Gość max233 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Moj dzis ozył okazało sie ze jakis syf z baku poszedł i zapchał mi przewody nie chciał odpalic a jak juz odpalił to zaraz gasł i czarno z tyłu było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Whitie Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 (edytowane) Katrina, Ty tego nie naprawiaj tylko szukaj silnika. Tego się naprawić nie da.... niestety. Nie ogarniam jak tam pasuje 2.8 ale może warto rozważyć... choć pewnie nie pasuje i trzeba by ze skrzynia razem motać... Współczuję ale jednak potwierdza się że 3.0 nie są silnikami. Małżonek niech ogarnie 6.5 TD u Igora (swoją drogą pozdrów go od gości od białego XJ u winia jeździ jeszcze KJ'tem?) Powodzenia w walce i szybkiego rozwiązania problemu.... Edytowane 20 Czerwca 2012 przez Whitie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość max233 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Witam i jak kolezanko katrinko jak tam twoje autko ??. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Hejka, moje autko po operacji sercowo-naczyniowej Regeneracja pompy, turbiny; nowe wtryski i pierścienie tłoków, remont głowicy itd........ Oprócz tego dopieszczony, śmiga jak szalony, ku mojej uciesze poza tym podczas remontu stałam się szczęśliwą posiadaczką "zastępczaka" Jeep'a ZJta, nie młody ale jary... ech.... haha mam teraz dwa wozy do wozania mnie i powiem tyle jest GIT :punk: Pozdro, K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość max233 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Witam wiec zrobiłas to samo co ja prawie caly silnik nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk81Wwa Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Siema, ja też już zreanimowałem mojego potwora. Ktoś chętny na Kuklówkę albo inne miejsce blisko Warszawy w niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Kurde!!! Parch zdrowy ale ja remont chałupki w sobotę zaczynam i muszę brygadzistów pilować, żeby mi wszystko dobrze zamalowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość max233 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Witam serdecznie wiem ze puzno ale czy wybiera sie ktos jutro na kuklówke ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 8 września 2012, Kuklówka i okolice. Cały dzień zabawy, pojazdówki, pokazów, etc - wszystko dla dzieciaków z domów dziecka. Na miejscu za symboliczne grosze będzie można coś zjeść (5 zeta). Wjazd (zrzuta na paczki dla dzieciaków) 30 zeta. Szczegóły: http://landklinika.p...=165&Itemid=123 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zyszek Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Wreszcie się natknąłem na forum patrolowe. Witam i czasem śledzić obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Whitie Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Wreszcie się natknąłem na forum patrolowe. Witam i czasem śledzić obiecuję. Pojeździć gdzieś chodz a nie ten internet ciągle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zyszek Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 A owszem, wybieram się z landrynkami, zapraszam: http://www.hubiland.pl/duuzo-blotka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość max233 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 A witam witam to Pan z czarodziejskim napisem jeep na masce ?? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zyszek Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 To na potrzeby Jeeparty. Pozostał sentyment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Korbamoto Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 (edytowane) No dobra. Ostatni cieply weekend tej jesieni. A moj parch sie namyslil i znowu jezdzi.Planuje niedzielna wycieczke na Kuklowke. Bez hardkorow, z malzonka i z mlodym. Troche pojezdzic, a potem jakies moze male ognisko, kielbache upiec i czas ma swiezym powietrzu spedzic. Dotre tam pewnie okolo 11ej, bo my spiochy straszne jestesmy weekendowe.Jak ktos chetny, sie przylaczyc, to zapraszam serdecznie. Od roku sie zmawiamy, a ja jakos nikogo nie mialem okazji poznac. Moze w koncu? Edit: Niedziela, 21.10.2012 No niestety moje apele pozostały bez echa. Ale dałem se radę. Tak dziś pojeździłem na Kuklówce. Z rodzinką się wybrałem na ''lajtową'' wycieczkę. Dziś piękna pogoda była, na Kuklówce normalnie mega spęd terenówek, zmot, quadów, enduro i wszystkiego co lubi luźną nawierzchnię, tudzież kąpiele błotne.Fajnych ludków poznałem, jednego z Patrolem- Hiszpanem takim jak mój, drugiego z Landkiem Disco mocno wyprawowym. Jeździliśmy w trzy sprzęty ładując się w najgorszy gnój, błota i doły. A błota tym razem było pod dostatkiem. Wyciągaliśmy się nawzajem. Kinetyki, taśmy i szekle nie próżnowały. Potem małe ognisko, kiełbacha i do domu.Było mega superrrr... Fotki może trochę mało dramatyczne, bo nie było chętnych do focenia. Edytowane 21 Października 2012 przez Korbamoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jkobus Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Witam! Patrola mam od sześciu lat - z tym, że jego głównym przeznaczeniem nie jest taplanie się w błocie (choć zdarza się nam to po każdym deszczu czy roztopach czy tego chcemy czy nie: urok życia na wsi...), tylko ciąganie przyczepy. Jeśli przeżywamy razem jakieś przygody - to głównie za sprawą humorów naszej Wendi oraz mojego technicznego antytalentu, jak wczoraj: http://boskawola.blogspot.com/2012/10/dzien-ciapciaka.html Pozdrawiam Patrolowców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość max233 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Witam wybiera sie ktos na kuklówke w sobote lub niedziele ??. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Korbamoto Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 A kto Ci tam sie wybierze... Juz tydzien temu chetnych szukalem bezskutecznie. Ale dalem se rade i ubawilem sie po pachy w ostatni ladny weekend. Dzis sniegu najebalo... Jedz sam, jest duza szansa, ze fajnych ludkow poznasz na miejscu. Na tym forum jestem rok i nigdy z nikim nie udalo mi sie spotkac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość max233 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Witam no własnie tu jest ciezko sie z kims spotkac , wczesniej jezdziłem sporo na kuklówke teraz pracuje w wekeendy i jestem na telefon , wiec ciezko mi jest sie z kims umawiac ale znam sporo osób i z innych forum co jezdza tam non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jkobus Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 No i skończyło się rumakowanie: tym razem przygoda była nader niemiła http://boskawola.blogspot.com/2012/11/marsz-oniryczny.html Just in case:ma ktoś namiary na przyzwoity patrlowy szrot? Bo tak sobie myślę, że chłodnica by mi się pewnie przydała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość max233 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 WITAM WIEM ZE PEWNIE NIKT SIE NIE ZGŁOSI ALE MOZE KTOS CHETNY NA SOBOTE NA JAKIS WYPAD W OKOLICY WARSZAWY ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fuks Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Witam, ja chętny. Wysłałem priva... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość max233 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 ktos jeszcze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Korbamoto Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Tym razem ja mam sprzet rozgrzebany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Cześć Koledzy sympatyczni, dawno tu nie zaglądałam... No w każdym razie fajnie że temat jakoś Was lekko ale zawsze - łączy Mam dla Was takie info: 1 grudnia urządzamy "Choinkowe" taplanie w błocie w okolicach Serocka. Zbiórka w Szanta Cafe ok 9.00 w Zegrzu Płd. Kto chętny zapraszam, będzie teren dla każdego Patrolniętego i nie tylko. 1 grudnia 2012 Stowarzyszenie SZANTA 4x4 ul. Warszawska 47, 05-130 Zegrze Południowe Kochani...!!! no i "nadejszła wiekopomna chwila" , aby pojeździć trochę w terenie i sprawdzić bezawaryjność waszych aut CHOINKA W TERENIE II planujemy zorganizować 1 grudnia. Jak zawsze nie zabraknie atrakcji, błota i miłej atmosfery...szczegóły już niebawem... SZANTA 4x4 Kochani...a teraz kilka szczegółów...jak zawsze mamy dwie trasy...jedna- "turystyk", a druga TROCHĘ bardziej terenowa, aczkolwiek zweryfikuje ona czy macie samochody czy resoraki...ZBIÓRKA 01 grudnia O GODZ. 9:00 W SZANTA CAFE W ZEGRZUudział w imprezie bezpłatny...przewidziane jak zewsze są atrakcje... (Pan Dyrektor Przewodnik i główny mąciciel także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi