Fergul11 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Chwilę temu.... ,koniec świata jak to Popiołek mówił . https://www.youtube.com/watch?v=51tK2AVtOn0&feature=youtu.be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 No to coś se ulepisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Jak to kto , pół świata prawie , Australia , UK, Irl, Indie , Japonia A tak prawdę mówiąc to bez znaczenia jest , czy prowadzę z prawej czy z lewej , czy z lewej po prawo .....siora wno Pare miesiecy temu gdy siedzialem jakis czas w UK wynajalem sobie tam samochod. I o dziwo mimo moich obaw dosc szybko sie przestawilem na myslenie lewostronne i jazda lewa strona nie sprawiala mi zadnych problemow. A dodatkowo w okolicy Weybridge co skrzyzowanie to rondo, to i problemu z ustaleniem pierwszenstwa na skrzyzowaniach nie bylo. I teraz wiem ze wydaje sie trudne jazda inna strona niz dotychczas ale szybko sie mozna przestawic i przystosowac do nowych warunkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) No to coś se ulepisz No to tak , trzeba było z szyby zgarniać i to nawet sporo . Odśnieżyłem dwa auta , odwiozłem córkę i o dziwo , o 7;45 drogi za zwyczaj pełne dziś były puste lub prawie puste ! Nawaliło 3 cm śniegu !!! Po powrocie , odwiozłem jeszcze żonę do pracy , na autostradzie solarka za solarką i +1*C więc lepiej niech gnije jeden samochód ,jej został pod domem . Żebyście widzieli tubylców jacy obsrani jeżdżą 70km/h po autostradzie gdzie śladu po śniegu nie ma Edytowane 14 Stycznia 2015 przez Fergul11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Kultura! W Rosji to by chyba pchali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 To nie kultura , to niedouczenie , jeszcze 30 lat temu prosili żeby ludzie brali prawa jazdy , a jak już miałeś kosiarkę traktorek , uuu to prawie Kubica byłeś. Teraz dojeżdżasz do ronda i wszyscy przepuszczają się nie z kultury a ze strachu kto "TERA "? Jak nieraz widzę babcię siwą jak gołąbek z parkinsonem i parkuje pod Tesco i wcale nie tam jakąś Micrą z 06 r .a Kugą albo inną Moccą i robi to z 30 min , a później wraca do siebie na wioskę 30km/h generując taki korek za sobą ..... Ale to ja tu się dostosowuję nie oni i mogę na to kląć i narzekać ale jeździ się spokojniej i wolniej , choć czasami diabeł kusi pocisnąć bo jest gdzie i czym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 No to tak , trzeba było z szyby zgarniać i to nawet sporo . Odśnieżyłem dwa auta , odwiozłem córkę i o dziwo , o 7;45 drogi za zwyczaj pełne dziś były puste lub prawie puste ! Nawaliło 3 cm śniegu !!! Po powrocie , odwiozłem jeszcze żonę do pracy , na autostradzie solarka za solarką i +1*C więc lepiej niech gnije jeden samochód ,jej został pod domem . Żebyście widzieli tubylców jacy obsrani jeżdżą 70km/h po autostradzie gdzie śladu po śniegu nie ma A nie jest tak ze malo kto opony zimowe ma? Bo jesli tak jest to nie dziwie sie ze takie tampo jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Tu nie ma opon zimowych , bo śnieg nie pada to co dziś i wczoraj natura zrobiła na ogół nie ma miejsca . Zaklinacze od pogody odgrażają się jeszcze wichurą dziś lub jutro , fajna strona ,wiele możliwości i opcji http://earth.nullschool.net/#current/wind/surface/level/orthographic=-1.37,49.83,2659 Teraz rozumiecie czemu u Was ciepło , bo u nas jest zimno tak sobie wiaterek zakręcił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Jednak jest sprawiedliwość na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Szumny tytuł " Nowa VITARA Powrót legendy" ... obejrzę , choć nie wiem czy mnie zachwyci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Jak patrzałem na Suzuki przed wyborem Qqłki,to szału nie było,raczej wręcz powiedziałbym ,biednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Też oglądałem bo Yama salon Suzuki ma razem z Nissanem...ale czasu trochę upłynęło . I nie wiem czy ten pokaz przedpremierowy Vitary coś we mnie zmieni? Edytowane 15 Stycznia 2015 przez nowy 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Czy ktoś wie w jakich okolicznościach uruchamiane jest czyszczenie tylnej kamerki? Czy wraz ze spryskiwaczem tylnej szyby? Czy wg potrzeb jak sam sobie oceni komp? Zauważyłem, że czyszczenie tylnej kamerki jest włączane co któreś zmywanie tylnej szyby oraz co któreś przedniej szyby. Może w ogóle nie rozróżnia, która szyba (przód czy tył) i włączana jest co któreś użycie spryskiwacza? Gdy radio jest wyłączone słychać wyraźnie pracujący spryskiwacz i sprężone powietrze - bo zgodnie z instrukcją w kamerce są dwie dysze: spryskiwacza i sprężonego powietrza (osuszanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Kto pomoże ? potrzebuję tą instrukcję ale mam tylko 3 pkt , a potrzeba 4 wrrr Ktoś może ją ściągnąć i podesłać na maila? http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?p=7640250#7640250 Tylko zalogowani/zarejestrowani na elektroda.pl swoją drogą tamto forum jest takie nieprzyjazne !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Może tutaj coś bedzie? https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&uact=8&ved=0CEUQFjAF&url=https%3A%2F%2Fmanualocv.files.wordpress.com%2F2015%2F01%2Fcobra-7777-alarm-instructions.pdf&ei=g8y_VLqNLMWvU-OphOAC&usg=AFQjCNH8x8AfV2V2ITcmHc6FAt-aj-nR7g&sig2=aUMrzcG0zCWoY1Fzfjg7ew&bvm=bv.83829542,d.d24 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Dzięki Jacko , pomogło . Pilot wszedł w dziwny stan ? Musiałem wyjąć baterię na minutę żeby go zresetować po wcześniejszych błędnych próbach zakodowania i wykonać procedurę raz jeszcze , ale poprawnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 No to git. Czas wypełnić PIT-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 JACKO, a Ty wiesz, ze tym postem mozesz ranic czyjes uczucia religijne? Mysle, ze nawet na tym forum jest cala zesza wyznawcow tej religii. Jeszcze ktos Ci samochod w powietrze wysadzi wykrzykujac: Macierewicz bedzie pomszczony!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Muszę barwy zmienić...kurna nie pomyslalem,że taliby są wszędzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Maciarewicz to nie religia !!! Chociaż facet głupi nie jest , a media wykreowały jego obraz i to mocno zniekształcony i wybiórczy . Od dekady patrzę z perspektywy 2500km na to dzieje się w Polsce i powiem szczerze nie ma alternatywy PSL prostytutka kto da więcej z tym pójdzie . LSD leśne dziady , a jak słucham Millera to zaraz mam zatwardzenie PIS Bożesz Ty Mój , taki Kmicic w koronie tyle dobrego co i złego PO sorry , nic nie napiszę , bo jeszcze dostanę bana na forum A ta reszta ogonów to takie pierdy po grochówce I na jaką &%$#* tylu posłów , kiedyś gdy Polska była z Litwą to miało rację bytu , ale teraz 460 darmozjadów utrzymywać , gdy populacja maleje to i liczba reprezentantów powinna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Potrzebny taki ktoś jak dziadek Piłsudski ,chwycić za gardło i potrzepać,żeby zaczęli pracować i myśleć nad tym do czego są wybrani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Ale i tak by go okrzyknęli gwałtownikiem , a tak chodzą tylko kury szczać prowadzać i śmieją się z głupiego narodu i bawią za WASZE pieniądze , bo mnie prócz paszporu z polską już nic nie łączy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Szczęściarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Może i szczęściarz , ale powiem Ci co to za kraj jak o własnego obywatela nie dba . Wczoraj widziałem program , młoda dziewczyna sparaliżowana przez boreliozę tzn od pasa w dół i zaczyna mieć niedowłady ręką , CHOLERA TEN P&^%$#&ny ZUS renty jej nie przyzna bo gdzieś tam nie w tym roku zachorowała co przepisy stanowią!!! 153pln dostaje , ja pi*&^%$#le. Tutaj idziesz do lekarza , albo socjalu i mówisz że alkoholik jesteś i próbujesz z tego wyjść ale rady nie dajesz i dostajesz rentę 183€ tygodniowo + jak w opiece dobrze trafisz to dodatek na "paliwo" dla wątroby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi