was79 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Przestrzelili, bo za minimalną dopłatą, można miec znacznie większą octe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmarcin Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 dokladnie, juz zewsząd walą artykuly że rapid jest za drogi i niewiele dokladasz i masz sprawdzoną octawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Zwłaszcza, że to auto pozycjonowane pomiędzy Fabią a Octawią.Tak więc cena też tak powinna zostać ustalona. Cena na poziomie Octavii to nie porozumienie. VW widać jest w deficycie i próbuje na dobrze się sprzedającej Skodzie złoić kasę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmarcin Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 zgadza sie. Nie wroce sukcesów autu z cyklu juz nie fabia a jeszcze nie octavia. Vana by zmajstrowali porządnego a nie zageszczają segmenty które i tak juz mają nieźle opanowane na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Będzie na podstawie tourana, tylko nie pamietam czy w 2013 czy 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 tu macie autobus za 39 tys http://superauto24.se.pl/testy/dacia-lodgy-15-dci-test-opinie-zdjecia-wideo-dziennik-dzien-1-stylistyka-minivana-z-rumunii_283501.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Makrofag Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Nie żebym był za Skodą (chociaż miałem fabię w sedanie i byłem bardzo zadowolony) ale najnowsze wieści o Rapidzie: "jednak z okazji debiutu, w polskich salonach Skody można będzie ją kupić już za 43 860 zł! Na promocyjną cenę składają się okazjonalny upust 2 500 zł wraz z refinansowanym pakietem ubezpieczeń w wysokości 1 590 zł (Allianz Polska lub Ergo Hestia w ofercie Volkswagen Serwis Ubezpieczeniowy). Łącznie to 4 090 zł oszczędności dla kierowcy." Co do Oktawi II to cena ma wzrosnąć a Oktawia I ma zniknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 tu macie autobus za 39 tys http://superauto24.s...nii_283501.html racja, kanapa w całości, jak w ikarusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dareke Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 A co powiecie o tym Peugeot Partner silnik 1,6 110 moc ON spora powierzchnia bagażnika i niezły komfort dla 5 osób. Tylne drzwi przesuwane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 tu macie autobus za 39 tys http://superauto24.s...nii_283501.html Tego autobusu za darmo bym nie chciał,za Chiny mi się nie podoba.Nie wiadomo z jakich kawałków pijany blacharz to spawał i CÓŚ wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Pozatym,tak jak i Duster, tylko w najbogatszej wersji jest nieźle wyposażona(choć nadal z manualną klimą) a podstawowy silnik 1.6/84KM,to jakiś żart w tym aucie 7osobowym.Auto jedzie dopiero z TCe/115KM lub 1,5/110KM ale wtedy kosztuje 57 lub 63tyś,a to juz troche grosza jest.Podstawowe wyposażenie to poprostu średniowiecze!Mimo to konkurencja 7-osobowa jest jednak sporo droższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 zima ? jest, jest - ale za słaba - podobno tej nocy ma dosypać co najmniej 10 cm - a'propos: gadżety przydatne zimą: 1-2 - szczotko-skrobaczka made in Lidl (nie pamiętam już ceny, ale jakieś kilkanaście zet) jej główna zaleta, to teleskopowe ramię pozwalające wydłużyć całość do ok. 70 cm. zmiatanie śniegu - szczególnie z dachu, do łatwych nie należy. Polecam szczególnie paniom 3-7 - midi-plandeka z dość solidnego tworzywa sztucznego zakrywająca auto praktycznie do połowy, made in Lidl cena bodaj 36 PLN (ja kupiłem w ubiegłym roku, wtedy kosztowały poniżej 20) Są trzy rozmiary, do Notka podobnie jak do DD niezbędny będzie raczej rozmiar największy (kombi) z uwagi na dość długą kabinę a i jak to mówią - od przybytku głowa nie boli. Warto wcześniej złożyć lusterka i położyć antenę. Mocowanie na 6 gumek zakończonych haczykami wygląda dość mizernie ale trzyma bardzo dobrze (testowane od 2 lat na innym aucie). Rano przychodzimy na parking, odpinamy, strzepujemy śnieg i lód ( do plastiku nic nie przymarza) zwijamy byle jak, upychamy np w reklamówce i wrzucamy do bagażnika.Do płachty nie przywiera brud tak jak do ortalionowego pokrowca. Zero odśnieżania i skrobania. Czyste i suche szyby - jeśli kogoś zainteresuje, to jest w aktualnej ofercie Lidla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 (edytowane) Toyoty to są jednak dobre auta. Jeździłem dziś sporo avensisem 2.0 diesel, który miał ponad 250 tys. przebiegu (2004r.). Pełne wyposażenie, łącznie ze beżową skórą. Jak zobaczyłem jak wyglądało wnętrze to przeżyłem lekkie zdziwienie - fabryka! i zaraz przed oczami stanęła mi ta paskudna kierownica z Note, zajechana jak nasza szkapa po 60 tys. Edytowane 8 Grudnia 2012 przez was79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ale avensis trzeszczy jak cholera.Nie wiem,jak to możliwe że zastosowali tak marne wstawki i plasiki.Mowa o poprzednim modelu.Moja tiida,nie grzeszy urodą,ale spasowana jest perfekcyjnie.Do tego mięciutko i przytulnie.Mexykańce się sprawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 No i trzeba wziąć pod uwagę, że Avensis to troszeczkę inny segment, niż kompaktowy Note. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Nic nie trzeszczy, a dzisiaj było w kotlinach -18 C, a note i tida to przy tym aucie bieda. Serio, auto ma wszystko co można było zamówić do niego w owym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 i wypalają się i matowieją soczewki w reflektorach (sam oglądałem takie) a ten silnik potrafi też miło zaskoczyć - ostatnio kolega wymieniał dwumasówkę i coś tam jeszcze, nie chciał się przyznać ile zapłacił ale strasznie klął (a to niespotykanie spokojny typ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Nic nie trzeszczy, a dzisiaj było w kotlinach -18 C, a note i tida to przy tym aucie bieda. Serio, auto ma wszystko co można było zamówić do niego w owym czasie. No to dobrze trafiłeś,mamy go w rodzinie od 4 lat,i u nas nie jest tak różowo.ale to tańsza opcja,może dlatego.1.8 pb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 (edytowane) i wypalają się i matowieją soczewki w reflektorach (sam oglądałem takie) a ten silnik potrafi też miło zaskoczyć - ostatnio kolega wymieniał dwumasówkę i coś tam jeszcze, nie chciał się przyznać ile zapłacił ale strasznie klął (a to niespotykanie spokojny typ) Regeneracja wtrysków 1100, wymiana sprzęgła bez dwumasu 900, Dwumas starczy jeszcze w tym aucie na sporo, takie stwierdzenie po serwisie przy 250kkm. Auto ma ksenony, wiec tematu soczewek nie ma Aha spalanie 5,8 l No to dobrze trafiłeś,mamy go w rodzinie od 4 lat,i u nas nie jest tak różowo.ale to tańsza opcja,może dlatego. Ciekawa histroia z tym autem, bo jeździł nim prezes spółki S.A. i z takich a nie innych względów nie mógł kupic nic innego, to zakup wyglądał na zasadzie: dzień dobry, ave ze wszystkim Edytowane 8 Grudnia 2012 przez was79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Przyciśnij delikatnie tą listwę na schowku ,jak nie zatrzeszczy to naprawdę dla mnie zonk! Wogóle elementy są takie sobie (twarde plastiki)Przynajmniej w wersji nie dla Prezesa Silnik i bezawaryjność miodzio,jak to toyoty.Teraz jakaś akcja serwisowa z kolumną i ona się łapie.Siostra i tak marki nie zmieni,ona toyotę pokochała(12 lat corollą-bez przygód) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 corolla to zupełnie inna bajka - szczególnie modele E10 i E11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Przyciśnij delikatnie tą listwę na schowku ,jak nie zatrzeszczy to naprawdę dla mnie zonk! Wogóle elementy są takie sobie (twarde plastiki)Przynajmniej w wersji nie dla Prezesa Silnik i bezawaryjność miodzio,jak to toyoty.Teraz jakaś akcja serwisowa z kolumną i ona się łapie.Siostra i tak marki nie zmieni,ona toyotę pokochała(12 lat corollą-bez przygód) Ogólnie te schowki tak mają W Note pokrywa poduszki nad schowkiem potrafi z równowagi wyprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Przekonaliście mnie dlatego na wyprzedaż rocznika 2013 kupuje Toyotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czeslaw4 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Słyszałem takie powiedzenie; " Cokolwiek w życiu uczynisz, będziesz żałował " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmarcin Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Ech a ja nadal szukam czegoś w zamian.... Bliźniaki mają juz 4 miesiące, starsza córa 5 lat. Pare stron temu wałkowałem corolle verso i w sumie jestem do niej przekonany ale szukając używki......w tym kraju wszyscy krecą!!!!! Albo ktoś zapomnial zabrac ksiązki od turka z niemiec albo notorycznie sie wszystkim kawa z orlenu na ksiązki serwo wylewa. Plaga jakas i dziurawe ręce mają ci nasi laweciarze:) 4 miesiąc szukam i nic! Nie wspomne juz o tym że nawet jesli sie uda znaleźć jako tako uczciwy przebieg 4 latka to cena kosmos. Mit corolli verso wyraźnie jej sluzy....mniej kupującym. Tak to jest jak sie nota kupuje na miesiąc przed dowiedzeniem się że będą bliźniaki:) Szukam dalej..... P.S. pamietram jak szukalem zamiennika mojego focusa...szukalem używki ..... a kupilem nówke nota. Cos czuje że tu moze byc podobnie szukam dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi