Michalmiko Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Mam nadzieję, że nikt nie jest na mnie zły. Ja tylko chciałem uprzedzić, aby później nie było niemiłej niespodzianki jak by zatrzymali przesyłkę na granicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tymi Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Mam nadzieję, że nikt nie jest na mnie zły. Ja tylko chciałem uprzedzić, aby później nie było niemiłej niespodzianki jak by zatrzymali przesyłkę na granicy rozumiem ze z naszej obywatelskiej inicjatywy nici hmm chyba kupie sobie Amaroka canyon tyle osób w jednej sprawie - jak by co pomoge tym czasem szukam jakiegos szybkiego qq - moze tytuł najszybszego :-) ps: na zdjeciu zdradzam sekrety - po lexusie nikt z mojej paczki sie nie pozbierał ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegit Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=qashqai+nissan&catId=0&initiative_id=AS_20130614101054 Wysyłka za free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 (edytowane) http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=qashqai+nissan&catId=0&initiative_id=AS_20130614101054 Wysyłka za free. Fajne rzeczy Szczególnie takie coś: http://www.aliexpress.com/item/Car-original-window-closer-NISSAN-QASHQAI-WINDOW-CLOSER-2012-Deluxe-version-CANBUS-OBD-window-closer-for/721973602.html :D Ma ktoś może? Edytowane 15 Czerwca 2013 przez Michalmiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Payne79 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Znalazlem podobny kluczyk za 7,9 $ przy zakupie 10 szt. Czym rozni sie od tego Waszego bo jest duzo tanszy? http://www.aliexpress.com/item/Nissan-QASHQAI-2-buttons-remote-flip-key-shell-without-button/601855045.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Payne, przeczytaj kilka postów wcześniej... pisałem już, że nie pasuje do QQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom-er Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Payne, przeczytaj kilka postów wcześniej... pisałem już, że nie pasuje do QQ. Kupiłem ten kluczyk i nie mogę potwierdzić że nie pasuje ponieważ użytkuję go.Cena jest niska więc pomimo twoich opinii na temat tego"scyzoryka" postanowiłem go zakupić.Jeżeli chodzi o elektronikę to trzeba ją przełożyć bez tej gumki z oryginalnego kluczyka(wchodzi bez problemu).Grot klucza jest"surowy"trzeba go dorobić koszt 10-15zł.Za tą cenę klucz-scyzoryk myślę nie wygląda najgorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcome Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Kupiłęm półkę pod fotel pasażera: co to instrukcji pisali żeby fotel wymontować, tylko po co, dałem rade bez wyciągania fotela ale trzeba było się trochę pomęczyć ale dałem rade, Jedyny problem to posiadanie torxa . Montaż naprawdę prosty; a cena no 180zł acha jeśli o dostępność to zamawiałem przez serwis w Dąbrowie Górniczej; kolega mówił że może z 2tyg potrwać a przyszło za 2 dni (acha w ich systemie piszą że nie ma ale jak zamówcie to może się uda wam tak jak mi Edytowane 17 Czerwca 2013 przez marcome 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubik77 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Nie tak dawno taka półka / szuflada była w standardzie. Ciekawe co jeszcze zdemontują, aby potem Klient musiał samemu montować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Niektórzy nawet mają taką półkę i o niej nie wiedzą, bo nie zaglądają pod fotel Osobiście to przypomniałem sobie o niej jak sprzątałem samochód i od tej pory mam tam zapasowe żarówki Ciężko się go otwiera (jak kiedyś pociągnąłem to mi cała szuflada wyjechała - zatrzep tak się zablokował, że trzeba było użyć dość dużej siły). Niemniej jednak dobre i to, bo jak wiadomo QQ nie grzeszy ilością schowków. Edytowane 17 Czerwca 2013 przez Michalmiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu QQ Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Bardzo fajny ten schowek pod fotelem. Trzeba będzie kiedyś nad takim pomyśleć. Co do ilości schowków to najbardziej mnie boli to że nie ma żadnego rozsądnego na CB radio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcome Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Bardzo fajny ten schowek pod fotelem. Trzeba będzie kiedyś nad takim pomyśleć. Co do ilości schowków to najbardziej mnie boli to że nie ma żadnego rozsądnego na CB radio. nie ten temat ale ja mam w kieszeni w drzwiach i całkiem fajnie się korzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Kupiłem ten kluczyk i nie mogę potwierdzić że nie pasuje ponieważ użytkuję go.Cena jest niska więc pomimo twoich opinii na temat tego"scyzoryka" postanowiłem go zakupić.Jeżeli chodzi o elektronikę to trzeba ją przełożyć bez tej gumki z oryginalnego kluczyka(wchodzi bez problemu).Grot klucza jest"surowy"trzeba go dorobić koszt 10-15zł.Za tą cenę klucz-scyzoryk myślę nie wygląda najgorzej. Dopiero teraz zauważyłem Twój wpis. Przełożyłeś elektronikę bez tej gumki... Ciekawe jak długo wytrzymają Ci mikrowyłączniki w pilocie... Rok? Nie wspomnę już o drobnym zachlapaniu pilota. Kropla wody, która ścieknie z przycisku (lub mokrych rąk) zatrzymuje się na tej gumie ochronnej, a u Ciebie wszystko leci na gołą niczym nie osłoniętą elektronikę. O ile nie dojdzie wcześniej do zwarcia to za jakiś czas wewnątrz pilota będziesz miał jedną rdzę. Chyba lepiej dołożyć trochę i kupić kluczyk do którego przełożysz wszystko jak przewidział producent elektroniki, a nie, że pojedziesz gdzieś i akurat wtedy nie odpalisz auta, bo pilot będzie wymagał wymiany w ASO. Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie ten grot co był przy tym kluczyku nie pasował za bardzo. Do zamków w drzwiach pasuje jak fabryczny, ale żeby przekręcić stacyjkę to trzeba się trochę nakombinować, co może skutokować uszkodzeniem stacyjki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 (edytowane) Słuchajcie; znalazłem taki "bajerek" ( link poniżej) jest to prosty montaż - jak pokazano na zdjęciach - i pasuje do każdego auta. Jeśli ktoś z kolegów zdecydował by się na kupno, to chętnie się dorzucę bo zawsze mi się taka antenka podobała, ale w tych oryginalnych, to trzeba by demontować chyba podsufitkę aby ją zamontować - a tu proste jak drut. Mówię że bym się dorzucił i później odebrał, bo nie mam konta na ebay-u http://www.aliexpress.com/item/Newest-design-special-with-blank-radio-shark-fin-Car-antenna-signal-shark-for-Nissan-qashqai/1008513857.html Edytowane 23 Lipca 2013 przez castoro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Fajne, tylko ciekawe jak z odbiorem stacji. QQ ma dość dlugą antenę fabryczną i boję się, że odbiór może być znacznie gorszy. A i tak niema mojego koloru, więc nie dla mnie ten gadżet, choć fajny bajer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu QQ Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 A mi się bardzo to podoba. Muszę nad tym się dobrze zastanowić bo w końcu nie będę musiał wykręcać anteny żeby wjeżdzać do garażu. Co do koloru to przecież można to polakierować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vosh Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Ja zmieniłem na krótką ~15 cm właśnie przez wjazd do garażu i nie zauważyłem żadnej różnicy w odbiorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabber1981 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 No ciekawa ta antenka tez bylbym zaintetesowany.......bo tam jest tylko jeden kolor i trzeba by polakierowac tak?......i ciekawe wlasnie jak bedzie stacje odbierala radiowe Wysyłane z mojego GT-I9195 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 No ciekawa ta antenka tez bylbym zaintetesowany.......bo tam jest tylko jeden kolor i trzeba by polakierowac tak?......i ciekawe wlasnie jak bedzie stacje odbierala radiowe Wysyłane z mojego GT-I9195 za pomocą Tapatalk 2 jabber 1981- co Ty mówisz, otwórz linka i zejdź na dół strony - masz tam 11. kolorów do wyboru - co do odbioru- to kiedyś jechałem w ogóle bez anteny i mi odbierało..., jakoś tam powinno odbierać a w końcu nie majątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu QQ Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Jakby ktoś z Was znalazł taką antenkę w Polsce lub ściągał z od tego sprzedawcy z linku :http://www.aliexpres...1008513857.html to proszę o informację bo jestem chętny za zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^ehhh^^ Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 naprawde wam sie podoba taki rekinek czy sobie jaja robicie ?:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 (edytowane) Piękno ... kwestią gustu ! Myślę ,że strona użytkowa jest ważniejsza ... ja swój oryginalny bat musiałem odkręcać ... kupiłem 30cm.(teoretycznie powinien pasować), który jednak muskał o górną uszczelkę drzwi garażowych.Teraz mam dł.27,5cm i jest ok. A te próby po to by jak najmniej stracić na skuteczności anteny. Płetwy nie miałem ale jeśli ktoś przekonałby mnie ,że "nie straciłbym " na sile sygnału to może ... bo nie wiem też czy z tej gamy kolorów dobrałbym właściwy !? Edytowane 24 Lipca 2013 przez nowy 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu QQ Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Mi to się podoba i zresztą cena nie jest jakaś duża żeby nie przymierzyć do auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dstasiu Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 mnie się równie podoba byle siła sygnału była taka sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ax99 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 oo ja tez byłbym chetny...tyko brak konta na ebayu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi