ewa_hb Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Promo, zajrzyj do wątku pytania o 350z, tam znajdziesz odpowiedź na swoje pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promo Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Aaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiolet Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 siema, lubie siedzieć do późna, pizze, narty zimą a wind-surfing latem. no i mam zetka z 2008 313 ps pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Cześć, Od kilku dni jestem użytkownikiem czarnego nissana 370Z GT Edition. W niedługim czasie postaram się wrzucić jakieś zdjęcia. Witam wszystkich na forum Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Witamy witamy No to będziesz drugim użytkownikiem 370 Chyba, że jacyś cichociemni są i się nie ujawniają tym bardziej miło powitać Jak byś miał jakieś fajne foty wrzucaj je od razu do konkursu na nissana miesiąca --->http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/83020-nissan-miesiaca-maj/page__pid__855981?do=findComment&comment=855981 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strider Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Cześć, Od kilku dni jestem użytkownikiem czarnego nissana 370Z GT Edition. W niedługim czasie postaram się wrzucić jakieś zdjęcia. Witam wszystkich na forum Pozdrawiam Czym się różni gt od zwykłej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 (edytowane) Czym się różni gt od zwykłej? Z tego co się orientuję, to ma poprawione zawieszenie, skrzynie, oraz kilka nowych opcji w wyposażeniu. Pierwsze fotki na szybko: Edytowane 3 Maja 2012 przez CeglA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 o matko! widziałem identyczną w salonie...dostałem ślinotoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 kręci się identyczna po koszalinie, do ideału brakuje jedynie zmienionego wydechu a felgi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej6411 Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Witam Zakupiłeś go z salonu w Bydgoszczy? Automat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 (edytowane) Witam Zakupiłeś go z salonu w Bydgoszczy? Automat? Dokładnie tak, widzę że jesteś dobrze poinformowany Pozdrawiam Edytowane 4 Maja 2012 przez CeglA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanPlut Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Witam. Ładny egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej6411 Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 (edytowane) Dokładnie tak, widzę że jesteś dobrze poinformowany Pozdrawiam Wg mnie bardzo dobry pomysł to zakup takiego samochodu z ubiegłego rocznika. Tym bardziej, że bardzo długo trzymali cenę ok. 180 tys. dopiero w ostatnich dniach zaczęli schodzić z cenami do +160 tys./ogólne ustalenia centrali Nissana na promocje tego samochodu/.Kilka tygodni temu, siłą impulsu zacząłem myśleć o zakupie 370z z salonu z poprzedniego rocznika, ale manuale znalazłem tylko, 2 które,zanim zdążyłem się dobrze zastanowić zostały już sprzedane, ale teraz się pocieszam ,że właściwie to dobrze wyszło, bo jeszcze nie nacieszyłem się swoim a co do następnego samochodu marki i modelu to jednak muszę dłużej to przemyśleć. Stąd właśnie się domyśliłem,że to jest samochód z Bydgoszczy gdyż aż tak dużo ich nie ma w salonach z poprzedniego rocznika /bieżącego również/. Gratuluje zakupu. Edytowane 5 Maja 2012 przez andrzej6411 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Wg mnie bardzo dobry pomysł to zakup takiego samochodu z ubiegłego rocznika. Tym bardziej, że bardzo długo trzymali cenę ok. 180 tys. dopiero w ostatnich dniach zaczęli schodzić z cenami do +160 tys./ogólne ustalenia centrali Nissana na promocje tego samochodu/.Kilka tygodni temu, siłą impulsu zacząłem myśleć o zakupie 370z z salonu z poprzedniego rocznika, ale manuale znalazłem tylko, 2 które,zanim zdążyłem się dobrze zastanowić zostały już sprzedane, ale teraz się pocieszam ,że właściwie to dobrze wyszło, bo jeszcze nie nacieszyłem się swoim a co do następnego samochodu marki i modelu to jednak muszę dłużej to przemyśleć. Stąd właśnie się domyśliłem,że to jest samochód z Bydgoszczy gdyż aż tak dużo ich nie ma w salonach z poprzedniego rocznika /bieżącego również/. Gratuluje zakupu. Dzięki. Wybierałem między nowym Golfem R, a właśnie 370Z. Za Golfem przemawiał bagażnik, brak problemów w zimie, oraz mniejsze spalanie. Nawet go zamówiłem, ale po miesiącu anulowałem zamówienie i kupiłem tą Z-tke. Samochód jest cudowny, mam tylko nadzieje, że spalanie mnie nie wykończy ( duże jeżdzę ), no i obawiam się trochę co będzie w zimie. Rozważam kupno jakiegoś małego samochodu na śnieżne dni, albo zostanę z samym nissanem i założę jakieś węższe 18tki zimowe. Czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Wybierałem między nowym Golfem R, a właśnie 370Z. szmelcvagen..a fujjj dobry wybór, kawał potwora ta zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strider Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Dzięki. Wybierałem między nowym Golfem R, a właśnie 370Z. Za Golfem przemawiał bagażnik, brak problemów w zimie, oraz mniejsze spalanie. Nawet go zamówiłem, ale po miesiącu anulowałem zamówienie i kupiłem tą Z-tke. Samochód jest cudowny, mam tylko nadzieje, że spalanie mnie nie wykończy ( duże jeżdzę ), no i obawiam się trochę co będzie w zimie. Rozważam kupno jakiegoś małego samochodu na śnieżne dni, albo zostanę z samym nissanem i założę jakieś węższe 18tki zimowe. Czas pokaże. Dlaczego spalanie ma wykończyć? Przecież 370tka pali całkiem mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Ta, kolega się pewnie źle wyraził, cena paliwa go wykończy, przy niemałym spalaniu ;D A ile CI pali, Michał przy jeździe po mieście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strider Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Ta, kolega się pewnie źle wyraził, cena paliwa go wykończy, przy niemałym spalaniu ;D A ile CI pali, Michał przy jeździe po mieście? Ja nic o tym nie wiem... bardzo różnie, im cieplej tym mniej... ostatnio wyobraź sobie, że 12,8! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlynarz86 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 (edytowane) Ja nic o tym nie wiem... bardzo różnie, im cieplej tym mniej... ostatnio wyobraź sobie, że 12,8! Ja tam cały czas mówię, że jak na tą moc Zetki palą mało. Mój poprzedni samochód - Toyota Celica 1.8 VVT-i 143 KM paliła 10 litrów w cyklu mieszanym. Nissan ma 3,5 litra v6 i dwa razy tyle mocy, dodatkowo jest cięższy o 300 kilo. Pali raptem 2,5 litra więcej Oczywiście przy pałowaniu non stop łatwo uzyskać 18-19 litrów. Natomiast przy normalnej nie emeryckiej jeździe jak dla mnie spalanie bomba Edytowane 7 Maja 2012 przez Młynarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strider Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Ja tam cały czas mówię, że jak na tą moc Zetki palą mało. Mój poprzedni samochód - Toyota Celica 1.8 VVT-i 143 KM paliła 10 litrów w cyklu mieszanym. Nissan ma 3,5 litra v6 i dwa razy tyle mocy, dodatkowo jest cięższy o 300 kilo. Pali raptem 2,5 litra więcej Oczywiście przy pałowaniu non stop łatwo uzyskać 18-19 litrów. Natomiast przy normalnej nie emeryckiej jeździe jak dla mnie spalanie bomba Żeby wyszło 18-19 trzeba się naprawdę bardzo starać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Ta, kolega się pewnie źle wyraził, cena paliwa go wykończy, przy niemałym spalaniu ;D Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solista Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Witam wszystkich, piszę koleżeńsko bo nie Nissan a Fifirifi ale myślę że nikt się nie obrazi S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pazera Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Witam wszystkich serdecznie Właśnie stałem się posiadaczem 350Z, więc należałoby się przywitać drodzy forumowicze. 2005r, czarny, wersja Pack i co najważniejsze - bezwypadkowy :> Aktualnie mieszkam we Wrocku. Pozdrawiam, Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość albertas Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 witam jestem novy i nie davni nabylem z32 twi turbo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strider Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 witam jestem novy i nie davni nabylem z32 twi turbo!!!!! ulala.... oczekujemy zdjęć... i zapraszamy na spoty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi