Agaraf Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 (edytowane) Philips h11 standardowo montowane vs Osram Cool Blue Intens Może się komuś przyda przed zakupem Edytowane 19 Września 2017 przez Agaraf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 No i ładnie, a co najważniejsze za 1/3 ceny ledow. Jeszcze tylko drogowe i będzie ładny zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grika Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 A co sądzicie o tych http://allegro.pl/zarowka-h11-osram-night-breaker-unlimited-110-i5924464746.html jako mijania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Dobre,miałem je.Świecą jasno, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grika Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Dobre,miałem je.Świecą jasno, A swieciły lepiej od fabrycznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Przede wszystkim dają białe światło,tak samo jak Philips X-treme bo te też testowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grika Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 (edytowane) A które żarówki byś polecił? Myślę oczywiście tylko o homologowanych Edytowane 20 Września 2017 przez Grika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaraf Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 (edytowane) A co sądzicie o tych http://allegro.pl/zarowka-h11-osram-night-breaker-unlimited-110-i5924464746.html jako mijania? Bielsze światło dadzą Osram Cool Blue Intense a różnice między fabrycznymi tutaj na foto : Philips h11 standardowo montowane vs Osram Cool Blue Intens DSC_0002.JPG DSC_0004.JPG Może się komuś przyda przed zakupem Ale reasumując to i tak mimo wszystko nie będą ksenony, mam w opelu insignia bi ksenony i niestety z soczewek na żarówki halogenowe nigdy nie zrobisz efektu bi ksenonu oczywiście piszę tutaj o legalnych sposobach Edytowane 21 Września 2017 przez Agaraf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo33 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 (edytowane) Cześć, nie mogę się zdecydować na to którego leda H11 wybrać. mam zaufanie do firmy NSSC. Sprawdziły się u mnie w Oplu jako DRL co sądzicie o czymś takim: http://allegro.pl/zarowki-mijania-led-nssc-s-serie-h11-5500-12v-24v-i6938505063.html Zmieści się to wszystko w oprawie lampy czy trzeba będzie przetworniki montować poza kloszem? Edytowane 24 Września 2017 przez Pablo33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Co ma się nie zmieścić? Przecież całości nie wkładasz, odprowadzanie ciepła masz już za lampą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo33 Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Masz rację dopiero po Twoim poscie zajrzałem pod maskę i się przyjrzałem że wtyczka wystaje poza osłonę lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Chiński LED, ku mojemu zaskoczeniu, dzisiaj zakończył swój żywot (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 A cóż w tym dziwnego? Te wszystkie Led ChRL padają jak muchy i sporo o tym na różnych forach. Wysłane z mojego BAH-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Jestem w tym względzie zaprzeczeniem.Mam chinole już dość długo i nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Jestem w tym względzie zaprzeczeniem.Mam chinole już dość długo i nic się nie dzieje. Jacek Ty masz tyle innych problemów z silnikiem , że nawet chinole Ci współczują i oszczędzają problemów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 U mnie świecą ponad dwa lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Są chińskie i Chinole jak się trafi Wysłane z mojego BAH-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m133 Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 cześć dawno nie zaglądałem . Wpadłem oznajmić że padł mi jeden led R4 wczoraj w drodze . Zrobiłem na nich 35 tys km. Dokładnie R4 H11 6000k 4800lm. Jestem zdruzgotany bo na szybko jutro musze kupić żarówke "normalna" i lecieć w trase. Świeciły naprawdę fajnie ,coś będę musiał znaleźć xnowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Niedługo okaże się że zwykłe H11 wytrzymują dłużej jak LED... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m133 Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 chyba cos jej nie stykalo bo swieci dalej tylko slabiej ... nie wiem czy to i tak koncówka jej zywota? led pada od razu czy wygasza sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drds Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Wydaje mi się,że zaczyna mrugać, ale może się mylę. Tak u mnie padały Ledy postojówki jak miałem kiedyś we wspólnym reflektorze i było im za ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktg.slask Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Co sądzicie o takich Ledach?? Jeśli to badziew to proszę o wskazanie produktu godnego zakupu na 2018 rok Zapoznalem się z cały 23 stronicowym tematem ale większość polecanych przez was żarówek już nie istnieje lub bardzo ciężko je dostać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Skoro przeczytałeś,to już masz rozeznanie.Musisz podjąć sam decyzję,bo wątpię by ktoś tutaj (a jest nas mało z takimi ledami)miał akurat takie same. I nie powielaj posta w różnych tematach! Wystarczy w jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktg.slask Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Rynek żarówek ledowych rozwija się tak szybko że komentarze z 2016 czy 2017 roku niczego nie wnoszą i nijak maja się do obecnie dostępnych na rynku... W moim pytaniu liczyłem bardziej na porade od osób które miały już styczność z Ledami i są wstanie wskazać jakąś drogę np jak mocne ledy wybrać czy ilość lumenów będzie wystarczająca itd... Nie powielam tematu, nie wiem czy zauważyłeś ale na forum są conajmniej 3 posty o tym samym, czyli h11 led... Zapewne dlatego że temat należało by odkurzyc i dostosować do tego co obecnie jest na rynku Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Tak dla tego jest mały bajzel bo dopuściło się do tego,że takie same posty pojawiają się w kilku tematach. Co do posiadania żarówek led,mam takie tylko o mocy 7600L Nie oślepiają,świecą bardzo jasno.Musisz zdecydować czy założyć takie,bo jak zapewne wiesz nie mają one certyfikatu homologacji.Ale...jeżdżę już na nich 3 lata i nawet diagnosta nie zwrócił na to uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi