Gość cieniu Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 super zabudowa do navary moze ktos wie kto ja produkuje i gdzie kupic :?: http://www.blocket.se/vi/14557835.htm?ca=6_s Brrr - ale koszmar :!!: Przypomina wiejski tuning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 super zabudowa do navary moze ktos wie kto ja produkuje i gdzie kupic :?: http://www.blocket.se/vi/14557835.htm?ca=6_s Brrr - ale koszmar :!!: Przypomina wiejski tuning Wykonanie może stać na najwyższym poziomie, niestety stylizacja światełek ala Ferrari psuje całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krathor Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Mi sie też ten Midcap za bardzo nie podoba, ale wykonanie jest dobre. Miałem okazję oglądać. Poza tym należy się uznanie za odwagę w stylizacji i nowy pomysł. Choć to może trochę krzykliwa konstrukcja. A co do tego która zabudowa jest najładniejsza z możliwych do kupienia to naprawdę rynek jest ogromny i trudno by było takie porównanie przeprowadzić. Mi się osobiście nie podobają zabudowy bez drzwi bocznych bo są - według mnie - nie praktyczne. Osobiście bardzo rzadko używam tylnich drzwi w mojej zabudowie, 95% przypadków to otwieranie klap bocznych. Ale o gustach się nie dyskutuje. :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Hmmm no pytanie czy ma byc ładna czy funkcjonalna i dobrej jakości. ja jednak stawiam na jakość i funkcjonalnośc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Hmmm no pytanie czy ma byc ładna czy funkcjonalna i dobrej jakości. ja jednak stawiam na jakość i funkcjonalnośc. Jakość i funkcjonalność, wiadomo podstawa, ale wygląd też jest ważny. Hardtopy z bocznymi szybami kupują przeważnie ludzie, którzy chcą w ten sposób upodobnić pickup'a do suv'a. Wtedy liczy się wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_Alien Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 witam stałem się posiadaczem zabudowy typu hardtop DE LUXE CANOPY Producent: Firma z Węgier, wyprodukowano w Tajlandii. Szybkie podsumowanie: - nadbudowa niby jest do Navary ale jakoś tak nie do końca pasuje... - nie wierzę w jej szczelność - aby otworzyć klapę trzeba targać bo się przycina na zawiasie (sam to wyreguluje bo nie mam siły do sprzedawcy... - zabudowa ma uszkodzenia lakieru i rysy... - dlaczego światło wewnątrz zabudowy pali się jak jest jak są włączone pozycyjne??? Pewnie dlatego, że łatwo się było wpiąć w światło tylne.... Po za tym wygląda OK i jest wreszcie bagażnik w aucie... Podsumowanie: - jakbym nie musiał to bym nie kupił !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Nie sprawdziłeś przed zakupem ? Pokaż jakieś zdjęcia tej zabudowy. Wygląda na to, że moja jest inna, ponieważ jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Światła we wnętrzu świecą sie tylko przy włączonych pozycyjnych bo własnei z pozycyjnych jest podłączane zasilanie. Nikomu nie chce się ciągnąć kabla od akumulatora lub ingerować w elektrykę w taki sposób żeby zasilanie pojawiało sie na przykład po włączeniu zapłonu. Swoją drogą dziwię ci się Alien... tyle zostało tu napisane o zabudowach a ty jakies gówno kupiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jack182 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Czy ktoś kto ma zabudowę ALPHA podłączał może do niej sterowanie z pilota? W ASO mi powiedzieli, że sie nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 A co ty tam chcesz sterowac pilotem??? No i z tym zaufaniem na drodze nie przesadzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jack182 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Centralny zamek, żeby z kluczykiem się nie bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Trzeba by najpierw wpakować tam jakiś siłownik zamka. Ale raczej nie ma takiej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Trza było kupic kombi nie pickupa i grzecznie świniom przy korycie zapłacic VAT siłowniki i wszelkie sterowania byłyby w standardzie Jak sie chce jeździć furą dla "rednecków" to nie ma letko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jack182 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Kombi już mam, a przyszedł czas na coś większego No i człowiek się rozleniwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_Alien Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 fakt - o zabudowach było wiele, ale w sumie każda sroczka sój ogonek chwaliła w tym temacie... Luk pisał na priv że ma taką jak ja chcę kupić więc wziąłem. Oglądałem przed montażem, co prawda nie z lupą.... Ale oglądałem taką o 1 tys tańszą - to był badziew dopiero.... W sumie ubytki lakieru są do zniesienia... na gorąco mnie to wkurzyło ale przeżyję - wydębiłem rabat na malowanie budy u sprzedawcy - jestem usatysfakcjonowany Po mojej interwencji "budkę" przesunęli i sprawdzałem na myjni jest szczelna... Klapa się nie przycina - kluczyk 12, 20 minut i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 No cóż... z czasem można sobie wyrobić zdanie jeśłi chodzi o wiarygodność chwalenie się ogonkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Jak znajdę trochę czasu to porobię zdjęcia i wstawię na forum. Zabudowę kupowałem u dealera. Gdyby była nie halo to kazałbym zamienić albo poprawić niedoróbki. Wolałem dopłacić i kupić razem z autem u dealera, ale dzięki temu wszystko mam ok. Przede wszystkim jest gwarancja na lakier i ewentualne obtarcia kabiny. Alien z tego co piszesz kupiłeś jednak coś innego niż ja, albo jakąś uszkodzoną stąd taka cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_Alien Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 luk - to jest ta sama zabudowa tylko ty kupiłeś u dealera. Plusy masz takie jak gwarancja na obcieranie kabiny i lakier - ale tylko 1 rok (zgodnie z książką gwarancyjną - patrz. gwarancja na akcesoria) Zaś minusy- dealer narzucił swoją marże na cenę.... Wrzucam link do zabudowy: http://www.outlander.hu/index.php?id=221&L=2 Po kolejnych ustaleniach ze sprzedawcą zabudowy: - sprzedawca pomaluje uszkodzenia w sposób aby nie było po nich sladu Zaś plusy kupna poza dealerem - gwarancja 24 mc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ash_One Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 A to i ja mam taka sama, tylko inna nazwa na naklejkach ale tez hungary Nic nie cieknie, klapa sie zamyka ladnie ale... ... juz byla poprawka montazu bo HT sie lekko przesuwał w tył :one: ... do wymiany tylnia szyba bo 3 nitki ogrzewania nie dzialaja :one: ... po jakims tygodniu uzytkowania klamka ktora jest w klapie peknie od strony gdzie jest zamek ... kiepski plastyk no chyba ze producent juz to poprawil, ale badz czujny Wiem jedno, na wiosne HT idzie do garazu i tyle :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osiemzero Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Witam, mam pytanie odnośnie dwóch rodzajów zabudowy. Zdecydowałem się na zabudowę ściętą jednak mam problem z obejrzeniem takiej zabudowy na żywo gdyż większość kupuje zabudowy typu "kombi" i producenci nie mają ich zazwyczaj od ręki. I tutaj moje pytanie, czy ktoś z użytkowników forum z Krakowa posiada zabudowę typu: http://www.outlander.hu/index.php?id=318 lub taką: http://hardtop.pl/galerie.htm i czy byłaby szansa na ewentualne oglądnięcie zabudowy? Naprawdę byłbym wdzięczny za pomoc, nie chcę czegoś takiego kupować w ciemno i później żałować. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptasiek Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 nad gustem sie nie dyskutuje ... ale mnie sie nie podoba ta zabudowa ... jak ktos ja juz tu nazwal "na srajacego psa" ... bo ani to funkcjonalne ...ani to ladne ... ani to combi ani terenowka ... to tak jak ze swinka morska ... ani swinka ... ani morska ... ale zby bylo w temacie .. jutro jestem w Kraku (po raz n-ty ) mam roadrangera na budzie .. . jak chcesz sobie looknac to daj znac .... jade na jasnogorska na przeglad po 60 kkm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osiemzero Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 OK dzięki za info, odezwę się w takim razie do Ciebie. Jeszcze raz dzięki za szybką reakcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jack182 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Chyba niektórzy mieli leniwych montazystów. U mnie swiatło świeci się bez względu czy są światła czy też zapłon czy wyłączony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_Alien Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Ash_One: moja klamka w klapie hardtopu jest metalowa - mam nadzieje że nie pęknie jack182 - u mnie światło w zabudowie także nie zależy od zapłonu, ale działa jak mam włączone pozycyjne bo do nich jest podłączone...i jak go nie wyłączę przełącznikiem to świeci podczas jazdy....To jest lenistwo montazystów niewątpliwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jack182 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 M-Alien - ja bym na Twoim miejscu reklamował sprawę. Lampka ma spełniać określoną funkcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi