Gość pakadabra Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 No faktycznie wyprodukowany był w Hiszpanii, ale nie bądźmy już tacy drobiazgowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość altin Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 witam wszystkich,jezeli mozecie prosze o instrukcje obslugi do Tino na mejla boguslaw.krzysztof@neostrada.pl dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość atlon25 Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Witam Poszukuę mapy Polski do tino z 2005 r. Cz ktoś może mi pomóc. Z niektórych postów wynika, ze jej nie ma. Co na ten temat wiecie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość altin Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 witam dzieki Many za instrukcje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziadek150 Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Witam!! od kilku dni jestem posiadaczem almerki tino 2.2 dci. oczywiście nie posiadam do niej polskiej instrukcji obsługi, a po "obcemu" nie potrafię. czy jest ktoś w stanie podesłać mi ją na maila marcinbien5@wp.pl?? serdecznie pozdrawiam i z góry dziękuję!! [ Dodano: Pią 23 Lis, 2007 21:35 ] Witam!! od kilku dni jestem posiadaczem almerki tino 2.2 dci. oczywiście nie posiadam do niej polskiej instrukcji obsługi, a po "obcemu" nie potrafię. czy jest ktoś w stanie podesłać mi ją na maila marcinbien5@wp.pl?? serdecznie pozdrawiam i z góry dziękuję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario00 Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Witam wszystkich Mam pytanie ,czy posiada ktoś płytkę dvd do Tino i co konkretnie ona daje? Proszę o kontakt Dzięki Mario00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziadek150 Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 witam!!! Marek wielkie dzięki za instrukcję. w końcu poznam funkcje mojej almerki. mam jeszcze jedno pytanie. mam w aucie navi ale mapa jest tylko na Niemcy. jest możliwość wgrania jakiegoś oprogramowania na Polskę?? instalacji dokonuje się przez złącze serwisowe czy jak?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kurpasban Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Witam wszystkich! Od trzech dni jestem wlascicielem Tino 2001 DI. Narazie sie oswajam z aukiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nico03 Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Witam nowego posiadacza Tino przesyłam instrukcję. Także proszę o przesłanie instrukcji technicznej. Oraz ponawiam pytanie o możliwość wykorzystania nawigacji w polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kurpasban Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Witam nowego posiadacza Tino przesyłam instrukcję.Także proszę o przesłanie instrukcji technicznej. Oraz ponawiam pytanie o możliwość wykorzystania nawigacji w polsce. Dziekuje za instrukcje nico03! Niestety, jest ona do nowszego modelu (z wyswietlaczem LCD) Ja mam starsza (brak LCD, manulana kimatyzacja):/ wnetrze jak na zdjeciu ponizej: Jezeli ktos posiada instrukcje do starszej wesji Tino V10 D D01 to prosze o podeslanie: kurpasban@yahoo.com Mam kilkanascie pytan i chetnie bym na kazde pytanie otworzyl nowy watek. Rozumiem jednak ze admin olewa wszelkie prosby o utworzenia podforum tylko o Tino wiec gniezdzimy sie w tym watku... :< 1. Podlokietnik. Brakuje mi go troche. Co sadzicie o: Podlokietnik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Many Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Dobra rzecz ale niestety brak. Zdjęcie cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario00 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Witam Mam taki sam podłokietnik,jest ok.Ale przeszkadza trochę przy zaciąganiu zaciąganiu ręcznego. Pozdrawiam Mario00 1. Podlokietnik. Brakuje mi go troche. Co sadzicie o: Podlokietnik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Many Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Może wymieniał ktoś filtr kabinowy /przeciwpyłkowy/ do swojego Tino. Jak się do tego zabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemmist Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Może wymieniał ktoś filtr kabinowy /przeciwpyłkowy/ do swojego Tino. Jak się do tego zabrać? w tym celu trzeba wyjąć schowek przed pasażerem - mocowany jest na takie zapinki - zawiasy, po bokach od dołu, trzeb je wybić, wyjmujesz schowek i tam bedzie klapka - zaślepka do filtra, na zapinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kurpasban Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Wiekszosc zapewne to juz ma, ale moze nowym sie przyda: http://pdftown.com/PDF-Nissan-Almera-Tino-...ice-Manual.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Many Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Dzięki chemmist . Zadanie wykonałem. Okazało się, że nie miałem filtra, więc włożyłem nowy. Dałem za niego 58 zł, sporo, bo widziałem tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziadek150 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 witam!! Ponawiam pytanie na temat nawigacji. ma ktoś pojęcie czy jest możliwość jej zastosowania na terenie Polski?? Wiem, że w instrukcji jest napisane, że nie da się tego zrobić ale może któryś z Klubowiczów kombinował coś w tym kierunku?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemmist Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Dzięki chemmist . Zadanie wykonałem. Okazało się, że nie miałem filtra, więc włożyłem nowy. Dałem za niego 58 zł, sporo, bo widziałem tańsze. na zdrowie :one: ja zakupiłem filtr na allegro, za ok 30zł chyba, produkcji włoskiej, węglowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yorg Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Mam pytanie; czy siłowniki trzymające klapę tylną są "regenerowalne"? Nie wiem co się stało, ale po ostatnim mrozie przestały trzymać i klapa opada z "wielkim hukiem". Można coś z tym zrobić, czy trza kupić nowe.Miał ktoś z tym problem, byłbym wdzięczny za pomoc lub doradztwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miromar Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Czy jest ktoś kto mógłby mi odpowiedzieć na pytanie czy pas przedni 62500 BU835 będzie pasował do Tino. [ Dodano: Nie 09 Gru, 2007 22:27 ] Mam jeszcze jedno pytanie: jaka może być przyczyna że nie działa mi wyświetlacz LCD (wszystkie bezpieczniki są dobre)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Many Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Gdzie właściciele Tino? Nie ma na forum, czyżby naprawiali swoje autka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekso1974 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Witam. Udało się. Zalogowałem się, a wcześniej kupiłem tino z 2001r. Sprowadzony z Włoch. 11 grudnia kupiłem. Dziękuję za instrukcję, ale jeszcze jedna prosba proszę o taką po Polsku dla wersji z manualną klimą i radiem cd. proszę prześlijcie mi jak ktos ma. [ Dodano: Czw 27 Gru, 2007 17:20 ] Witam. Jeszcze pare słow o moim Tino :2.2 di, 2001r 115tyś na liczniku, srebrna. Podzielam opinie co do podłokietnika, przydał by się. Można takie dokupić, takie ładne srebrne lub czarne ze schowkiem w środku kosztują około 70 pln. Jeszcze raz dzięki za instrukcje i pozdrawiam. Aha spalania jeszcze nie znam, a jeśli chodzi o ilość Almer Tino w Mysłowicach to jeszcze nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paluch1 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Jeżdzę Tino od lipca. I muszę przyznać, że jeździ się rewelacyjnie. Samochód pokazuje co potrafi przy prędkości 120 - 130 km/h. Wycisza się i przykleja do drogi. Nieprzyjemność sprawia tylko jeżdżenie po naszych polskich drogach - każda dziura boli jakby ktoś kopał po nerach. Ostatnio mam okazję podróżować po niemieckich drogach i jest to miód na moje serce. Co do ilości Tino w Szczecinie i okolicach to jest ich sporo. Jeden identycznie zielony w Policach i jeden taki sam w Szczecinie. Pod szkołą mojego syna parkuje czarny, a na parkingach obok mojej pracy stoją 2 w porywach do trzech. Myślę, że coraz więcej ludzi doceni walory tego samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Many Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Można takie dokupić, takie ładne srebrne lub czarne ze schowkiem w środku kosztują około 70 pln. Podziel się wiedzą gdzie można dokupić i co ważniejsze jak zamontować, czy tylko nałożyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miromar Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Może komuś sie przyda ten link: http://fileshare.eshop.bg/index.php?what=s...ing=Almera+Tino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi