driver_kaskader Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 BossNY zapodał najlepszy kolor felg, białe tez beda dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 pytanie bez zbędnej dyskusji czy na orginalną felge zaloże opone 285/30 /18 lub 265 /35 /18 prosiłbym o fakty , stoje teraz przed decyzją a czasu już niemam musze sie zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 JA MAM NA 8J 255/45R18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Na 8,5 bez problemu wchodzą 265,35 lub 40, 285 też wejdzie ale będzie już słabo wyglądać. Jak by szukał dobrych opon to mam nowe Federale RS-R rozmiar 265/35/18 oddam w dobrej cenie. Dodatkowo mam też jeden komplet Toyo R888 rozmiar 255/35/18 w bardzo dobrym stanie też w atrakcyjnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) zna ktoś długość seryjnej szpilki na przodzie?(46,5mm?) oraz jej radełko? Edytowane 23 Marca 2014 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 jeden l czyli około 25mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) dlugosc gwintu 23mm radelko chyba 14,3 Edytowane 24 Marca 2014 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekret Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Szukam felgi Binno 18 jak z linku poniżej, http:www.ityre.com./pl/disks/catalog/binno/2104/ Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie, proszę o kontakt (pod w/w linkiem nie da się kupić, tylko Ukraina). Ewentualnie jeśli nie znajdę, będę poszukiwał kompletu osiemnastek do 350 więc jeśli ktoś ma i chce się pozbyć to proszę o info. Pozdro Sekret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 (edytowane) A ja szukam Work Equip, Nessen Forged S5.0, Work Euroline a najlepiej to Work SC2 ! W miare normalnej cenie bez ciagania z US ;] Edytowane 31 Marca 2014 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 to jak konkurs życzeń, to ja bym chciał HRE poniżej 20 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walu Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 A mialby ktos moze komplet 18' opon (pasujacych do OEM felg), ale takich typowo do zajechania? ;D Kontakt priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Kocur na tej feldze: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 ten kocur jest doby na postoju do robiena fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Jakby co to mam Felgi Nismo do oddania po okazyjnej cenie bo muszę się ich pozbyć bo nie będę mógł na tym rozmiarze na zawodach startować a szkoda żeby leżały. Felgi są w bardzo dobrym stanie, idealnie proste, nigdy nie były naprawiane. RozmiarPrzód 18 9' caliTył 19 10 caliRozstaw śrub 5X114,3Cena 4600 zł 3200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 ten kocur jest doby na postoju do robiena fotek zawsze mozna wstadzic zawieszenie dmuchane powietrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekret Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Panowie, będę jednak kupował cały komplet felg ponieważ nie udało mi się znaleźć jednej do dosztukowania do kompletu... Jak rozumiem 305Z ma rozstaw 5x114 (mam wersję USA, czy to ma znaczenie dla tego parametru?). Ponadto: - ET. Moje obecne felgi mają ET30. Opony które mam są szerokości 225przód i 235 tył), profil 40. W jakim zakresie ET szukać felg? ET30 jest niewiele... - szerokość felg, zakładam, że 7,5-8 będą OK? Pozdro i z góry dzięki za pomoc! Sekret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) podam ci wartości minimalne szer 8j średnica 18`` nie możesz zakladac weższej opony niż 8 cali bo będzie wygladac to komicznie sugeruje na przód min. 8-8,5 cala na tył min. 9 cali i opony na przod 245 i tył 255/265 et w zaleznosci od szer opony to 20-30 ogolnie to bym lyknal na twoim miejscu raysy które ma andy Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekret Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Dzięki hot rider, ale mam prawie nówki sztuki opony, których nie zamierzam zmieniać teraz. Raysy Andego są super, ale mam niższy budżet a poza tym felgi zamierzam pomalować a na te Andego byloby mi szkoda nakładać farbę. Ponadto opony mam 18, a felgi Andego na tył to 19 = dodatkowy wydatek na opony tył. Rozumiem więc, że felga min8 cali będzie OK, a spokojnie można brać 9. Panowie, dziwna sprawa, wszystkie strony www wskazuja rozstaw śrub u Nissana 5x114,3 a po zdjęciu obecnych felg obejrzałem je i mają od wewnątrz napisane 5 x 110... Nie wiem teraz co kupic... Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez Sekret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Moze jakis rzeznik juz zdazyl dorwac sie przed Toba do tego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekret Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Przypomniałem sobie, że niedawno zmieniałem piastę i ta felga niby 5x110 pasowała na nia a przecież nie powinna wejśc na piastę Nissana (zamiennik co prawda), ponadto mam oryginalne felgi Nissana 17 cali, w których jeżdże w zimę i które pasują. Może ta felga jest źle oznaczona... Ciekawa sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 albo ma przespawane otwory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 ja to kupie w przyszłości 9,5-10 przód i 11 tył by mieć 265/295 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Ja kupiłem właśnie 9,5 i opony 245/45 i wyglądają troszkę słabo bo są mocno naciągnięte dodatkowo mają rant ochronny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekret Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Panowie, czy ktoś montował do 350Z felgi ET40? Mam możliwośc kupienia oryginalnych felg Nissana ale z ET40. Szukałem w instrukcji do samochodu, która mam ale nie ma tam takiej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 masz zdjęcie felgi? jaka szerokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi