tomi79 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 O Panie , pięknie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 zalozył bym normalne zawiasy , bo siara emitowac lambo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM-TECH Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) Drzwi otwierają się normalnie, do góry podnoszą się, można powiedzieć dodatkowo, dopiero po otwarciu się w klasyczny sposób, no przecież nie wsiadam/wysiadam tak normalnie. Rozwiązanie typowo na pokaz bo bez używania tego można drzwi otwierać/zamykać i wsiadać "normalnie" bez "siary" jak to ująłeś. Edytowane 31 Lipca 2014 przez MM-TECH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy23 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Piękne, trzeba pogratulować, ale najważniejszy jest i tak moment jak wciskasz gaz w podłogę, auto ryczy a na liczniku po kilku sekundach powyżej 200 za to kocham ten samochód! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 hot_rider dobrze napisal...smiedzi wioska na kilometr! Ale ogolnie ladnie wyglada...jak ma zamkniete drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM-TECH Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) Czy Wy czytacie ze zrozumieniem? Drzwi otwierają się normalnie, do góry podnoszą się, można powiedzieć dodatkowo, dopiero po otwarciu się w klasyczny sposób, Tłumacząc to na zrozumiały język, nie trzeba ich otwierać do góry by wsiąść do auta Dla niektórych "wioską na kilometr" śmierdzi zakładania stożków czy "tjuning" w postaci przyciemniania lamp - kwestia gustu. Edytowane 31 Lipca 2014 przez MM-TECH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) Czytam ze zorzumieniem a porowannie akurat srednio trafione z lampami bo nie jeden polski projekt wsrod najlepszych aut w Polsce ma przyciemnione szyby/lampy ale akurat zaden nie ma lambo-drzwi..."bajer" do ktorego ja bym sie nawet nie przyznalal na forum a tym bardziej na ulicy. Co do filtrow stozkowych tez widac ze malo wiesz o modzeniu aut bo w nie jednym akurat taki filtr sie sprawdza w porownaniu z seryjnym...zenada. Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM-TECH Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) masz rację, żenada... Edytowane 31 Lipca 2014 przez MM-TECH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 jakaś powłoka jest na aucie? proponuje ceramikę, ja mam i jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanteS Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 MM-Tech - możesz przybliżyć zakres prac wykonanych przy detailingu? Przymierzam sie do zrobienia tego u siebie a rozmawiając z dwoma firmami w Szczecinie słyszę zawasze " cena zaczyna się od..." Ile to u ciebie kosztowało? Tu powinienem sie przredstawić i podziękować kilku kolegom za pomoc w szukaniu Zetki. Skończyło się na salonie Zaborowski w Warszawie, a mówiąc prawdę czarnego "skrzydlaka" z Krakowa sprzątnołeś mi sprzed nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 ja zapraszam do Marek do zadbaneauto.pl - 2500 zł czyszczenie, polerka, odswiazanie elementow, podwojna ceramika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceManPL Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 MM-Tech - możesz przybliżyć zakres prac wykonanych przy detailingu? Przymierzam sie do zrobienia tego u siebie a rozmawiając z dwoma firmami w Szczecinie słyszę zawasze " cena zaczyna się od..." Ile to u ciebie kosztowało? Tu powinienem sie przredstawić i podziękować kilku kolegom za pomoc w szukaniu Zetki. Skończyło się na salonie Zaborowski w Warszawie, a mówiąc prawdę czarnego "skrzydlaka" z Krakowa sprzątnołeś mi sprzed nosa tutaj sprawdzałeś ? carglow.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanteS Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 tutaj sprawdzałeś ? carglow.pl Byłem, rozmawiałem - ogólnie dobre wrażenie chociaż warsztat maleńki... Jestem umówiony na październik bo teraz jestem kilka tygodni za granica. Możesz coś więcej powiedzieć o tej firmie? Strona www wyglada profesjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceManPL Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Warsztat mały, ale wystarczy aby się auto zmieściło Chłopak przez kilka lat zajmował się tym hobbystycznie. W końcu miał tylu chętnych, że porzucił regularną pracę i z hobby zrobił swój biznes. Nie będziesz zawiedziony, widziałem na żywo kilka aut po renowacji - nowe z salonu tak nie wyglądają Zresztą nowe auta też poprawia po fabryce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekret Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 MM-Tech, świetnie się prezentuje ta gablota! Nie jechałes przypadkiem dziś Żwirkami w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 żeby wątek o 370Z nie umarł: otrzymałem informację z samar.pl że na koniec roku 2013 było zarejestrowanych 187 370Z (mało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlynarz86 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Przy przeglądzie swojej 370z u Zaborowskiego zapytałem jak wygląda sprzedaż 370z w porównaniu do GT-R. Ponoć od 2009 roku kiedy mniej więcej oba auta pojawiły się na rynku, 370z sprzedało się około 25 sztuk, a GT-R ponad 100 :-). Wygląda na to, że łatwiej można spotkać na ulicy GT-Ra niż zetkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 I gdzie tu ten polski kryzys? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Ponoć od 2009 roku kiedy mniej więcej oba auta pojawiły się na rynku, 370z sprzedało się około 25 sztuk, a GT-R ponad 100 :-). Wygląda na to, że łatwiej można spotkać na ulicy GT-Ra niż zetkę. To że Z sprzedaje się słabo wiem, ale żeby jeden dealer w PL sprzedawał 20-25 GTR rocznie to wiadomość szokująca I gdzie tu ten polski kryzys? :) Kryzys nie dotyczy ludzi z taką kasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy23 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 To że Z sprzedaje się słabo wiem, ale żeby jeden dealer w PL sprzedawał 20-25 GTR rocznie to wiadomość szokująca Kryzys nie dotyczy ludzi z taką kasą Ja kupiłem Zetkę na wiosnę, ale nigdy wcześniej nie spotkałem tego samochodu na drodze, a mieszkałem w Londynie 1,5 roku i nie takie cuda tam jeżdżą. Odkąd mam auto spotkałem kilka razy 350z i jestem tego pewien, że u nas w mieście tylko ja mam Zetkę, a GTR są przynajmniej 3. Z jednej strony fajnie że to samochód rzadki, ale gdybym kogoś spotkał to przynajmniej możnaby pogadać jak się jeździ i powymieniać doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slothy Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) W Mielcu gdzie mieszkam 60tys.mieszkańców są 3szt 370z:-P Aaa i 3 albo 4 350 Edytowane 27 Września 2014 przez slothy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Ja kupiłem Zetkę na wiosnę, ale nigdy wcześniej nie spotkałem tego samochodu na drodze, a mieszkałem w Londynie 1,5 roku i nie takie cuda tam jeżdżą. Odkąd mam auto spotkałem kilka razy 350z i jestem tego pewien, że u nas w mieście tylko ja mam Zetkę, a GTR są przynajmniej 3. Z jednej strony fajnie że to samochód rzadki Londyn nie jest dobrym przykładem. W PL spotkałem kilka 370Z i wiele 350Z a GTR żadnego Ale cieszę się, że (370Z) to rzadko spotykany na drodze samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slothy Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Londyn nie jest dobrym przykładem. W PL spotkałem kilka 370Z i wiele 350Z a GTR żadnego Właśnie się dowiedziałem ze mamy w Mielcu GT-Ra 2011 grafitowy Edytowane 27 Września 2014 przez slothy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 ja zapraszam do Marek do zadbaneauto.pl - 2500 zł czyszczenie, polerka, odswiazanie elementow, podwojna ceramika Co dokładnie znaczy 'odświezanie elementów'? I o co chodzi z 'podwojna ceramiką'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 to znaczy że plastiki nabiorą koloru np trójkąty przy lusterkach czy inne elementy deski w środku zamiast wosku, kwarcu, to jest w nanotechnologii powłoka - lane szkło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi