Gość Mrozu Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Jeśli sprzedaż jej na 15 a 16 Ci zostaną to daj mi znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Terrano I Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Jutro kupuje 100NX dla "solenizantki" i chyba od razu zabiore jej prezent, he he he startuje z optycznym, kiedys zrobilem cos takiego: i takie Espero tez: to moze dam rade i z Nyska ???? Moze macie jakies sugestie, uwagi??? Co sadzicie o Lambo w 100NX? Znacie juz takie przypadki? Czekam z niecierpliwoscia, bo sezon przed nami .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Czy przez przypadek nie masz na imie Adam :?: Bo wiem kto oba auta robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Terrano I Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 :razz: a kto pyta? :?: W zyciu robilem tylko jednego nissana P11 z klientow, wiec moze ...... :idea: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Kiedyś firma w której pracowałem współpracowała z Tuning Centrum, więc jeśli jesteś od nich to pewnie znasz AST. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Terrano I Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 No wlasnie zastanawialo mnie to autko z rejestracja AST w podpisie ! Witam serdecznie, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Ja również Cie witam serdecznie. Autko cale szczęście należy do mnie a nie do AST czyli Darka S. Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek84r Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Hey Mrozu jak tam xenony od volvo? Już wstawiłeś? J myślałem o tylnych lampach żeby przerobić je całe na czerwono tak jak : http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...sc&start=60 Albo zamiast czerwonego na czarny to by się zlewały z lakierem i nie było by ich widać, jeszcze się zastanawiam. PZD 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Piotrek84r, gorzej jak Cie niebiescy zatrzymaja to dowod zabiora :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 myślałem o tylnych lampach żeby przerobić je całe na czerwono Ja mam całe czerwone, jak będe w domu to wrzuce fotke gorzej jak Cie niebiescy zatrzymaja to dowod zabiora Jak zrobi to z głową czyli ładnie położy jedną warstwe lakieru bez zacieków i z połyskiem i do tego założy mocniejsze żarówki w lampy plus czerwone odblaski gdzieś na dole zderzaka to nie powinien mieć najmniejszych problemów. Co innego jeśli je zamaluje tak,że nie będą wogóle świecić. jak tam xenony od volvo Niestety jeszcze nie, bo miałem inne wydatki i jestem bez kasy, ale żarniki już czekają u kumpla w serwisie,więc jak tylko zdobęde odpowiednie fundusze to zaświecą u mnie, ale najpierw chce wrzucić gaz i nowy lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Wg przepisow kodeksu drogowego zabronione jest malowanie lamp, jesli wtrafisz na "sluzbiste" to i tak powie Ci, ze nawet jesli swieca tak samo to zabierze Ci dowod... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Tak wyglądają moje czerwone lampy. W rzeczywistości jest ładniej, bo mniej widać pomarańczowy kierunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek84r Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Endriu najpierw to będą musieli mnie złapać Juz raz mnie zatrzymali za neony(które musiałem zdjąć ) Myślałem ze za prędkość bo 2xponad przepis a tu za neonek i powiedzieli ż może być białe lub zółte(takie jak reflektory niektóre i nie migające do tego muszą byc, czyli przeciwieństwo mojego: niebieski migający w rytm basiku :grin: Mrozu nieźle wyglądają, a jak mówisz że na live lepiej no to musi naprawdę być super! Ja myślałem żeby nalepe czerwoną bo tamte to mi się super podobają czerwone, zresztączarne też by były cool PZD 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Piotrek84r, najlepiej jak zrobisz jakas wlasnie folia te swiatla w razie czego zdejmiesz je przy panu policjancie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Z folią na tylnych lampach już kombinowałem raz i jak mam być szczery to mi się to średnio podoba, bo folia nie ma takiego połysku jak lakier. Ostatnio w Corsie lakierowałem lampy 3 warstwy i wyszły w kolorze czerwono-wiśniowym (jak by lekko przyciemnione). Nie licząc tego, że zrobiły mi sie lekkie zacieki to efekt jest bardzo fajny. Co do policji to jak ma się z głową pomalowane lampy to nie będą się czepiać, bo nie chodzi im to to żeby zabrać Ci dowód za to, że masz lekko tryśnięte lampy tylko za to, że nie świecą. Co do czerwonych lamp to przepisy chyba dopuszczają takie lampy do użytku jeśli światło STOP i kierunek są w oddzielnej komorze i z oddzielną żarówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 jeszcze pieski musza wiedziec ze trysnales lampy a nie ze sa takie w serii. sadze ze jakby to zrobic z glowa i do tego np. swiatlo wstecznego zostawic biale, to nie powinno byc problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 swiatlo wstecznego zostawic biale Czyli tak jak jest to zrobione u mnie. Zgodze się z Tobą, że najpierw muszą wiedzieć, że seryjnie tak nie było. A tu zdjęcia jak wyszły lampy w Corsawce mojej Ukochanej. Co prawda wsteczne jest czerwone, ale dziewczyny nie powinni się czepiać z resztą przecież ona niby taki kupiła i nie musi wiedzieć, że jest to niezgodne z prawem :wink: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Nie wiem czy ogladacie Karambol...tam ostatnio wlasnie zlapali chlopaka z przyciemnionymi swiatlami od razu doczepili sie do niego a mial jasniejsze niz Mrozu w Corsie. Nie mowie, ze musza sie doczepic bo sam mialem z tylu w poprzednim aucie niebieskie i jezdzilem tak dwa lata, ale mowie jak chca sie doczepic to zabiora dowod bo w przepisach jest jasno powiedziane i tlumaczenie, ze nie swieca lampy gorzej niewiele da.Ale i ta Piotrek84r zrobi jak uwaza za sluszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Endriu a ten koleś o którym mówisz miał na czarno czy na czerwono lakierowane lampy :?: Bo jak ja ładnie zpoleruje zacieki to śmiało moge mówić, że tak było fabrycznie, bo to niby limitowana wersja podobnie jak było w VW Golfach 3 GT, tam miałeś fabrycznie lekko przyciemnione lampy o czym nie każdy policjant wie i kiedyś mi chciał zabrać dowód jak jechałem kumpa golfem, ale dotarło to do niego, że te lampy są w tej wersji ciemniejsze (ale nie tak jak były, bo je dodatkowo przyciemnialiśmy żeby zlały się z czarnym autem :wink: ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chrosta Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 no ale co innego w golfie fabryczne lampy hella ktore po włonczeniu kierunkowskazu swieca na pomaranczowo a co innego zapylone lampy na czerwono ktore swieca na czerwono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 no ale co innego w golfie fabryczne lampy hella ktore po włonczeniu kierunkowskazu swieca na pomaranczowo a co innego zapylone lampy na czerwono ktore swieca na czerwono Ja u siebie w primerce tez malowalem lampy i migacze swiecily na pomaranczowo. Jak sie nie przesadzi z gruboscia lakieru to migacze nie beda swiecily na czerwono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Jak sie nie przesadzi z gruboscia lakieru to migacze nie beda swiecily na czerwono. Dokładnie u mnie też migacz jest pomarańczowy. Co do golfa to nie były lampy helli tuningowe tylko jakieś fabryczne ciemne dodatkowo polakierowane czarnym sprayem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość duce Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 A mysleliscie o czyms takim.... Wywalamy wogole oryginalne swiatla, w powstala dziure, w srodku wkladamy jakas plyte, tak zeby stanowila 'podloze' dla naszych nowych swiatel. Kupujemy komplet swiatel np do golfa 1 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=110304946 i jakies dwa mniejsze, halogeny, np takie: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=111341872 Wszystko to jakos ladnie skladamy, w razie potrzeby mozna podrzezbic troche oryginlany zderzak jakby sie cos nie miescilo, i bedzie to wygladalo mniej wiecej tak, jak na tym zdjeciu (wiem, ze to VT ale takie znalazlem w necie no i mnie natchnelo :-)) podoba sie moj plan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 moim zdaniem plan bardzo dobry w s13nastkach ludzie duzo kombinuja odnosnie nieseryjnych reflektorow wsadzanych w seryjne obudowy i niektore wychodza wspaniale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Plan całkiem całkiem, ale osobiście wolałbym wsadzić lampy z Golfa 3 na ringach lub z 4. Niedługo kolega da mi lampy od najnowszego Volvo S40 na soczewkach. Zobaczymy czy da sie nimi jakoś ładnie podejść. Elo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi