gregson Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Dywaniki do QQ tez dostalem, ale jakies NN... bo dla Yamy-Torun dac oryginalne to bylo by juz za drogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klepa Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Dywaniki do QQ tez dostalem, ale jakies NN... bo dla Yamy-Torun dac oryginalne to bylo by juz za drogo... Ja właśnie w Yamy-Toruń dostałem oryginalne dywaniki welurowe i gumowe z napisem QASHQAI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Może się mylę więc jeśli tak , to niech mnie ktoś sprostuje ... Dostałem wiele akcesorii od Dealera ale nie uważam by były to "oryginały" . Owszem niektóre są z napisem Nissan Qashqai (np. wycieraczki RIGUM) ale uważam ,że nie jest to zastrzeżony znak towarowy a tylko napis wskazujący na przeznaczenie produktu. Na niektórych akcesoriach nie ma takich "znaków" ale dla mnie to jest najważniejsze ,że i wizualnie i jakościowo są ok. Nie jest to pierwszy zakup nowego samochodu więc mogę powiedzieć ,że najważniejsze w tym jest to ,żeby Dealer dodawał najwyższej jakości dodatki zarówno w gratisie jak i za odpłatą ! Dla mnie świadczy to o solidności Firmy i zaufaniu do niej ...szkoda tylko,że lubię zmieniać marki sam. bo Qq-II byłby zakupiony u Dealera - Yama ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano2d Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 to nie wiem co dostales do qq za gratisy skoro tak narzekasz na mazde, ale ja dostalem do mojego QQ wlasnie dywaniki .... :> Dostałem dywaniki oryginalne alarm listwy progowe oraz spory upust mazda poza dywanikami nic nie zaproponowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 jano 2d - powiedz nam jakie to są te oryginalne ... ? Edek 01 ... tym potwierdzasz moją "teorię" ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Też dostałem Riguma przy odbiorze QQ. Wykonanie owszem dobre, ale mają wady typu brak korytek na krawędziach dywaników oraz za krótki dywanik kierowcy (pod pedałami). Obie wady powodują szybsze gromadzenie syfu na wykładzinie (szczególnie pod nogami kierowcy). W rezultacie kupiłem dywaniki Rezaw-Plast. Też nie są idealne, ale nie posiadają wymienionych wad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Ja nie wiem jakie dostalem dywaniki ale nie sa mocowalne do podlogi, sa za krotkie i ciagle sie przesuwaja pod pedaly... Planuje zakup nowych ale jakos inne zeczy sa zawsze wazniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Edek czytaj ze zrozumieniem. Ja o błocie, a ten o stoperach. No ale skoro już temat stoperów poruszyłeś, to napiszę, że dywaniki Rezaw-Plast takie stopery posiadają i nie ma problemu z ich przesuwaniem. Natomiast dywaniki Rigum były po prostu za krótkie i nie zabezpieczały wystarczająco wykładziny pod pedałami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 W przypadku QQ dopasowanie dywaników Rezawu też jest OK. Stopery również spełniają swoje zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Potwierdzam,Rezaw-Plast OK! Stoperan też OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Już na etapie produkcji dodają do tych "gumiaków" dodatki zapachowe i stąd nieco ładniejszy zapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Te gumowe Rezaw-plast nie wygladaja zle. Pewnie sa takie, ze nawet kropelka wody z nich nie scieknie. Te oryginalne pewnie sa troche "lzejsze" co mi bardziej odpowiada. Nie chce miec tony gumy pod nogami. Przejade sie do salonu i zobacze osobiscie jak one wygladaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Tu nie o śmieć chodzi,ale o błoto posniegowe.Tego cholerstwa masę nanosi się na butach,a ranty trzymają nie wylewa się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 No panocku o tym to nie pomyslalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Gregson, dla rozwiania Twoich wątpliwości napiszę, że dywaniki Rezaw-Plast wbrew pozorom są bardzo lekkie (jak dla mnie to nawet trochę za miękkie), nie śmierdzą (a nawet pachną, co słusznie zauważył Edek) i lepiej zabezpieczają wykładzinę auta niż konkurencja (dywanik kierowcy ma np. jęzor gumy, który zabezpiecza podstopnicę - tam gdzie opiera się lewą nogę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Naprawdę dobre produkty. Nie jest łatwo kupić. Często pozostaje tylko Allegro. Ale warto się postarać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Około 150 PLN za komplet. Choć do wielu modeli aut nawet taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Edek ! Powiedz dlaczego nie wybrałeś Qq II a nie ... ? Obrzydzasz moje "oryginalne "dywaniki i to tak ,że już zamówiłem Rezaw - Plast ! Niech tylko nie pachną ... :devil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 To zależy,co komu pachnie,a co komu...nie pachnie Ale generalnie Rezawy nie śmierdzą gumiakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 A co mają wspólnego plastiki z Drakuli do QqII??? Możesz to wyjaśnić?Bo ja nie widzę w tym jakiejkolwiek wspólnoty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Nie masz zielonego pojęcia o plastikach w Qashqaiu a wydajesz opinie porównując go do Dacii.I nie chodzi tu wcale o "miłość" do modelu,ale o rzetelność! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Jak z kuc...tra rybackiego czy mniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Edek ! Powiedz dlaczego nie wybrałeś Qq II a nie ... ? Obrzydzasz moje "oryginalne "dywaniki i to tak ,że już zamówiłem Rezaw - Plast ! Niech tylko nie pachną ... :devil: No jak ja to miałem kupić przecie nie będę się męczył jak Teść z plastikami w Draculi a tam to dopiero jeb........... Połączenie tych dwóch postów,dało mi asumpt do takiego myślenia,jeśli byłem w błędzie to przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Wejdź Jacek na forum Dacii, to dowiesz się czegoś zupełnie przeciwnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 A co się będzie działo na forum Dacii jak już dostaną nissanowski 1.6 . Zbiorowa ekstaza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi