sph3r3 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 a inna sprawa, że stwierdziłem ostatnio, że mi nie łapie ręczny na niewielkim pochyle nawet jak wcisnę mocniej hamulec, albo dwa razy szybko. Jak puszczam, to się staczam, albo sam muszę zaciągnąć ręczny nie myl pojęć - piszesz o "automatycznym przytrzymaniu hamulca" a nie o hamulcu ręcznym. Ręczny sam się zaciąga tylko jak wyłączysz auto, automatyczny niejako "przytrzymuje pedał hamulca" gdy stoisz z włączonym silnikiem pod górkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rintelen Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 nie myl pojęć - piszesz o "automatycznym przytrzymaniu hamulca" a nie o hamulcu ręcznym. Ręczny sam się zaciąga tylko jak wyłączysz auto, automatyczny niejako "przytrzymuje pedał hamulca" gdy stoisz z włączonym silnikiem pod górkę. jak zwał, tak zwał to ten sam hamulec (chyba). Nie zmienia to faktu, że nie trzyma, a ma trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sph3r3 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 jak zwał, tak zwał to ten sam hamulec (chyba). Nie, to nie ten sam hamulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Ja kupowałem tutaj: http://www.chromowane.com.pl/qashqai-ii-2014-,763.html i są ok Fajnie! Dzięki za tego linka! A pokażesz na foto jak to wygląda? Właśnie zastanawiam się nad jakimś pakietem stylistycznym ale widzę, że raczej nie warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Proszę bardzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Dzięki wielkie. Wygląda naprawdę spoko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 A czy można gdzieś w końcu kupić pampersy w ludzkiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Czasami w lidlu albo biedrze są dobre ceny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Dziś założyłem sobie taki bagażnik made in polend:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 A ten ciapor na zdjęciu? Wygląda z daleka jak Corgi Aha....bagażnik ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Jacko. O ty jeden łobuzie z zagłębia Flood ja kupiłem pampersy za 600zł. Pytanie czy to cena ok dla ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Pieer gdzie kupiłeś pampersy w tej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 A tu: http://toptun.pl/dokladki-zderzakow-nissan-qashqai-2014-p23905.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbieracz01 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 cena chyba do akceptacji.... Witam serdecznie.... czy ktoś poleca jakieś nakładki na pedały.??? Cena w ASO troche mnie przeraża.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Dzięki za link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zbieracz,możesz kupic zali,mozeszkupic z allegro.Ale wszystkie z tego co wiem,montuje się srubami,a więc trzeba wiercic.Ja mam oryginały i są na prawdę super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 foto foto Pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Bylo gdzies zdjecie,uzyj szukajki bo ja szrajbuje z telefonu Juz mam,ten temat str.41 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbieracz01 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 widziałem są ok nawet bardzo dziś dzwoniłem do aso 380 zł.. uf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 No i birz,bo warto.I wygląd konkretny i na prawdę funkcjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arky69 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Poszukuję oryginalnego dywanika gumowego kierowcy, może ma ktoś na zbyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1968 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) Witam chciałem się pochwalić listwami bocznymi pierwsze dwa zdjęcia a na trzecim ślad rysa, pamiątka po kamieniu .......na drzwiach Edytowane 26 Lipca 2016 przez adam1968 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy671 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Witam zastanawiam się nad takimi listwami można wiedzieć gdzie nabyte ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1968 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Witam zastanawiam się nad takimi listwami można wiedzieć gdzie nabyte ? niestety.........to listwy od dealera 950 zł z montażem Chorzów.......czas oczekiwania 5 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Listwy super chrom, nie te czernidła wszech obecne Adam a naprawisz te uszkodzenie zaprawką??? czy czekasz aż zerdzewieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi