Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[100NX] Zmiany stylistyczne

Gość chrosta
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mrozu ciezko bedize wmowic gliniarzowi, ze auto z roku 91-95 mialo xenony

Ja xenony miałem w Renault 5 z 1989 roku. Policja nigdy się do nich nie przyczepiła tak jak i nie robili mi problemów, że mam za głośny wydech i ciemne szybki. Wszystko zależy jak się jeździ, jak się z nimi rozmawia i co najważniejsze na kogo się trafi.

Co do nakładek na lampy w NX'ach to jakoś mi nie podchodzą podobnie jak te lampy od BMW. Jak dla mnie to jakieś są takie jak by za duże do tego auta i za bardzo wystają z obrysu auta (ale i tak musze przyzanać, że ktoś kto to robił zrobił to bardzo dokładnie i przyłożył się do tego). Już zdecydowanie bardziej podobają mi się lampy w Hybrydzie, ale to i tak nie jest to co bym chciał. Ja osobiście wolałbym coś mniejszego bardzo zbliżonego do orginału, tak by na pierwszy rzut oka nie było widać zmiany tylko żeby wyglądało tak jakby wyjechalo prosto z fabryki no, ale każdy ma inny gust a o gustach się nie dyskutuje. Pozdrawiam

sorry ze sie wbijam na ten temat ale nie bede spaecjalnie nowego tematu tworzyl. moze ktos z was odrysowac wzor lewego lusterka ? bo mi ukradli ostatnio ale na szczescie sam wklad ;/ a moze ktos posiada sam wklad w tej plastikowej obowolucie :) chetnie odkupie :)

z gory dzieki

moj e-mail w razie czego to derebere@wp.pl

• 1 miesiąc temu...
Gość Piotrek84r

Pora odświerzyć temat...

Czy od ostatniego posta ktoś coś zmienił w swoim aucie? macie jakieś nakładki nowe na progi, albo...

Czekam na fotki, może przygarnę pomysła(jeżeli nie sprzedam swojego cacuszka).

PZD 8)

no

moje nismo zmienio nieco image

nie mam jeszcze wszystkiego skończone ale podam link jak wsadze na serwer

ok to są pierwsze oficjalne focie mojego nismo

http://pablospfoto.fotosik.pl/albumy/23289.html

w tym tygodniu zmieni się jeszcze coś no ale to tajemnica :neutral:

kolejne focie już dokładniejsze umieszcze niebawem

ta przednia rejestracja z boku wyglada jak pomylka szczerze mowiac

to chwilówka bo mi chcieli 100 wlepić za brak mam zamówione małe blachy

obniz go bo dziwnie wyglada

wygląda normalnie a obniżony to on już jest

fakt - patrzac na od leglosc kola/nadkola to juz duzo go nie obnizysz... to ze przod jest wysoko to juz charakterystyka samego zderzaka - przynajmniej nie bedziesz sie o krawezniki martwil ;)

Widziałem autko na żywo i prezentuje się bardzo ładnie. Co do obniżenia to jest on niski i to dość mocno, ale rant zderzaka jest wysoki i dzięki temu nie trzeba martwić się o krawężniki.

Gość Piotrek84r

NoNo Chrosta można teraz ładne nakładeczki na nadkola dać i sobie śmigać :P . Też bym zarzuciła alusa jakiego :grin: ale nie do tej setki :? , muszę pozbyć się automatu :sad: . a Pablo's ma ładnie zrobione auto :) , wydaje się zbyt wysoko, ale faktycznie, na nasze drogi to nie ma co obniżać furki bo dojdą nam dodatkowe koszta.

PZD 8)

Pablo's ma ładnie zrobione auto , wydaje się zbyt wysoko, ale faktycznie, na nasze drogi to nie ma co obniżać furki bo dojdą nam dodatkowe koszta.

dzięki fakt z tym zglebianiem to często są dodatkowe koszta po jakimś czasie eksploatacji

Gość johny_fellow

Chłopaki ja miałem przyjemność jechać z Pablo'sem w dłuzszą trasę i wiem, że jak samochód byłby niższy to byłaby masakra. Przy takiej wysokości tylnie koła przycierały na dziurach o nadkola.

A samochód wrażenie robi zaj***te. Gdziekolwiek się nie zatrzymaliśmy od razu wszyscy się w niego wpatrują i oglądają.

Szczerze mówiąc Pablo'sa setka jest najładniejszą jaką w życiu widziałem :!:

A to coś na fotce nr 2 to moje nowe cudeńko. Już przrejestrowane. :)

Faktycznie auto bardzo ładne, bo nie jest przesadzone. Tuning "nie zamocno sportowy", nie drażni plastikami z Allegro, ani naklejkami w stulu SUPER SPEED albo PIONIER POWER. Myślę, że plan upiększania był rozważnie przemyślany.

a mi znow dowod zabrali za koła;[ 200zł mandatu(brak apteczki trujkata gasnicy) 2punt juz nie mam sił do nich co im to przeszkadza ze mi koło wystaje ( felga! bo to co dolega do ziemi jest schowane) HWDP!

Co im przeszkadza wystająca felga :?: Przecież to opony nie mogą wystawać poza obrys. Nie ukrywam, że ślicznie te felgi wyglądają na Twoim aucie, ale w takim przypadku możesz szybko zbankrutować przez psy. !CHWDP! !JWP!

samochod sprzedaje w srode( klijentka juz ogladała wszystko ustaloe) tylko nie maiala jak odebrac w sobote, dokladnie opona nie wystaje tylko felga. Wogle to jest dla mnie totalna bzdura koła maja nie wystawac zeby nie hlapało moim zdaniem innego powodu nie widze dla ktorych nie maja wystawac bierznik jest schowany ale nie dalo sie im wytłumaczyc wystaja i ch**