Fergul11 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 ...się coś posty przewaliły i....zaginął mi jeden ? Mniejsza o to nic ważnego WEEKEND czas choinkę wystroić , albo .....tuje z ogrodu wstawię do salonu będzie taniej i ekologicznie , bo po świętach znowu ja wystawie do ogrodu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzik Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 (edytowane) benzyna drożeje, a ja zamierzam jechać w te wakacje aż do Portugalii. Na zachodzie to dopiero droga benzyna jest. Chcę zrobić zapasy - wypełnię wannę po brzegi benzyną (ma jakieś 180 litrów) tylko czym donieść do wanny? Mogę zatankować do plastikowych butelek 5l. ? oczywiście tak to zrobię, żeby nikt nie widział na stacji. Edytowane 14 Grudnia 2016 przez ludzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Na zachodzie to dopiero droga benzyna jest. E tam droga... W Polsce jest najdroższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Najlepiej zamrozić... Grzmocie...chyba przyjdzie mi do Ciebie jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Grzmocie...chyba przyjdzie mi do Ciebie jechać To dawaj... Tylko zależy co masz na myśli, zachód czy okolice Dunajca Co do taniego paliwa... zalewam zb. do pełna (80l), kupuję kilka whiskaczy, wylewam i tam leję resztę paliwa ON można też zamrozić i przewieźć w postaci świeczek wigilijnych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 .... Grzmocie...chyba przyjdzie mi do Ciebie jechać No to musisz wcześniej ostro potrenować, bo te śliwki, to nie sikacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Okolice Dunajca! Nie omieszkam podziwiać pięknych naszych narodowych krajobrazów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Okolice Dunajca! Nie omieszkam podziwiać pięknych naszych narodowych krajobrazów! http://www.zamki.pl/xz/wytrzyszczka9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 benzyna drożeje, a ja zamierzam jechać w te wakacje aż do Portugalii. Na zachodzie to dopiero droga benzyna jest. Chcę zrobić zapasy - wypełnię wannę po brzegi benzyną (ma jakieś 180 litrów) tylko czym donieść do wanny? Mogę zatankować do plastikowych butelek 5l. ? oczywiście tak to zrobię, żeby nikt nie widział na stacji. Ludzik leć zakup dwa takie zbiorniki w Castoramie i solidnie zamontuj ,napełnij wszystkie do pełna benzyną puki nie jest po 5zł!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Cena benzyny nie ma żadnego znaczenia, bo ja i tak zawsze za 50 zł tankuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 O to tak samo jak ja! Sprzedaj samochód i leć samolotem jak droga benzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Cena benzyny nie ma żadnego znaczenia, bo ja i tak zawsze za 50 zł tankuję. To musisz mieć gorąco w garażu, skoro przez tydzień Ci aż tyle wyparuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 E tam droga... W Polsce jest najdroższa. ...kurcze blade , tankuję dzisiaj i pacze na licznik 1,29€ za liter , wróciłem od kasy , wsiadam do auta , a żona pokazuje mi na słup reklamowy z logo stacji z wielkim neonem na górze i wyswietlana ceną i mówi "Jak byłeś zapłacić to cena sie zmieniła na 1.31€ -pb of course " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Takie numery widziałem w Polsce na Statoil. W Niemrach, na stacji gdzie często tankuję, ceny wahają się w zależności od pory dnia https://ich-tanke.de/tankstelle/43401548caf2fc386b66a9907bf1a9c9/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzik Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 ale jaja. W Warszawie ustanowili zakaz poruszania się autek z normą emisji spalin euro 5 i gorzej, ze względu na smog. Same qashqaie na ulicach zostaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 ale jaja. W Warszawie ustanowili zakaz poruszania się autek z normą emisji spalin euro 5 i gorzej, ze względu na smog. Same qashqaie na ulicach zostaną. ... a rowery i hulajnogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 ale jaja. W Warszawie ustanowili zakaz poruszania się autek z normą emisji spalin euro 5 i gorzej, ze względu na smog. Same qashqaie na ulicach zostaną. A gdzie takiego coś wyczytałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 A jak na rowerze się upocisz i jeszcze gaza dodasz, zakaz murowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 A bierąc pod uwagę kubalonie szanowny, że puszczanie gazów może być karane, trza będzie dawać gaza cichaczem. Tylko nie wiedzą czym ryzykują ustawodawcy, bo jak wszem wiadomo cichacze są szczególnie jadowite i żądlą podwójnie w porównaniu do tych z grubej rury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Policja z daleka wykryje przekroczenie normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Norma wydalanych gazów z odbytu, niedługo wejdzie w życie ,przegłosują ją o 1 w nocy ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Olaboga. To co ja pocznę biedny skoro przekraczam normy wielokrotnie? Chyba czas na emigrację, bo inaczej będę internowany. A bez grochu, fasoli, kapusty, cebuli i takich tam, to ja nie dam rady. Co to, to nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Dla takich co sobie wycieli katalizator gazów ,mają korek w doooope zakładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 ... A bez grochu, fasoli, kapusty, cebuli i takich tam, to ja nie dam rady. Co to, to nie. To już wiemy, od kogo się trzymać z daleka na przyszłorocznym zjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Olaboga. To co ja pocznę biedny skoro przekraczam normy wielokrotnie? Chyba czas na emigrację, bo inaczej będę internowany. A bez grochu, fasoli, kapusty, cebuli i takich tam, to ja nie dam rady. Co to, to nie. Katalizator Ci wstawią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi