MM-TECH Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 mnie osobiście styl axis najbardziej przypadł do gustu, dlatego w takie się zaopatrzyłem, co prawda 20 cali ale jeździ się przyzwoicie mimo wszystko, dla zainteresowanych wyglądem foto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 imo Axis Shine i Jade-R najładniejsze felgi kiedyś chciałem kupić axisy z tym że 19' ...ale w końcu padło na oryginały poliftowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promo Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Niedlugo bede mial do zmiany opony tylnie ktore siedzą na oryginalnych 18" Raysach. Opony sa jeszcze seryjne Bridgestone i zastanawiam sie nad jakas alternatywą. Co innego kupic i czy warto zamieniac na inne opony jesli przod jest wciaz z Potenzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM-TECH Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Możesz mieć inne z tyłu ja na przodzie mam Pirelli p zero, na tyle Michelin pilot sport, jedne i drugie to czołówka sportowych opon. Polecić mogę Ci też vredestein Ultrac sessanta, też świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanPlut Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Witam. Zostały mi opony zimowe Pirelli Sotto Zero przód 225/45/R18 95H W210 i tył 245/45/R18 96V W240 rok 2008, głęboki bieżnik jeździły 1,5 sezonu. Naprawiana była jedna przednia i jedna tylnia(dziura po wkręcie). Opony są w 100% sprawne. Cena 1300zł. Tel. 533-443-043. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Mam do sprzedania opony GoodYear Eagle F1. 2 szt. do upalania i 4 szt. w dobrym stanie polecam spokojnie. Używane. 255/45 r18. Jak coś to pisać albo dzwonić 536553366. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 (edytowane) Mam do sprzedania kute felgi 20 calowe do Nissana firmy Oxigin 6 Lexor Full Chrome http://www.oxigin.de..._black_matt.php http://www.tuningwor...read.php?p=1175 Cena w Niemczech za 1 sztukę to około 1000 Euro Sprzedam je za 4500 zł czyli za jakieś 25% ceny nowych, bo muszę szybko kupić rower- niestety stary mi ukradli - stąd potrzeba gotówki. Felgi są w idealnym stanie. Nie maja żadnych uszkodzeń. Dla chętnych wyślę zdjęcia z targów tuningowych w Essen. Jest na nich moje auto prezentowane właśnie na tychże felgach- na stoisku firmy Oxigin. Edytowane 9 Lipca 2012 przez Tokyo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Kupie używane felgi. Mogą być uszkodzone. Rozmiar max 18 najchętniej 16. Potrzebuje do latania bokiem. Proszę o kontakt.KUPIĘ I przypominam o oponach goodyear eagle f1. 4 sztuki w dobrym stanie i 2 do tyrania. SPRZEDAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrCD Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 (edytowane) felgi (...) najchętniej 16. Potrzebuje do latania bokiem. Patrzę na avat i wydaje mi się, że masz europejczyka, czyli Brembo - 16" wejdzie? Chyba, że na tył 16", a przód 17+? Edytowane 5 Lipca 2012 przez mrCD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Przód zostaje na 18 a 16 na tyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Jeździłem i wtedy najlepiej się mieli ale nie muszę być 16. 18 też chętnie odkupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utaszo Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 a jakie masz zaciski, bo wydaje mi się, że na Brembo 16 nie wejdą, ale mogę się mylić? Jeśli jednak wejdą, to będzie fajna alternatywa na zimę z wysokością opony 55. sorry za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrCD Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 wydaje mi się, że na Brembo 16 nie wejdą, ale mogę się mylić? Jeśli jednak wejdą, to będzie fajna alternatywa na zimę z wysokością opony 55. sorry za OT 16" wejdą... na tył. Na przód minimum 17". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surus10 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 takie cos dostalem http://zapodaj.net/e58d4c61b4de0.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 (edytowane) Jak ktoś poszukuje mam na sprzedaż felgi 18 z oponami zimowymi ogłoszenie w dziale sprzedam Jak ktoś poszukuje mam na sprzedaż felgi 18 z oponami zimowymi ogłoszenie w dziale sprzedam Edytowane 21 Marca 2013 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 (edytowane) Panowie pytanko mam. W mojej tarczy wystepuje taki dyndzel miedzy srubami. Co to k....jest? I czy mozna to usunac? Bo nie kazda felga pasuja przez to gowno. Dolaczam foto na korym widac miedzy dolnymi srubami ta srube czy to jest... Dodam tylko ze to zdjecie pogladowe gdyz ja mam wersje US z zwyklymi zaciskami... Edytowane 29 Marca 2013 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 wychodzi z tarczy czy z piasty? tak czy inaczej kontówka i niech się dzieje dzieło zniszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 oo podobają mi się te tarcze - wizualnie, fajnie że czarne ten pstryczek jest, ja tak miałem jak były dystanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 ktoś chyba malował srodek tarczy i prysnął calosc, bo watpie aby byly węglowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 a już myślałem przez sek że będzie tak fajnie mieć czarne auto z czarnymi tarczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 nie wiem dlaczego ale urzekły mnie te felgi z nowego wypustu 370...oczywiscie kute rays...na zywo wygladaja bardzo przyjemnie, ale dostac je na rynku wtórnym graniczy na razie z cudem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 wole te od nismo, tzn w graficie żeby lepiej pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 (edytowane) Swoją zeciną okazjonalnie chciałbym polatać to Poznaniu i Ułęży, po taniości można kupić slicki z pucharu Porsche o wymiarze 305(650)R18 odpowiednik mniej więcej 305/35R18... W porschakach śmiga to z felgą 12" - czy jest szansa pomieścić taką felę w 350-tce ?? Jest model ROTA GTR-D o tej szerokości i z ET20, zastanawia mnie czy nie będzie ocierać to o nadkola... ?? http://www.driftworks.com/rota-gtr-d-18-wheels-all-colours.html Edytowane 6 Lipca 2013 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 wątpie, trzeba poszerzyć i ostre kąty wrzucić czyli słabo będzie się prowadzić . jak będę przy drugim kompie to ci wrzucę link do strony gdzie są różne konfiguracje felg w Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Już wiem mam ET35: http://www.ebay.co.uk/itm/19-NISSAN-350Z-TEAM-DYNAMICS-JADE-R-SILVER-ALLOY-WHEELS-STAGGERED-/111051958352?pt=UK_CarParts_Acc_Wheels_tyres_Trims_Car_Rims_ET&hash=item19db366850 Czekam na tą konfiguracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi