Gość mobilepiotr Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 sory przepraszam za starszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clipp Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Ja wiem ... 40 dychy czy stary czy młody Nie myślałem o wieku chodziło mi że młody duchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jankes30 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Ja wiem ... 40 dychy czy stary czy młody No prosze prosze... choc dopiero od 4 lat sie taplam... 3,5 roku Pajero, od polowki parchem... zawsze myslalem ze szczawik a tutaj wiek wypominaja:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Katrinka zachęć klegę Kolego mobilepiotr zachęcam Cię gorąco do udziału we wspólnym taplaniu w błocie ...i jak dobrze zachęciłam? Nie wypominajmy sobie wieku i tak wszyscy jesteśmy równie dziecinni jak jeździmy w terenie z głupawymi bananami na twarzach ale jakie to jest fajne. Tak więc do następnego spotkania mam nadzieję we większym gronie, musimy pokazać innym markom że też mamy silną grupę pod parchatym wezwaniem Ja wiem ... 40 dychy czy stary czy młody Już sobie tak nie dodawaj, 40 dychy to dopiero będziesz miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 .... i tak wszyscy jesteśmy równie dziecinni Tylko zabawki z wiekiem mamy większe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clipp Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Tylko zabawki z wiekiem mamy większe ... Zdrajca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 (edytowane) Tylko zabawki z wiekiem mamy większe ... no duuuża ta twoja zabawka ale fajowa morda Edytowane 18 Stycznia 2011 przez Katrinka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zdrajca Patrole zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clipp Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Patrole zostały No ale chyba jeden Parch ze stajni Ci odjechał, coś mi migło na Allegro jakiś czas temu. A H1 - Bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 (edytowane) Patrole zostały chyba osamotnione... Edytowane 18 Stycznia 2011 przez Katrinka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 No ale chyba jeden Parch ze stajni Ci odjechał, coś mi migło na Allegro jakiś czas temu. A H1 - Bajka jeden odjechał 6.5 Turbo , nie chciałem ponownie wywalać silnika Kupiłem nowe GU4 i wrzucam benzynę LS-a na gaźniku 430 koni Mam też jeszcze oryginał TD42 GU4 chyba osamotnione... Nie bój żaby .... będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Nie bój żaby .... będzie dobrze wiesz...trudno się nie bać taaakiej żaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QbaKJ Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Te zabawki większe jak większe, ale na pewno droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mobilepiotr Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 a że tak spytam chrzest w cięzkim terenie był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 a może by tak skrzyknąć całą markę a nie same patrole było by nas więcej ja osobiście w razie potrzeby zmienię napis z tyłu z navara na patrol nie wielka różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QbaKJ Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 To bedzie można zrobić konkurencję - przez błoto z primerką na kinetyku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 miałem na myśli 4x4 bo to nie tylko patrol a tak na marginesie to w niedzielę po spotkaniu wyciągałem combo i zj4.0l ta z pola przyklejone podłogami do podłoża i kinetyk nie dał rady ale wyciągarka tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 miałem na myśli 4x4 bo to nie tylko patrol a tak na marginesie to w niedzielę po spotkaniu wyciągałem combo i zj4.0l ta z pola przyklejone podłogami do podłoża i kinetyk nie dał rady ale wyciągarka tak Oooo to ładna wklejka była ja wyszarpałam w Sylwestra na kinetyku Nissana Titana z pola zaśnieżonego po kolana, wyskoczył jak piłeczka mój Parch dał radę, obyło się bez wyciągarki (której zresztą jeszcze nie mam) i bez strat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mobilepiotr Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 a co mnie tu koleżanka Katrinka podgląda na youtube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 a co mnie tu koleżanka Katrinka podgląda na youtube A co nie wolno w końcu nie masz się z czym ukrywać fajne te Twoje movisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clipp Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 A co nie wolno w końcu nie masz się z czym ukrywać fajne te Twoje movisy Na niektórych nawet siebie dostrzegam, jeszcze w Czerwonej " Asce" Oj, łezka w oku się kręci, to były fajne czasy, Piotrze. Dobrze ze zebrałeś to w całośc, bo to miły kawałek historii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jankes30 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Katrinka to kiedy skrecasz nastepny zlocik??? Wyglada na to ze Tobie to swietnie wychodzi:)) A tak przy okazji... jest tu wlasciciel Y60 jezdzacy codziennie Modlinska kolo 18.30?? Pozdro:)) Super samochodzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 (edytowane) Katrinka to kiedy skrecasz nastepny zlocik??? Wyglada na to ze Tobie to swietnie wychodzi:)) Dzięki Jankes za dobre słowo To kochani patrolowcy (i nie tylko ), proponuję zbiórkę o 11.00 w niedzielę (30.01) w Szanta Cafe (Zegrze) i jedziemy na żwirownię lub gdzieś indziej w okolicy (szef Szanty - szalony pomysłodawca proponuje nową trasę do przetestowania ), a są tereny w okolicy. Trochę posypało więc może być fajnie ślisko i grząsko miejscami Zapraszam chętnych a po jeździe dobrze sobie pojemy w Szancie Edytowane 25 Stycznia 2011 przez Katrinka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jankes30 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Dzięki Jankes za dobre słowo To kochani patrolowcy (i nie tylko ), proponuję zbiórkę o 11.00 w niedzielę (30.01) w Szanta Cafe (Zegrze) i jedziemy na żwirownię lub gdzieś indziej w okolicy (szef Szanty - szalony pomysłodawca proponuje nową trasę do przetestowania ), a są tereny w okolicy. Trochę posypało więc może być fajnie ślisko i grząsko miejscami Zapraszam chętnych a po jeździe dobrze sobie pojemy w Szancie Tym razem jakas cisza... mam nadzieje ze niedziela aktualna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 No właśnie jakoś koledzy ucichli? Może grypa ich zmogła Niedziela jak najbardziej aktualna, spotykamy się w Szancie o 11.00 dajemy pół godzinki na zbiórkę i pijemy kawkę (lajcikowo) a potem jedziemy na małe upalanko w okolicy Mam nadzieję że to będzie fajna niedziela i nie ostatnia Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi