colins Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Teraz już wiecie dlaczego u mnie jest zawsze cieplej niż w innych rejonach kraju. Efekt cieplarniany, że tak powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Colinsie , ale przebywanie w Twoim otoczeniu grozi Oczadzeniem lub Wybuchem , strach zapalić przy Tobie , tworzysz środowisko wielce METANOWE Tak patrzyłem dziś na mapkę prezentowaną w Fucktach pokazywali Europę z punktami wyskokiego ryzyka trójtlenku czegoś tam .....no polska miała tych punktów jak kiedyś województw , brązowo było , w moim rejonie tylko jedno kółko na niebiesko i to 200km od miejsca zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Patrząc więc po Twojej mapie wychodzi na to, że jesteśmy strasznie zasmrodzonym narodem. Nie wnikam czy z powodu rozwiniętego przemysłu, czy z przymusu, czy może jeszcze sami z siebie, ale jak widać przygazować sobie lubimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 No bo gdyby nie ten dech toby człek zdechł, wiec szanujmy ten wydech :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Sie nazbierało...kurzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Jack - nie wyrabiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 ...Lepiej żeby kilku wdychało , jak jednego rozerwać miało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzik Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 O co chodzi z tym "A/C" w klimie jak nie mam automatycznej klimy? jak robię nawiew zimnem to jest słabe to zimno, ale jak wcisnę "A/C" to się robi porządne zimno. Przy grzaniu nie widzę różnicy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) Ech ludziku, ludziku, powiedz no czy dali Ci instrukcje obsługi tego jakże skomplikowanego pojazdu, jeśli tak to gdzieś tam pisze o tym skomplikowanym wynalazku, jeśli nie dali, o to zrobiłbym awanturę. Jako że dziś niedziela a kawa była dobra to powiem : A/C - Air Conditioning Wesoło z Tobą na forum :-)) Edytowane 18 Grudnia 2016 przez kubalon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 O co chodzi z tym "A/C" w klimie jak nie mam automatycznej klimy? Przy grzaniu nie widzę różnicy... Ech ludziku, ludziku, zrobiłbym awanturę. Wesoło z Tobą na forum :-)) ...ja się pytam , czy ktoś z szanownego grona modów /adminów ubierze na forum choinkę , bo to już czas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) Mówi i ma, tylko mod zrobi to ładniej. Edytowane 18 Grudnia 2016 przez kubalon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Sssssssssss piernikaaa ??? Ty "skond" z Torunia ? uny majo w schowku z zeszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 A tam z Torunia, te z Torunia to sztuczne, a te co zapodałem to to prawdziwe domowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 No chyba że domowe , to zmienia postać rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Ludziku, ja Cię bardzo proszę żebyś nie oddawał swojego QQ i nie rozstawał się z nami. Zostań z nami proszę, może weź coś innego z gamy Nissana, ale nie opuszczaj forum. Wprowadzasz tutaj tyle pozytywnej energii, że smutno by było gdyby Ciebie zabrakło. Przy okazji - a co tam znowu stało się z tą osłoną pod silnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 No norki zrobiły gniazdo na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Ehhh... Zatrudniłbym kucharkę... http://fishki.pl/fishka,Ponetne-kucharki,106404.html Ale co zrobić ze starą????....kucharką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzik Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Ech ludziku, ludziku, powiedz no czy dali Ci instrukcje obsługi tego jakże skomplikowanego pojazdu, jeśli tak to gdzieś tam pisze o tym skomplikowanym wynalazku, jeśli nie dali, o to zrobiłbym awanturę. Jako że dziś niedziela a kawa była dobra to powiem : A/C - Air Conditioning Wesoło z Tobą na forum :-)) no czytalem instrukcje i nie wiem o co chodzi. To co daje to A/C w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Jack - sądząc po strojach Twoich kucharek, chyba pora zainwestować w klimę ... bo widać, że się przegrzewają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 No proszę nie wiedziałem że na forum mamy bogacza, Jacko odstąp biednemu jedną, tylko tą mało używaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Ehhh... Zatrudniłbym kucharkę... http://fishki.pl/fishka,Ponetne-kucharki,106404.html Ale co zrobić ze starą????....kucharką? ja tam bym każdą zignorował.................. kilka razy co najmniej no czytalem instrukcje i nie wiem o co chodzi. To co daje to A/C w praktyce? W praktyce to otwiera się przepustnica i paliwo szklankami podaje, osobiście bym tego nie wciskał. A po co ma się co zepsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Racja. Nie ruszać. Tym bardziej, że przycisk A/C to może być AUTO CATAPULTA. Herson dobrze radzi. Lepiej nie ryzykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 no czytalem instrukcje i nie wiem o co chodzi. To co daje to A/C w praktyce? Automatyczne/Cutaszenie jeśli cutas w siedzeniu kierowcy na wyposażeniu ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 O kurna, z takim systemem to QQ dopiero miałby wzięcie wśród pań wszelakich i panów orientacji przeciwnej do tej właściwej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi