Gość egon Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 bryczka Xantosa wygląda fajnie szkoda, że nie ma fotki tyłu bo też fajny :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 bryczka Xantosa wygląda fajnieszkoda, że nie ma fotki tyłu bo też fajny :shock: a ktos dal link do allegro gdize jest wiecej fotek bylej fury Xantosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Mrozu ciezko bedize wmowic gliniarzowi, ze auto z roku 91-95 mialo xenony Ja xenony miałem w Renault 5 z 1989 roku. Policja nigdy się do nich nie przyczepiła tak jak i nie robili mi problemów, że mam za głośny wydech i ciemne szybki. Wszystko zależy jak się jeździ, jak się z nimi rozmawia i co najważniejsze na kogo się trafi. Co do nakładek na lampy w NX'ach to jakoś mi nie podchodzą podobnie jak te lampy od BMW. Jak dla mnie to jakieś są takie jak by za duże do tego auta i za bardzo wystają z obrysu auta (ale i tak musze przyzanać, że ktoś kto to robił zrobił to bardzo dokładnie i przyłożył się do tego). Już zdecydowanie bardziej podobają mi się lampy w Hybrydzie, ale to i tak nie jest to co bym chciał. Ja osobiście wolałbym coś mniejszego bardzo zbliżonego do orginału, tak by na pierwszy rzut oka nie było widać zmiany tylko żeby wyglądało tak jakby wyjechalo prosto z fabryki no, ale każdy ma inny gust a o gustach się nie dyskutuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derebere Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 sorry ze sie wbijam na ten temat ale nie bede spaecjalnie nowego tematu tworzyl. moze ktos z was odrysowac wzor lewego lusterka ? bo mi ukradli ostatnio ale na szczescie sam wklad ;/ a moze ktos posiada sam wklad w tej plastikowej obowolucie chetnie odkupie z gory dzieki moj e-mail w razie czego to derebere@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek84r Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Pora odświerzyć temat... Czy od ostatniego posta ktoś coś zmienił w swoim aucie? macie jakieś nakładki nowe na progi, albo... Czekam na fotki, może przygarnę pomysła(jeżeli nie sprzedam swojego cacuszka). PZD 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo's Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 no moje nismo zmienio nieco image nie mam jeszcze wszystkiego skończone ale podam link jak wsadze na serwer ok to są pierwsze oficjalne focie mojego nismo http://pablospfoto.fotosik.pl/albumy/23289.html w tym tygodniu zmieni się jeszcze coś no ale to tajemnica :neutral: kolejne focie już dokładniejsze umieszcze niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skarap Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 ta przednia rejestracja z boku wyglada jak pomylka szczerze mowiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 obniz go bo dziwnie wyglada :roll: co to za zderzak i z czego progi :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo's Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 ta przednia rejestracja z boku wyglada jak pomylka szczerze mowiac to chwilówka bo mi chcieli 100 wlepić za brak mam zamówione małe blachy obniz go bo dziwnie wyglada wygląda normalnie a obniżony to on już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 fakt - patrzac na od leglosc kola/nadkola to juz duzo go nie obnizysz... to ze przod jest wysoko to juz charakterystyka samego zderzaka - przynajmniej nie bedziesz sie o krawezniki martwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Widziałem autko na żywo i prezentuje się bardzo ładnie. Co do obniżenia to jest on niski i to dość mocno, ale rant zderzaka jest wysoki i dzięki temu nie trzeba martwić się o krawężniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chrosta Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 za wysoki profil opony i temu to tak smiesznie wyglada u mnie było to samo a teraz przod -35 a tył w tym tyg włoze, i opony 215/40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek84r Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 NoNo Chrosta można teraz ładne nakładeczki na nadkola dać i sobie śmigać . Też bym zarzuciła alusa jakiego :grin: ale nie do tej setki :? , muszę pozbyć się automatu :sad: . a Pablo's ma ładnie zrobione auto , wydaje się zbyt wysoko, ale faktycznie, na nasze drogi to nie ma co obniżać furki bo dojdą nam dodatkowe koszta. PZD 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo's Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Pablo's ma ładnie zrobione auto , wydaje się zbyt wysoko, ale faktycznie, na nasze drogi to nie ma co obniżać furki bo dojdą nam dodatkowe koszta. dzięki fakt z tym zglebianiem to często są dodatkowe koszta po jakimś czasie eksploatacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Chłopaki ja miałem przyjemność jechać z Pablo'sem w dłuzszą trasę i wiem, że jak samochód byłby niższy to byłaby masakra. Przy takiej wysokości tylnie koła przycierały na dziurach o nadkola. A samochód wrażenie robi zaj***te. Gdziekolwiek się nie zatrzymaliśmy od razu wszyscy się w niego wpatrują i oglądają. Szczerze mówiąc Pablo'sa setka jest najładniejszą jaką w życiu widziałem :!: A to coś na fotce nr 2 to moje nowe cudeńko. Już przrejestrowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grabarz Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Faktycznie auto bardzo ładne, bo nie jest przesadzone. Tuning "nie zamocno sportowy", nie drażni plastikami z Allegro, ani naklejkami w stulu SUPER SPEED albo PIONIER POWER. Myślę, że plan upiększania był rozważnie przemyślany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chrosta Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 a mi znow dowod zabrali za koła;[ 200zł mandatu(brak apteczki trujkata gasnicy) 2punt juz nie mam sił do nich co im to przeszkadza ze mi koło wystaje ( felga! bo to co dolega do ziemi jest schowane) HWDP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 chrosta, nie sprzedales jeszcze Nysy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Co im przeszkadza wystająca felga :?: Przecież to opony nie mogą wystawać poza obrys. Nie ukrywam, że ślicznie te felgi wyglądają na Twoim aucie, ale w takim przypadku możesz szybko zbankrutować przez psy. !CHWDP! !JWP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chrosta Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 samochod sprzedaje w srode( klijentka juz ogladała wszystko ustaloe) tylko nie maiala jak odebrac w sobote, dokladnie opona nie wystaje tylko felga. Wogle to jest dla mnie totalna bzdura koła maja nie wystawac zeby nie hlapało moim zdaniem innego powodu nie widze dla ktorych nie maja wystawac bierznik jest schowany ale nie dalo sie im wytłumaczyc wystaja i ch** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Nie ukrywam, że ślicznie te felgi wyglądają na Twoim aucie, !tak to prawda sa sliczne, szkoda, ze NX idze w inne rece :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 A razem z tymi felami jej sprzedajesz :?: Dokładnie to chodzi żeby bierznik nie wystawał a fela może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo's Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 przepis mówi o tym aby bierznik był schowany u nas latają kolesie co im fele prawie 2 - 3 cm wystają i luz gumy mają tak ponaciągane że szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chrosta Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Nx sprzedaje na alu, z reszta jeszcze powiem jej ze zabieraja za to dowod;/ mam jeszczeinne alumy 15cali do niego wiec moze weźnie tamte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek84r Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Jak go sprzedasz :sad: ,to na co się chrosta przerzucasz? PZD 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi