JACKO29 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Bo to wygląda tak jakby w strumień płynu wstawiono jakąś przeszkodę i przez to wyglada to tak...jak wygląda.Ni to mgła ni to sik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Fergul11... No dobra , gwiazdki przeżyliśmy , ale teraz doszły kolory , o co caman w zasadzie ? To Pan - Panie Redaktorze nas pyta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Bo inaczej życie byłoby nudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Nowy , ja tu tyle mogę co ewentualnie dowcip opowiedzieć , "tytuł" został mi nadany bez konsultacji społecznych , czyli zero demokracji ! Kolor zielony , hmm "co poeta miał na myśli " nieodgadnione i też wpływu nie miałem ? Ale dobra , ok pomyślałem ,( bo czasem tak lubię szare komórki zapędzić do roboty , a nie tylko seriale i seriale ) niech zostanie , później zrobiono z nas "jenerałów" , a teraz ja się pytam o co caman z tymi kolorami gwiazdek , jeden ma żółte , drugi brązowe , a część biednych żuczków takich jak ja szare ? Gdzie jest flaga ja się pytam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 No nie pomniejszaj swoich "zasług" ..my je docenimy ! A te gwiazdki generalskie i tytuły to mówisz ,że Administracja nasza jest "komunistyczna" ? A jak tak to pisz i opowiadaj ... jak zarządzać nie pozwalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 eeetam komunistyczna - despotyczna Ale nie są to na szczęście rządy twardej ręki . Jakie moje zasługi , serwer padnie i śladu po nich nie będzie ! Tiaa. dobijem do tysiąca postów i znów coś się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Te kolory gwiazdek to chyba według kolorów włosów dobierali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 No taki siwy to nie jestem , parę pasemek dzięki żonie by się znalazło , ale żeby zupełnie jak gołąb to NIEEEEE. A tak zapytam z ciekawości , Jacko a widziałeś łysy kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 To zależy jaki kolor ma łysina U kominiorza będzie czorno! jak u negra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 To zależy jaki kolor ma łysina U kominiorza będzie czorno! jak u negra Murzynowi w pracy obcięło dwa palce przy prawej ręce , ten środkowy od "pozdrowień" i obok między środkowym i kciukiem , W szpitalu doktor wyczyścił ranę i chce zaszywać , a murzyn protestuje że jak tak bez palców i to przy prawej dłoni , niech się doktory postarają i coś doszyją ? Lekarz się rozejrzał i mówi do negra No mam dwa nawet by miejscem pasowały , ale białe są ! Dobra mogą być i białe zgodził się murzyn po namyśle . Operacja się udała jakiś czas po rehabilitacji murzyn jedzie autobusem i trzyma się prawą ręką poręczy . Wysiadający dziadek mruga okiem do czarnego porozumiewawczo i mówi . Kominiarz to pewnie od dziewczyny wraca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Ale swinski ten kawal :-) Ale i fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Co do kolorów , to obstawiam "strefę medalową" (brąz. srebro i zloto) Co wygrałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 I tak następnego złota nie dostaniesz...chyba że coś wymyślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Co do kolorów , to obstawiam "strefę medalową" (brąz. srebro i zloto) Co wygrałem ? Uścisk ręki sk.....ierownika Albo lutownice firmy lutola , a groty to w innym programie . I tak następnego złota nie dostaniesz...chyba że coś wymyślą No jeszcze jest platyna , ale to takie sreberne bardziej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 6 na jednej olimpiadzie...chwacit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Żeby tylko dopingu się nie dopatrzyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 6 na jednej olimpiadzie...chwacit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Taką rozetkę to koniom przypinają po Wielkiej Pardubickiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Suchejcie , spadł śnieg ,odkąd tu mieszkam drugi raz Spadł , dotknął ziemi i znikł "Tamtą razą " poleżał 10 minut dłużej , a tak chciałem bączka wykręcić Tubylców takie zjawisko momentalnie paraliżuje i 3 to maxymalny bieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Ło matko , a u nas wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 I bez śniegu głupieją ...kto to widział jeździć lewą stroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Ja po lewej męczyłem się w Afrykanerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Jak to kto , pół świata prawie , Australia , UK, Irl, Indie , Japonia A tak prawdę mówiąc to bez znaczenia jest , czy prowadzę z prawej czy z lewej , czy z lewej po prawo .....siora wno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 no , z początku głupio wajchę mieć po lewej , W RPA też - autopsja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Jak to kto , pół świata prawie , Australia , UK, Irl, Indie , Japonia A tak prawdę mówiąc to bez znaczenia jest , czy prowadzę z prawej czy z lewej , czy z lewej po prawo .....siora wno Antypody... U nas to nawet Rumuni jeżdżą po prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi