INC Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 kurde szkoda ze nie mam wspomagania :/ bo to kolo jak w pksie mnie dobija :/.... w n15 to kijowo wyglada... chcial bym jakas mala fajnie lezaca w rekach kiere ze skorzanym albo zamszowym obszyciem mmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Jeździłem autem bez wspomagania na kołach o niskim profilu z kierą 30cm i wszystko luz. Ba! Nawet panienka sobie dobrze radziła... Jedną reką :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 a co ma wspomaganie do primery Coobcia :? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 a co ma wspomaganie do primery Coobcia :? :?: to ze coobciu ma fajna kierownice a my nie mamy i zazdroscimy bo mamy kiery jak w autosanach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Kiera 32cm mam nadzieje że nie przysporzy mi problemów podczas kontroli Ze 2Kg wywaliłem z auta... Ps. Lukas ten nissan co się zakręcił do 13.000 to znany przypadek ale silnik jaki tam siedzi to CA16De w przeciwienstwie do seri SR20 to on to wytrzyma... [ Dodano: Sro 12 Kwi, 2006 ] AAAA Porażka z mojej strony dałem się Akarczmie objechać - to pewno przez duze ciezkei kola 16" i kiepską aerodynamike mojej pogiętej krowy Powoli zabieram się za robienie budy, nowe reflektory zakupione, grilla dzisaj juz prawei dokończyłem dzisaj przerabiać a po jutrze odstawiam prime do blacharza na prsostowanko. Narazie będzie kolorowa ale prosta Ps. N/A mnie nie cieszy, trzeba suszare zapodać :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 N/A mnie nie cieszy, trzeba suszare zapodać N/A jest smieszne w porównaniu z turbo, mam w miare jako tako jadące n/a (civic type R) i turbo to jest jednak to, brak pssst i t p;];] bez obrazy chłopcy N/A nowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Wiadmo - nie dmucha to nie jedzie Powoli zabieram się za Image: Grilek homemade by Coobcio + nowe lampy prostowanie i klepanie pozostałości po Prymaprymisowych wydarzeniach Efekt koncowy prostowania i pasowania Jeszcze lakierek i będzie to miało ręce i nogi - jak wam się teraz podoba mój przodek ? [ Dodano: Nie 16 Kwi, 2006 ] A w przerwie między posiłkami świątecznymi zmieniłem z tyłu tarcze hamulcowe na bardziej błyszczące Oto i one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 No No Kuba pięknie prima wygląda teraz.... Jeszcze tylko w kolorek to wrzuć i bedzie kozak :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szeryf Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 no pięknie pięknie... Auta się robi latami - właśnie Twój przypadek Coobcio projekt (prawie jak plan pięcioletni hehehe) TAK 3MAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 no calkiem calkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 wyciales poprzeczke i zaszpachlowales ?? ciezko bylo rowno zrobic ?? bo ja tak myslalem zeby w almie machnac... ale co wtedy wlozyc w ta wolna przestrzen... bo siateks mi wszyscy z glowy wybijaja a chlodnica piekna nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 ej byles kolo mnie robiles fote na Bp(gdzie widac przod) i nie wpadles na browara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 To był szybki spocik na stacji BP jakoś mi to nie przyszło do głowy. Co do grilla to łatwa sprawa w sumie, troche żywicy co tata używał jej do klejenia łudki, do tego żywica, na końcu szpachlowanie no i wygląda to hmmm no jak element seryjny Jakby kogo interesowało zamieszczam pare fotek z robienia grila: Nowy gril: Teraz traktuje go brzeszczotem: A teraz doprawiam z pilnika: Po opilowaniu i zabezpieczeniu taśmą papierową wale warstwe włókna szklanego i smaruje go żywicą: Po zaklejeniu powstałych po wycinaniu dziur wygląda to tak: Dalej to już tylko tylko szlifowanie, szpachlowanie no i kolorek... - ale to już po maju - będe na praktykach w zakładzie lakierniczym i będe praktykował wszytko na swojej primie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drejk Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Jeszcze lakierek i będzie to miało ręce i nogi - jak wam się teraz podoba mój przodek n ? No bardzo ładnie, grillek tez fachura :-) Mi sie podoba. Ciekawe jak By to w Synnym wyglądało :? :? Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Ciekawe jak By to w Synnym wyglądało Tak: http://img.photobucket.com/albums/v168/Mic...nandfarm071.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szeryf Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 QUOTE ( Tak: [url="http://img.photobucket.com/albums/v168/Mic_Quinn/campervanandfarm071.jpg") http://img.photobucket.com/albums/v168/Mic...nandfarm071.jpg[/url] nie mam pytań... Dlaczeko Kurka siwa u nas takich nie ma co?? w normalnej cenie znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Dlaczeko Kurka siwa u nas takich nie ma co?? w normalnej cenie znaczy się a gdzie masz takie w normalnej cenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Macie jakieś tam zdolności więc co za problem samemu sobei wystrugać taki gril Ps. Po zmianie z tylu tarcz i klocków wreszcie się przekonałem co to znaczy dobrze wytracać prędkość - nie mogę się przyzwyczaić jak to teraz hamuje normalnie ręce mi się gną - to pewno przez tą małą kiere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drejk Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Macie jakieś tam zdolności więc co za problem samemu sobei wystrugać taki gril Nie wszyscy mają takie zdolności jak Ty Coobcio 8) 8) Pozatym gdzie ja skołuje włókno szklane i żywicę ... (mój tata łódką nie pływa ) Chyba mozna to zrobic jakimis prostszymi sposobami ale czy dadzą taki efekt :? :? Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Macie jakieś tam zdolności więc co za problem samemu sobei wystrugać taki gril Nie wszyscy mają takie zdolności jak Ty Coobcio 8) 8) Pozatym gdzie ja skołuje włókno szklane i żywicę ... (mój tata łódką nie pływa ) Chyba mozna to zrobic jakimis prostszymi sposobami ale czy dadzą taki efekt :? :? Pozdrawiam Tomek zywica to najprostsza sprawa idziesz do sklepu moto i kupujesz "zestaw naprawczy" tam masz kawalek wlokna i zywice, starczy ci na piec takich grilli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Quba... po tych Twoich postach wzrosnie sprzedaz kitow szpachlowych i zestawow naprawczych do lodek w lokalnych sklepach zapewne hehehe... nie ma to jak pokazac cos na fotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drejk Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 No fotki są wiarygodne Jak będzie czas to się cos nad tym pomyśli, narazie są wazniejsze rzeczy do podreperowania (progi, nadkola) :smile: Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Myślę,że co do żywicy to dostanie się ją w dobrym sklepiechemicznym,a jak nie to zawsze można spytać się w najbliższym yachtclubie tam na bank wiedzą Ps:A grilek nabrał teraz rasowego wyglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ja na allegro znalazłem wczoraj zestaw naprawczy 250g - żywica, utwardzacz, mata - plus szpachla 0,25kg - całość zamknie się w 30zł z przesyłką. Na grilla w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drejk Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 A jednak wszystko takie proste Będzie trzeba coś pomyśleć, narazie skupie sie na wnętrzu. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi