie taki sam jak mój) Linki do zdjęć w dużej rozdzielczości ( w tandemie - nie odpinałem kluczyka od blokady skrzyni bo późna już pora) http://imageshack.us/a/img35/4320/dsc01600m.jpghttp://imageshack.us/a/img69/5595/dsc01601w.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Mój też się ładnie rozklada, gorzej ze skladaniem, nie jest super płynne bo mniej więcej w połowie czuć lekką chropowatosc, ale to może moja wina bo jak pisałem wcześniej uszkodziłem sprężynę (która jest średniej jakości) i to może moja wina. Ten plastik jest mniej więcej takiej jakości jak w oryginalnym kluczyku? U mnie krawędzie plastiku tam gdzie chowa się kluczyk sa dość ostre (co jeszcze potęguje jakość tego materiału), jak jest u Ciebie? Teraz trochę żałuję, że nie dołożyłem do tego... Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldo80 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Plastik w porównaniu z oryginalnym ma trochę delikatniejszą fakturę (gładszą). Jakość jest bardzo dobra i krawędzie takie jak powinny. Generalnie - wyglądem nie odbiega od innych fabrycznych scyzoryków i za bardzo nie ma się do czego doczepić. To tylko kluczyk do samochodu - taki czy inny auto jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabber1981 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 kurcze tak piszecie i mysle zebym tylko ja nie spierniczyl tej sprezynki jak bede przekladal:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldo80 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 kurcze tak piszecie i mysle zebym tylko ja nie spierniczyl tej sprezynki jak bede przekladal:) W komplecie jest jedna zapasowa - ale spokojnie dasz radę za pierwszym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabber1981 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 to dobrze ze jest....... i milo ze chociaz Ty wierzysz w moje umiejetnosci haha:)........a tak na powaznie to juz sie nie moge doczekac az bede go mial:) ......lubie takie gadzety:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 U mnie Włosi nawet nie dali zapasowej blaszki, która trzyma kluczyk :/ Jak będę miał trochę wolnej kasy to też kupię tą lepszą obudowę, a ten będzie zapasowy. Ale się zdziwi przyszły wlasciciel za kilka lat Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Chłopaki - psujecie rynek wtórny QQ, za chwilę nie da się sprzedać go bez chowanego kluczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dstasiu Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 czyli ten toldo80 jest lepszy. daj link prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabber1981 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 http://www.ebay.com/itm/261198022905?item=261198022905&pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&cmd=ViewItem&hash=item3cd09d88f9&vxp=mtr ida mu te kluczyki jak swieze buleczki .....juz 5 sprzedal i zapewne wszystkie do PL:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi