Wojti83 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) 2.5 cala to 63.5mm po zewnatrz i 60.5 wewnatrzOK, zgadza się, a na zdjęciu pokazuje 3 cale w środku to będzie 76,2mm to chyba dobrze. Edytowane 27 Stycznia 2016 przez Wojti83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WarPigs Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Jeśli chcesz słyszeć psazerów to nie polecam przelotu 2,5" trim.C124FCE2-F0CC-4554-9DB8-6F4DA2D3FB70.MOV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti83 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Czasami lepiej nie słyszeć wkurzonej żonki No to ładny kulig był. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Mam takie małe oytanko do znawców tematu Chodzi mi o montaż decatów w mojej DE. Z czym to się je i jakie najlepiej dobierać? Na alledrogo są firmy Turboworks ale o jakości parę słow niezbyt przychylnych juz słyszałem. Natomiast patrząc po ebayu widać spory zorrzut cenowy... Wiem, że często wyznacznikiem ceny jest marka ale chciałbym wiedzieć czy ładować się w decaty za ok 400-600 złociszy czy lepiej pójść w markowe częsci. Przykłady: http://www.ebay.pl/itm/Stainless-Steel-Exhaust-Decat-Pipe-Nissan-350z-Z33-V35-Skyline-G35-Infiniti-/301814903601?hash=item464591f331:g:wCMAAOSwcBhWVx5r http://www.ebay.pl/itm/New-Decat-Test-Down-Pipe-Fits-03-04-05-06-Nissan-350Z-VQG35-By-OBX-/361467917404?hash=item54292ab45c:g:DwwAAOSwL7VWlroa http://www.ebay.pl/itm/Cobra-Nissan-350z-sports-catalyst-sections-03-05-DE-engine-code-/161374763528?hash=item2592af7a08:g:HeMAAOSwEK9Tz40y http://www.japspeed.co.uk/nissan-350z-silenced-decat-pipes.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 ja mam Fast Intentions rtp - 460$ rewelacja Te turbo worksy to nie ma czym sie zachwycać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WarPigs Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Turbo worksy są spoko jak chcesz zmienic dźwięk, ale z jakością nie maja za duzo wspólnego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ben3 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Jednemu rabinowi się spodobają a innemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Kaktus 60mm to 2,5' 1 cal to 2,54cm w środku wyjdzie ok 57mm? Ja teraz nabyłem dzięki 13E7!! Tutaj po raz kolejny wielkie ukłony szacunek i słowa uznania Układ toyosports z UK 3' Niestety muszę go przerobić bo rura środkowa jest 20 cm za krótka i zagina się w złym miejscu (stukała by o belkę środkową) oraz trzeba trochę przerobić uchwyty, przy okazji domówiłem y-pipe z turboworksa mam nadzieje ze podpasuje pod oryginalne katy bo oryginalny y pipe mam spawany na łączach elastycznych i jest drobne przesunięcie na wydechu. Będzie z tym trochę zachodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Panowie jak to jest z tymi decat'ami ? To są jakieś sportowe katalizatory czy tłumiki zamiast nich ? One mają miejsce do wkręcenia sondy czyli ECU nie będzie raportował żadnych błędów ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Tlumiki, a do sond dokupujesz dodatkowo adaptery, wredy nie masz bledu. Ewentualnie Coobcio Ci je odcina programowo i tez zalatwione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Ja do tej pory jeżdżę z błędem który niby nic nie powoduje poza świecący się checkiem przy okazji Coobcio mi wylaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Czasami ECU wygeneruje coś tymczasowego. Jeśli to nie pomoże to trzeba szukać przyczyny wyświetleń check'a. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 U mnie przyczyną jest wywalenie katów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Aha i wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtamanR1 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Mam do wyspawania caly wydech i dostalem juz propozycje od znajomego ktory bd spawal uklad wydechowy dla mnie wiec taki : http://aamcompetition.com/i-4642428-aam-competition-350z-2-5-true-dual-exhaust.html Oraz : http://www.streetsports.com/tune/350zresource/amuse.htm Jezeli macie lepsze pomysly podsylac linki bo musze do 3 tyg podac mu jaki chce wydech do wyspawania wole dzwiek takiego typu jak NISMO lub INVIDIA GEMINI Edytowane 7 Lutego 2016 przez AtamanR1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 ja będe robił coś na wzor tego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtamanR1 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Liczysz na poprawe osiagow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 ano tak tyle że ja pojade 3 cale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtamanR1 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Ja tez w 3 cale lece oraz kolektory na wzor stillena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Jeśli ktoś szuka do łyknięcia jest lekko używany cat-back Japspeed jeśli się nie mylę model K1. Za tą kasę można powiedzieć okazja tym bardziej, że jest w Polsce to przesyłka groszowa sprawa. http://allegro.pl/nissan-350z-japspeed-tlumik-wydech-tuning-i6000834665.html Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 szybko zniknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WarPigs Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Cena spoko, ale jakos mi nie odpowiada wizualnie, może to kwesta wyjęcia silencerów ktorę pomniejszają końcówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Dokładnie silencery opierdolić na czarno i powinno być lepiej. Heh i tak wisiał kilka dni. Zważywszy na fakt, że wszyscy polujemy na jakiś alternatywne fajne graty a te nie często się pojawiają przecież. Ciekawe czy ktoś od nas łyknął. Pozdrawiam. Edytowane 24 Lutego 2016 przez Robert83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Ja tez w 3 cale lece oraz kolektory na wzor stillena Pojedź na rolki przed i po zabiegu aby sprawdzić czy byly przyrosty i się podziel informacją! Czy ktoś posiada wykres z dodatnim przyrostem mocy po samym wydechu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 wygląda tragicznie...jak jakieś mini trąbeczki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi