Coobcio Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Kurczaki jakby to był autoamt to już bym go kupił coby pod zabawy z turbo było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Ciekawe czy ma jakis haczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlynarz86 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Ciekawe czy ma jakis haczyk Może święty mikołaj sprzedaje i chce komuś zrobić prezent na święta za tą cenę A serio to pewnie leasing do przejęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Nic tylko Brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanteS Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Jest to trochę deprymujące kiedy 6 mcy temu zapłaciłem za swojego 3 razy tyle... ale widocznie zima to najlepszy czas na zakupy. Wesołych Świat szczęśliwemu nabywcy !!! Edytowane 22 Grudnia 2014 przez DanteS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Nie deprymowalbym się. To jakas lipa. Jakby bylo ok to pojadę jeszcze dziś go kupie choć nie potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 pewnie składany z 4 przystanków bądź komornik na nim siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefffan Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Przecież wiadomo że tam "coś jest" - nie bez przyczyny cena jest tak niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Łukasz kupi i sprzeda w styczniu plus 20tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Od dwóch dni dzwonię i nikt nie odbiera... Na emila też nic mi nie odpisali... A turbinę fajną już bym do niego miał: Edytowane 22 Grudnia 2014 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) własnie trzeba dzwonic na początek a z kontaktem słabo Edytowane 22 Grudnia 2014 przez dziubas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Dostałem od pana odpowiedź: "Hello, I received a letter regarding my car, it is in excellent conditioninside and outside, no hidden defects. I had a work contract here inPoland and needed a car. Now I finished my contract and moved back tomy birth place United Kingdom, London and the car is here with me, thetitle of ownership is cleared of all obligations and it has thesteering wheel on the left side. If you like the car we can use a logistical company who can arrangethe delivery, payment and sales documents. If you are still interested and you like the car e-mail me. I am sorry for writing in English but it is really difficult in Polish." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Auto - wyjebka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Nigeryjski Przekręt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanteS Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Ciekawe czy to Polacy czy (bez urazy) inne araby robią takie przekręty? Poza tym angielski w liście przedstawia wiele do życzenia... Jeszcze raz: Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 no i wszystko jasne wesołych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Od razu bylo widac ze lipa. W innym przypadku warto byloby kupic tylko po to by sprzedać z duuuuzym zyskiem i zarobic pare latwych monet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej6411 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Sorry panowie , ale trochę realizmu pomyślcie czy wy byście sprzedali samochód za połowę wartości rynkowej. Naiwność ludzi jest jednak nieograniczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art370z Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Witajcie, Panowie użytkujący 370z, jak jest z pozycją za kierownicą? Przymierzam się do zakupu 370z, byłem dziś u Zaborowskiego w Warszawie. Mam 188 cm i 90 kg, fotel na maksa odsunięty do tyłu, na maksa w dół, kierwonica do góry i zawadzałem prawą nogą o kierownicę w momencie wciskania hamulca, wersja z automatem, powiem szczerze, że sprawiło to dość duży dyskomfort nawet na postoju. Nie udało się wziąc auta na przejażdżkę, bo nie miało przeglądu zerowego, mają je dopiero przygotować i wtedy będę mógł sobie polatać. Jakie są wasze doświadczenia z końcową ceną zakupu w salonie w Polsce? Mnie interesuje czarne Platinium w pomaraczowych skórach w manualu, niestety na stocku nie ma takiego auta w Polsce, albo handlowiec mijał się z prawdą. Za czarnego co stoi na placu z przebiegiem 13 km, automat, Platinium chcą finalnie 170 k zł. Za auto do produkcji takie jak napisałem wyżej 188 k zł, odbiór w kwietniu. cheers, Art Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanteS Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Cześć Art, Gratuluje wyboru i życzę udanych negocjacji. Ja kupiłem swojego u p. Zaborowskiego w lipcu tego roku. 192cm i 100kg nie powiem ze mieszczę sie bez uwag ale na pewno uda sie znaleźć odpowiednia pozycje za kierownica. Siedziałem w Porsche Cayman i wcale nie bylo lepiej. Co do ceny... mój był wystawiony za 149k (premium automat 2013r) a jeszcze sie kilka tys udało urwać. Polecam krzyżowe negocjacje - najlepiej znaleźć jeszcze jeden salon w PL. ... Cóż jeszcze - do zobaczenia w maju na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art370z Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 DanteS, dzięki za odzew. auto, które brałeś w lipcu było wystawione gdzieś w ogłoszeniach allegro,otomoto, etc? Dałeś mi do myślenia, wersj Premium od Platinium jest cennikowo około 10 tyś zł tańsza. Wiec jakby trochę ponegocjował to by może za 160 tyś zł wyrwał tego automata co stoi na placu. Nie upieram się przy nowym, wszystko zależy od danej chwili, będzie dobra oferta u dilera, to kupię. Jest jeden szkopuł, musi być czarna w pomarańczowych skórach, manual, Platinium. Mam czas, nie pali się z zakupem. Z jednej strony jak patrzę, że jeden z użytkowników wrzucał w tym temacie neidawno swoją ofertę na to co szukam z przebiegiem 10 tyś km, za 105 tyś zł, to chyba lepiej kupić dwulatka z minimalnym przebiegiem z salonu PL i mieć w kieszeni około 50 tyś zł. Zobaczymy, czekam jak trochę pogoda się poprawi, zrobią zerowy przegląd i pojadę sobie polatać do Wróblewskiego tym automatem. cheers, Art Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Pedał hamulca ma regulowaną wysokość - można spokojnie go ok 2,5cm opuścić, choć w ASO mogą nie wiedzieć jak to się robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art370z Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Coobcio, dzięki, to bardzo przydatna informacja. PS. swoją drogą świat jest widzę mały, mamy wspólnych znajomych, Janka(Kenaj'a) lata temu latał Golfem III ABF Turbo, potem poszedł w S2, i Artura miał już 3 Saab'y 95 Aero, niedawno sprzedał czarnego 95 Aero Kombii ori Hirsh'a, robiłeś mu pompę paliwa cheers, Art Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanteS Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 DanteS, dzięki za odzew. auto, które brałeś w lipcu było wystawione gdzieś w ogłoszeniach allegro,otomoto, etc? Dałeś mi do myślenia, wersj Premium od Platinium jest cennikowo około 10 tyś zł tańsza. Wiec jakby trochę ponegocjował to by może za 160 tyś zł wyrwał tego automata co stoi na placu. Nie upieram się przy nowym, wszystko zależy od danej chwili, będzie dobra oferta u dilera, to kupię. Jest jeden szkopuł, musi być czarna w pomarańczowych skórach, manual, Platinium. Mam czas, nie pali się z zakupem. Z jednej strony jak patrzę, że jeden z użytkowników wrzucał w tym temacie neidawno swoją ofertę na to co szukam z przebiegiem 10 tyś km, za 105 tyś zł, to chyba lepiej kupić dwulatka z minimalnym przebiegiem z salonu PL i mieć w kieszeni około 50 tyś zł. Zobaczymy, czekam jak trochę pogoda się poprawi, zrobią zerowy przegląd i pojadę sobie polatać do Wróblewskiego tym automatem. cheers, Art Mała poprawka... To jest platinum. Kiedy szukałem Z-tki w lecie po obejrzeniu kilku 2-3 latków w "idealnym" stanie skończyło sie na salonie. Wtedy były chyba 3 szt w tej cenie u dilerow, nie wszystkie były wystawione na otoMoto. Zdaje sie ze Japan Cars używa swojego portalu ogłoszeń. Zaborowski wygrał tym ze auto było zarejestrowany 2 tyg przed kupnem i ma pełne 3 lata gwarancji, poza tym byli trochę bardziej elastyczni w negocjacjach. Jest czarna perła z rudymi skórami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlynarz86 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Art370z pod koniec 2015 ma się pojawić następca 370z. Jeżeli planujesz zakup nówki i starczy Ci cierpliwości może warto poczekać? :-) Co do ceny, jak dobrze poszukasz aut z zeszłego rocznika powinno udać się kupić automat z navi w okolicach ~150 k. Swoją drogą świetny wybór, jeżdżę 370z 4 miesiąc i jestem zachwycony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi