sq9mcs Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Jednym słowem wskrzesić Pulsara w wersji GTI-R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 No to kiedy będą jakieś foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 no jak przyjedzie ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 To już się "urodził" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 ano już czeka na placu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 TO czemu to tak długo trwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 papiery sa załatwiane i coś tam bo auto stoi 250km od miejsca zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Mateusz myśli,że urodzić , to tak "hop - siup".... Trzeba czekać...... Ja na swoją Primkę chyba z 3 m-ce czekałam....zanim przypłynęła z UK ... czy jakoś tak... nie pamiętam już dobrze... Dino - jaki kolor sister wybrała dla swego "dziecka" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 podobno atramentowy i w środku beżowa tapicerka nigdy chyb anie zrozumie kobiet szwagier już się powoli żegna z miejscem w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Łaaadnie... Świetny wybór I prawidłowo... dziecko nie może spać na dworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 no widzę solidarność jajników się odzywa :D co prawda szwagier nie ma samochodu tylko skodę ale to zawsze szwagier :D i trzeba mu współczuć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Po prostu ma się ten gust / poczucie estetyki ....... no i jajniki też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Czekać na przypłynięcia samochodu, a czekac na odbiór auta który już troche czasu czeka na placu to co innego. Moi rodzice czekali półtorej miesiąca na C4. Od momentu przyjazdu auta do Polski do Dielera w Opolu tydzień i auto było do odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burning Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Atramentowy jest śli-czny! Taki sam planuję, tylko czekam na 1,6 i odkładam kasę, bo Tino jeszcze trochę pojeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 O ile Tino nie wydoi twoich oszczędności :-) Wtedy będziesz miał Puls... Ale większy i ciśnienie :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burning Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Tino wydoiło kasę z ubezpieczenia + trochę zaskórniaków, ale jest zrobione kompleksowo, zostało jeszcze kilka pierdół na wiosnę. Po zakupie Pulsara pewnie i tak zostanie parę latek jako "ciężarówka", mechanicznie jest w świetnym stanie, a robocizna wyszła kosztowna, gdyż wszystko miałem jeszcze na oryginałach i śruby były pozapiekane Pulsar zaskoczył mnie, gdyż w środku jest więcej miejsca niż w Tino, a bagażnik niewiele na tym ucierpiał. Przesiadka była o tyle komfortowa, że podparcie krzyża w fotelu i kształt kierownicy są IDENTYCZNE jak u mnie. Widoczność świetna, cisza, czytelne zegary, ładne, proste wykończenie. Na prawdę byłem zaskoczony jakością i wygodą za tę kasę (porównując do niemieckiej konkurencji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Tino wydoiło kasę z ubezpieczenia + trochę zaskórniaków, ale jest zrobione kompleksowo, zostało jeszcze kilka pierdół na wiosnę. Po zakupie Pulsara pewnie i tak zostanie parę latek jako "ciężarówka", mechanicznie jest w świetnym stanie, a robocizna wyszła kosztowna, gdyż wszystko miałem jeszcze na oryginałach i śruby były pozapiekane Pulsar zaskoczył mnie, gdyż w środku jest więcej miejsca niż w Tino, a bagażnik niewiele na tym ucierpiał. Przesiadka była o tyle komfortowa, że podparcie krzyża w fotelu i kształt kierownicy są IDENTYCZNE jak u mnie. Widoczność świetna, cisza, czytelne zegary, ładne, proste wykończenie. Na prawdę byłem zaskoczony jakością i wygodą za tę kasę (porównując do niemieckiej konkurencji). A wiosło wejdzie? A na serio to bardzo dobry wybór zwłaszcza z 1.6DIG-T... A może jednak czarna perła...? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 1. 6 to już tak już się będzie zacnie odpychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burning Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 A wiosło wejdzie? A na serio to bardzo dobry wybór zwłaszcza z 1.6DIG-T... A może jednak czarna perła...? Pozdrawiam Za fotele zawsze wchodzi a bagażnik bym musiał pomierzyć, bo Fender JazzBass jest dość długi.. ważniejsze, żeby head i paczka weszły 1.2DIG-T jedzie podobnie jak mój 2,2di na obrotach powyżej 3500 jest więcej frajdy. 1.6 powinien dostarczyć już fajnej dynamiki, nawet w wersji 190KM, ale tu zawieszenie może być już za bardzo komfortowe, stąd raczej chrapka na usztywnione Nismo (raczej zwykłe 200KM, niż RS, które ma mieć 250-275KM). Zobaczymy jak wypadnie cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 no to Pulsek ma już numer rejestracyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burning Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 jest zazdrość gratulacje! czekamy na foty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 no zobaczymy czy sister da troche zmęczyć suszarkę :D jak przyjedzie to zrobimy jakies fotostory i może subiektywną opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 no zobaczymy czy sister da troche zmęczyć suszarkę :D jak przyjedzie to zrobimy jakies fotostory i może subiektywną opinię Myślę że na subiektywną opinię nie wystarczy 1-2h jazdy i najlepiej po ułożeniu auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 oj Seba na subiektywną opinię wystarczy otworzyć maske ;D i posgtawić koło mojej Hani : D;D ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Czy ja wiem...? To trochę jak waga lekka vs ciężka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi