Łukasz83 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Kupuj od razu. Po ślubie będą znacznie WAZNIEJSZE wydatki jak nowy odkurzac ssąco-piorący, garnki z jakiegoś tytanu czy Bog wie czego czy dywan z sierści wielbłąda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minipk Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 hehehe po tylu dobrych radach chłopak jest skłonny odwołać ślub Ale cóż solidarność plemników musi być, więc... kupuj przed ślubem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanteS Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 ... pózniej to może ci sie udać dopiero po 40-stce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Mój wujek ma prawie 60 lat i do tej pory jeździł multiplą teraz naszło go na cabrio;) powiedział żonie że teraz nie ma nic do gadania;p Ale przez tyle lat widocznie miała... Zapamiętamy Ciebie jak nie pokażesz nam swojego samochodu na forum za pare mies. to będzie niezły dowód dla osób chcących zakupić Z i mających zaklepaną datę ślubu...;p Edytowane 10 Stycznia 2015 przez 35zdawid1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ps ja kupiłem 3 ms przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minipk Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Ja w sumie kupiłem już po ślubie, ale nie dla siebie tylko dla żony Biorąc pod uwagę wszystkie powyższe posty moja rada brzmi, nie żeń się Chłopie Edytowane 10 Stycznia 2015 przez minipk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanteS Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Żeń sie żeń !!!! Czemu ma mieć lepiej od nas Ps. Ja swojego 2 tyg po.... czterdziestce Edytowane 15 Stycznia 2015 przez DanteS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 2 tygodnie po ja kupiłem układ dolotowy K&N Typhoon ale to z zaskórniaków Ożeń się ale przed ślubem daj zapis o kupnie Zetki w umowie-najlepiej sporzadzonej przy Księdzu Dobrodzieju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Ja 8 lat po (nie ma emitonka który to wyrazi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) ....Boże...a ja jestem kawalerem... Edytowane 15 Stycznia 2015 przez TheMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arnold 350z Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Cześć Wszystkim ! Piszę do Was z okolicy Warszawy mianowicie Legionowo/Serock . Jestem świeżym posiadaczem zetki około 2 miesięcy Póki co założyłem w niej dolot kompletny K&N Typhoon póki co reszta w serii , mam nadzieje , że nie długo ;p Kolorek sunset orange końcówka 2005 r manual była sprowadzona z francji od pierwszego właściciela . Zamierzam ją poprawić wizualnie i na pewno wydeszek a co dalej zobaczymy Wcześniej jeździłem Tetetką ( na gwincie i 20 cali felgi ---> to moje klimaty ) i również należałem do klubu więc mam nadzieję , że tutaj też się odnajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Witamy serdecznie nowego Kolegę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefffan Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Heja, wstaw fotki jakieś tego potwora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Siema! Ja mieszkam niedaleko Legionowa, takze mozemy się łapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 hej. ja w klubie tt tez jestem bo audi tez mam....jakim cudem wstawiłeś 20 cali...mi przy 19 już potrafią trzeć a zawias też mam wymeniony pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arnold 350z Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Siema! Ja mieszkam niedaleko Legionowa, takze mozemy się łapać Nie ma problemu Chętnie mogę się złapać z Tobą bo ciekawy jestem innego egzemplarza niż mój i mam pełno pytań haha wieć nie wiem czy nadal jesteś chętny hej. ja w klubie tt tez jestem bo audi tez mam....jakim cudem wstawiłeś 20 cali...mi przy 19 już potrafią trzeć a zawias też mam wymeniony pozdro! O no proszę może się znamy a nawet nie wiemy ;p Moja TT miała gwinta i kółko 20 cali z tym że na profilu 25 żeby sie zmieściło w nadkolu P.S. sory , że z takim opóźnieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Nie ma problemu Chętnie mogę się złapać z Tobą bo ciekawy jestem innego egzemplarza niż mój i mam pełno pytań haha wieć nie wiem czy nadal jesteś chętny Jasne W przyszłym tygodniu możemy się jakoś złapać, jakby co pisz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Witamy kolejną Zeteczkę, szkoda że nie ruda tylko Ps. Szkoda że tek K&N nie sprawdziłeś na hamowni czy coś dał czy ile zabrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arnold 350z Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Witamy kolejną Zeteczkę, szkoda że nie ruda tylko Ps. Szkoda że tek K&N nie sprawdziłeś na hamowni czy coś dał czy ile zabrał Jak nie ruda ? Ruda ruda Nie no mam nadzieję , że producent nie kłamie , że 8km na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Oj zdziwił byś się Ja obstawiam -2KM i -6Nm Jak stary dolot masz to można to zweryfikować Ps. Fajnie że Ruda !! Edytowane 26 Stycznia 2015 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Nie blondynki nie brunetki ja wole rude - jak mawial tekst piosenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 ten tekst o rudej był tu https://www.youtube.com/watch?v=aBnk84qt5dU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4speed Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Cześć Wszystkim ! Rozważam kupno 350Z , mam nadzieje - że mi trochę pomożecie ;-) Wybór trudny , bo ma być to zabawka tylko na tor, czyli budowa auta od podstaw , rozważam też inne opcje , ale póki co zetka wygrywa . Szukam też osób w wlkp (Poznań) - coby oszacować , że auto dla mnie będzie OK ;-) z góry dzięki , pozdrawiam ! Edytowane 5 Lutego 2015 przez 4speed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 No to dzwoń do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi