Edek01 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Ta maszyna to nie ulega wątpliwości jest z galerii osobliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 ohydne i hu...owe i wogle nie kojarzyć z nissanem ,nie stawiać obok nissana ,nie wymawiać nazwy tego czegos w jednym zdaniu z nazwa nissan i zakopać pod ziemię i zapomnieć i karać tych co wymówią nazwę tego g..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Jest na tyle dziwny, że dla wielu może się okazać osobliwy i będą chcieli go mieć. Gdy cena będzie oscylować poniżej 30 tys. spokojnie znajdzie nabywców . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 to jest autko to jest nissan primera tylko w nazwie coś pomylili... I co zatkało kakao? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 nismo mój drogi.... To jest koncept Maximy na 2015 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Skylimera moja droga... to jest nissan ellure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 To co za baran podpisał tak film ? Nie patrzyłam długo.a tam dalej faktycznie napis Ellure.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Ciekawe ile bedzie kosztowało takie autko i czy będzie dostepne w Polsce..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Ja czekam na tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 jego pełna nazwa to nissan ids? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) IDS Pykam w Emblemata i sobie oglądam Polskę jak się zmieniła Edytowane 6 Lutego 2016 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 to taki trochę liftback... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Nie wiem ,mi się podoba bo wreszcie samochód będzie mi odpowiadał jak z nim rozmawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 obejrzałem filmik. Nie uwazasz że motoryzacja będzie za bardzo przekombinowana jeśli podąża dalej w tym kierunku? Mam tu na myśli że to auto jezie samo.,ale może ja jestem jakis dziwny .A i jeszcze silnika tea nie posłuchamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Jak nowocześnie to nowocześnie ma być Ja już nie lubię słuchać silnika bo dostaję nerwicy jak zaczyna inaczej pracować czytaj cykać Ja nie z ignorantów ja żadnego dźwięku podczas jazdy nie zignoruję a to już choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Miałem okazje albo i nie okazję jechac toyota prius i wrazenia akustyczne w środku nie śą takie jakich się spodziewałem po hybrydzie.Mam na myśli to że silnik spalinowy zagłusza wiele mniejszych skrzypów piszczen stuków i cyków a w Priusie jest cisza jesli chodzi o silnik ale nie dopracowali reszty któą poprostu słychać. Edek mam do ciebie pytanie na priva o olej a nie chcę zakładać nowego tematu? Pomożesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Wal śmiało na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter59 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Nie w temacie,ale zapytam. Pancerna Nexia zaczęła grymasić. Rano,po zatankowaniu do pełna auto bezproblemowo przyjechało z Wrocławia do domu /ok.60km/. Wieczorem po odpaleniu silnik nie chciał wejść na obroty, dopiero po rozgrzaniu i kilku rundach po osiedlu wszystko wróciło do normy,do tego stopnia,że auto mogło spokojnie wrócić do Wrocławia. Sugeruję złe paliwo,bo do tej pory wszystko ok. Mieliście też tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 W tym wieku to już wszytko możliwe ale pewnikiem paliwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter59 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Już nie chodzi o auto,ale jeżeli to paliwo to nie powinien ktoś beknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Zawszę możesz przebrać się za Islamistę i podpalić tą stacje ale co tam ma się zapalić jak w zbiornikach woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Eeeeeeeedziuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 jak po długim czasie zatankowałem do pełna fiata uno to sie gnojek zapowietrzył i było widac bąbelki w przewodach paliwowych. nissan p12 .Dozwolone jest wycie do księżyca...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter59 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Zawszę możesz przebrać się za Islamistę i podpalić tą stacje ale co tam ma się zapalić jak w zbiornikach woda Młodzi już szukają denaturatu,jeżeli to woda,powinno pomóc. Problem minął,auto pali normalnie. Przyczyną woda w paliwie,ale nie z paliwa,a ta skroplona na ściankach zbiornika,która po zatankowaniu do pełna zmieszała się z paliwem. Taka rada, nie tankować do pełna gdy pusty zbiornik,przy różnicy temperatur, dzień-noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Mnie tam woda z baku nie zaatakuję silnika ,bo ciągle utrzymuję stan MAX do strzelenia pizdoleta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi