Gość Andrzej G Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 A co sądzicie o tych czujnikach http://allegro.pl/czujniki-cisnienia-nissan-qashqai-x-trail-pulsar-i7010700588.html ? Niby zgodne z katalogiem akcesoriów Nissana Coś Ci nie wyszło z tym linkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grika Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7010700588 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Co można o nich sądzić? Z tego co patrzyłem to jest to na pewno numer do pulsara i chyba również do qq i jeszcze do jakiś, nie pamiętam dokładnie. O aukcji - "nie wystawiam faktury", 0 komentarzy, od miesiąca na allegro. Generalnie ufam ludziom Edytowane 1 Listopada 2017 przez tomkek1912 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Czy te http://allegro.pl/czujniki-cisnienia-nissan-qashqai-x-trail-pulsar-i7010991089.html#thumb/6 przypadkiem nie są "rozbieralne" z dostępem do baterii ?? Byłby to zdecydowany plus na przyszłość. No i te ceny - atrakcyjniejszych jeszcze nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grika Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Co można o nich sądzić? Z tego co patrzyłem to jest to na pewno numer do pulsara i chyba również do qq i jeszcze do jakiś, nie pamiętam dokładnie. O aukcji - "nie wystawiam faktury", 0 komentarzy, od miesiąca na allegro. Generalnie ufam ludziom Częściowo się z tobą zgodzę jednak mając na uwadze że kupując samochód otrzymałem FAKTURĘ od firmy która jak się chwali sprzedaje kilka samochodów dziennie a która to NIE PRZYJMUJE ŻADNEJ odpowiedzialności za sprzedany towar nie wiem czy to ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Andrzeju! Czy Ty naprawdę zamierzasz tak długo jeździć Pulsarem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Andrzeju! Czy Ty naprawdę zamierzasz tak długo jeździć Pulsarem? Słowo daję, że jeżeli tylko będzie się tak sprawował, jak poprzednio Almerka, to będę go pieścił i ujeżdżał do końca jego, lub mojego. Mnie to autko naprawdę pasuje i jak dla mnie, to jest uszyte na miarę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike83 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Na wymianę jestem umówiony za tydzień, zostaję przy dotychczasowych felgach więc będę przekładał same opony. Problem w tym że jeszcze nie wiem co zakładać. Na placu boju zostały 3 opony: 1. Nokian WR D4 2. Hankook winter i*cept evo2 w320 3. Uniroyal MS Plus 77 Na Uniroyal ostatnio zwróciłem uwagę, polecana głównie na deszczową pogodę. Moja zimowa jazda to głównie miasto, czasem trasa, generalnie odcinki zazwyczaj odśnieżone. Opona z tego co czytałem też nieźle sprawuje się na śniegu.Nie widziałem tu za dużo informacji na temat tej opony. Czy ktoś z Was ma ją u siebie? Jak się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Uniroyal Dobra ale dość głośna, Hankooki mam teraz - dobre, a Nokiany miałem poprzednio i Nokiany były najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Mam Nokiany WR D4 i chwalę sobie ten wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 ... Moja zimowa jazda to głównie miasto, czasem trasa, generalnie odcinki zazwyczaj odśnieżone. Z tego co piszesz, to może warto przemyśleć zakup opon całorocznych. Odpadają przekładki, nie zaskoczy pogoda ... Zerknij na: - Vredestein QUATRAC 5 - Nokian WEATHERPROOF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike83 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Też nad takim rozwiązaniem myślałem. Zastanawiam się jednak jak taka opona zachowuje się w upalny dzień. Czy za bardzo nie ‚pływa’ po jezdni. Mało jeżdżę (ok 11 tys rocznie) wiec to byłaby dobra opcja. Niemniej jednak spotykam się z określeniami ze jak coś jest do wszystkiego to jest tez do niczego. Jest dużo o tym w necie wiec jeszcze poczytam i się zastanowię. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Nie jednemu psu na imię burek - na pewno są lepsze i gorsze całoroczne. Poczytałem opinie, przejrzałem ranking, więc masz ułatwione zadanie. Dlatego biorąc pod uwagę wyniki testów, stosunek jakości do ceny, oraz opinie użytkowników, nie sugerując się opiniami Hołka, zaproponowałem dwie konkretne. Co do cen, to zerknij na logistykaopon.pl - tańszych ofert nie spotkałem, co nie oznacza, że innym się nie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike83 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 (edytowane) Dzięki, te 2 wezmę pod uwagę jeśli już zdecyduje się na całoroczne. Edytowane 2 Listopada 2017 przez Mike83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Nie jednemu psu na imię burek - na pewno są lepsze i gorsze całoroczne. Poczytałem opinie, przejrzałem ranking, więc masz ułatwione zadanie. Dlatego biorąc pod uwagę wyniki testów, stosunek jakości do ceny, oraz opinie użytkowników, nie sugerując się opiniami Hołka, zaproponowałem dwie konkretne. Co do cen, to zerknij na logistykaopon.pl - tańszych ofert nie spotkałem, co nie oznacza, że innym się nie uda. Dokładnie,jeździłem z kolegą do pracy,on miał całoroczne,co prawda w Tikusiu,ale jednak,czasami w śniegu i lodzie na parkingu zakładowym wykopywał się szybciej niż co niektórzy na zimówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Michelin CrossClimate wielosezonowe, takie założę tylko niech te fabryczne dojrzeją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike83 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Michelin CrossClimate wielosezonowe, takie założę tylko niech te fabryczne dojrzeją Tylko czemu kategoryzują ją jako 'Opona na sezon letni z homologacją zimową'? Poza tym mało komentarzy widzę nt tego jak ta opona zachowuje się zimą. Na YT widziałem film z podjazdu pod górę Vredestein QUATRAC 5 - dały radę. Niestety Nokian u mnie odpada ze względu na brak rozmiaru 215/60 R17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 ... Niestety Nokian u mnie odpada ze względu na brak rozmiaru 215/60 R17. Ale są 205/50 R17, a z tego co mi wiadomo, powinny pasować ... ale jakby co, to się upewnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 No co ty Endriu, 205 musiałyby mieć profil 65 Proponowane przez Ciebie są duzo za małe Tu link do zamienników http://podrogach.pl/zamienniki-opon-kalkulator-opon/215-60-r17/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 ... Proponowane przez Ciebie są duzo za małe Dlatego zaznaczyłem, by sprawdził, bo to nie mój rozmiar, więc w szczegóły nie wnikałem, ale z Twojego linku do zamienników zapewne znajdzie właściwą oponkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMarcin76 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 A czy są całosezonowe 19"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 A czy są całosezonowe 19"? A Ty co - zadarłeś z Guglem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Wujek Googel być dobry wujek on wiedzieć duuuużo i Endriu mieć rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Prościej jest zapytać panowie! https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiOgODR6qHXAhXP0RoKHUsdAHEQFgiTAjAA&url=https%3A%2F%2Fwww.sklepopon.com%2Fopony%2Fcaloroczne%2F245%2F45%2Fr19&usg=AOvVaw3GNipPi40WcDvJix1hIBCP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Tutaj znajdziecie testy opon zarówno całorocznych http://www.opontest.pl/caloroczny-autozeitung-205-55-R16 jak i zimowych, czy letnich. Dużym plusem są szczegółowe opisy poszczególnych opon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi