Gość KOSA Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 no widze że się ostro wziołeś za body autka.... ja też muszę ale jeszcze mam mnóstwo roboty od strony technicznej....... :roll: ile dałeś za tarcze do tyłu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Za obie tarcze zapłacilem 129zł - wyprzedarz magazynowa ostatnie 2 szt Hamuje skurwysyńsko mocno - nie mogę sie przyzwyczaić ciągle za wcześnie się zatrzymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jordi Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 hehe ja tez jak zmienilem tarcze, to pare razy mialem lekkiego zonka w pierwszych probach hamowania. Jak zobaczylem oczy kolesia co tez za mna hamowal i chyba za bardzo sie zblizal do mojego tylu ,.... heheheh Musialem sie przestawic i przyzwyczaic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Pasek Onboard: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Pasek na szybę bardzo przyjemny. A skąd masz taką fajną naklejkę NISMO na klapie silnika?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 A skąd masz taką fajną naklejkę NISMO na klapie silnika?? ebay.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 A skąd masz taką fajną naklejkę NISMO na klapie silnika?? Brat mi ją zrobił Tą naklejke na szybe musze zmodyfikować bo jakoś tak mnie nie cieszy - trzeba będzie jakś ciekawiej wyglądającą czcionke zapodać. No. w Piątek wyjerzdzają CAT CAMSy i wlatują seryjne z Primy GT więc czas na Turbo się zbliża nieubłaganie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 no teraz to wreszcie wyglada jak powinno :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 we wtorek będzie wyglądało to tak: http://img206.imageshack.us/my.php?image=pasvbeta12dr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 we wtorek będzie wyglądało to tak: http://img206.imageshack.us/my.php?image=pasvbeta12dr.jpg grila popraw bo krzywo lezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Bo to zamiennik - one zasze krzywe i niedokładne są, spoko 13 maja u lakiernika na praktykach będe więc wsio będzie proste i w kolorze [ Dodano: Pon 24 Kwi, 2006 ] Zmiana wystroju przedniej szyby: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Coobcio robota profi biale na czarnym tle bardzo czytelne,chyba tez zrobie czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sieszput Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 [quote= Tak: http://img.photobucket.com/albums/v168/Mic...nandfarm071.jpg nie mam pytań... Dlaczeko Kurka siwa u nas takich nie ma co?? w normalnej cenie znaczy się Bardzo nice autko bym takie chciał Musze powiedziec ze ciezko znal;esc takie autko w miare rozsadnej cenie:( lub chociaz zeby mozna było dostac silnik w dobrej cenie P.S COOBCIO i co jest juz projekt naklejeczek na przednia szybke, i czy bedzie mozna taka kupić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Kupić będą mogły osoby wybrane, czyli takie które mają nissany z podan przecietnymi osiągami - czyli wszystkie te co się aktualnie znajdują w NPT. w Maju zaczynam żeźbe w Turbo - już się nie mogę doczekać jak wpadnie kaska na te inwestyjce [ Dodano: Pią 05 Maj, 2006 ] W mordę co za kibel i wszytko lego w gruzach... Od pewnego czasu coś mialem miekko z tylu no i jeden z nowiutkich BIlsteinów B6 wylał się i przestał tłumić. Dzisaj rozkreciłem krowę i odeslałem je na gwarancje. Ciekawe ile będzie trawała ich reklamacje - przy moim szczęściu okarze się że jeszcze na 1/4 mili w Bielsku białej nie wystartuje :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 no miejmy nadzieje ze uporaja sie z tym jak najsybciej. chociaz biorac pod uwage polska rzeczywistosc to h*j wie ile to zajmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Coś mi się wydaje żę zla passa GRE przeszła na mnie no nic mi kurde nie wychodzi :cry: Miało turbo iść ale nawet nie ma jak zatargać teraz mojego Trupa do Maćka a już pare metalowych elemntów do tej imprezy zostało zrobionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 obawiam sie Kuba ze w Bielsko Bialej to mozesz kolejka gorska sie przejechac ale cwiary to tam nie uswiadczysz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 amorki z takiej wysokiej półki i do bani z jakością?pokrywa się to z opiniąmojego braciaka,że BILSTEIN skończył się ze 3 lata temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyx Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 seryjny bilstein nie jest zly ten poddany zostal pewnym zabiegom 8) ...zeby pasowal i raczej z tego wynika jego defekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Żadnym zabiegą nie został poddawany całkowita serja, Poszły już na reklamacje... Nowe będą może szybciej niż bym się tego spodziewał Chłopaki w rajdach śmigają na B6-B8 i bardzo je zachwalają stąd się na nie zdecydowałem i jak narazie nie miło je wspominam, pierwsze wrażenie że miekkie dość były no i to wylanie cholerne. Eh nie ma to jak KONI. Mam nadzieje żę to była sztuka jedna na miljon że tak padła szybko :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jordi Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 no to musze bronic Bilsteina szczegolnie modelu B6 - jak dla mnie jeden z lepszych zawiechow, wybieranie ma poprostu rewelacyjne.... i nie jest tak mega twardy ze mozg ci sie o scianki obija jezdzac po naszych drogach. Sam mam u siebie bilsteina i sprezynki Weiteca -35mm i jest naprawde rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Sam mam u siebie bilsteina i sprezynki Weiteca -35mm i jest naprawde rewelacyjnie Taki sam zestaw u mnie siedzi z tyułu, poprstu trafilem na kiepsi egzemparz co się karzdej firmie zdarza pewno 1/1000000 wyprodukowanych szt... Tak czy siak były na gwarancji nic tylko czekać i tracić czas... [ Dodano: Czw 11 Maj, 2006 ] Zaraz ide montować troche błyskotek ktore rozjaścią mój bałagan pod maską, oto i one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 wygladaja jak nowe!! niech no tylko ja znajde troszke czasu to tez wreszcie zrobie porzadek pod maska... respect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QBR Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Zajefajnie to wygląda! Jestem bardzo ciekawy jak to sie będzie prezentować juz w samochodzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Ja juz nie wiem co robić przy taym aucie nie mając mozliwości wyjechania ze swojego Garage, amorki są w reklamacji - ok. miesiąca będzie trwało ich sprawdzanie i wtedy zapadnie decyzja czy będą nowe czy naprawią te czy nic nie zrobia i coś wymyslą że to z mojej winy... Ostatnio mam takie nie farty odechciewa mi się czegokolwiek robienia w swojej nysie, ciesze się że co chwila do mnie ktoś wpada u u niego coś usprawniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi