Gość navara Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 w vtg w warszawie byłem i chipują navare na 209km i kosztuje to 1500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GregMar Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 A ile momentu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość navara Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 409 mn , wgrówaja nowy program do kompa mozna na zamówienie zrobic mocniejszy program Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GregMar Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Hmmm... Dziwne... To przyrost Koni o 38 a przyrost momentu tylko o 6 Nm... Jesteś pewien? Nie powinno to być coś powyżej 450 Nm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy gordon Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 -wlasnie. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Navara jak ci powiedzieli, ze wgrywają nowy program to cię w siurka robią. W sterownik Denso nie da się "wgrać" programu. Na tym cały figiel polega. Trzeba wyjąć kompa i rozłożyć na stole. Tak robi Masters i kilka nocy mu zajęło żeby rozgryźć co i jak. Więc VTG niech sobie swoje opowiastki w buty schowa. Ja chwilowo oceniam że 3000 zł to połowa zarąbistego zawieszenia do Navary. Mocy mi wystarczy. Dzisiaj wjechałem do rzeki Narwi i było zajefajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy gordon Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Ja chwilowo oceniam że 3000 zł to połowa zarąbistego zawieszenia do Navary. Mocy mi wystarczy. Dzisiaj wjechałem do rzeki Narwi i było zajefajnie-zgadzam sie.Ja tez nie narzekam. :one: A propo"s zawieszenia to GregMar podeslal mi majla do firmy ktora sprzedaje poduszki pneumatyczne do navki na tyl.Ciekawa sprawa.Polecam lekture.A do Grega kieruje prosbe o upublicznienie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GregMar Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Ok Andy bardzo chętnie spełnię Twoją prośbę, może komuś przydadzą się te informacje. Ale w tym celu napisałem nowy temat: Zawieszenie pneumatyczne do Nissana Navary D40, żeby było łatwiej znaleźć i nie mieszać w jednym temacie różnych wątków. Wystarczy kliknąć na link, by zostać przeniesionym to tego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy gordon Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Dzieki :one: Mysle ze to ciekawa sprawa,gdybym byl w kraju pewnie bym sie skusil.Chyba ze znajacy sie forumowicze s prowadza mnie na ziemie..Houston-mamy problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość navara Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 To ja sam niewiem momentu jest 450 pomyliłem sie ale byłem pytałem na miescu navarom i powiedzieli ze nie ma problemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek G Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Chipował już ktoś Navarkę w tym VTG ? Są jakieś konkrety , czy tylko teoria ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość navara Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Witaj Grzesiek G , chyba kiedyś smigalismy nad wisłom ja na moto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek G Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Witaj Grzesiek G , chyba kiedyś smigalismy nad wisłom ja na moto ?? Bardzo możliwe . A na jakim moto śmigasz ? Ja białym latam na białym Raptorze 660 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 No no i moturzyści tu są? To może sie ustawimy na jakąś jazde wspólną nad wisłą? Ja chwilowo w teren to tylko KLRem na crossowych oponach. Trochę kiła ale jest fun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek G Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 No no i moturzyści tu są?To może sie ustawimy na jakąś jazde wspólną nad wisłą? Ja chwilowo w teren to tylko KLRem na crossowych oponach. Trochę kiła ale jest fun W tę sobotę będziemy śmigać nad Wisłą prawdopodobnie na sześć sportowych quadów (jak się wszystko pomyślnie ułoży ) - tak ,że problemu nie widzę . Wracając do tematu chipa , to czy ktoś już jest "po zabiegu" , czy dalej tylko teoria ? [ Dodano: Sro 09 Maj, 2007 22:32 ] Witaj Grzesiek G , chyba kiedyś smigalismy nad wisłom ja na moto ?? Czyżby Strugal z forum Atvpolska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość navara Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Tak :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek G Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Tak :diabel: To jak Strugal , to czemu nie Strugal tylko Navara ? Rozkminka na biegu :?: :one: No to powodzonka StrugalNavara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość navara Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 A jakoś tak bo szczerze to mój tata tu sie chciał zarejstrować a jakoś tak wyszło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek G Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 U Mr Staszewskiego Chip-tuing na komp. Denso to koszt 4000zł netto . W przypadku Navary przyrost mocy to ok. 30KM , momentu ok. 60NM . Oczywiście mapa "własnoręcznie" napisana (nie ściągana!) przez szefa warsztatu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Nie no, bez przesady, 5 kawałków za zmodowanie chipa. Ja rozumiem że trzeba nad tym trochę siąść, ale po 5 zawirusowaniach się zwróci, a nie żeby zaraz po pierwszym kliencie. Wg mnie to pazerność. jakieś 1,5k mogę dać, no ostatecznie 2k, ale nie tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 No mnie Masters powiedział o 3000 grajcarów... Może ma wydatki i cena wzrosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek G Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Byłem z samochodem ,rozmawiałem osobiście ,"w cztery oczy" , mnie powiadział 4netto , i że to jest cena wszystkich typów na komp. Denso . Ale pewnie i tak nie ma narazie innego wyjścia , trzeba brać za ile jest , bo indywidualizm kosztuje . :029: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GregMar Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 No Ryży ciekawe skąd te względy :D Może to przez ten usmiech tak nisko Cię kasują w sklepach np chleb też za pół ceny dostajesz? No wszystko to fajnie, że już chipują ale teraz trzeba wybrać... Ciemną stronę mocy: czyli więcej mocy :diabel2: , albo jasną stronę mocy: mniej mocy, ale za to z gwarancją :/ ... Jak myślicie co by wybrał Luke :?: :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Luke kupił by porządne zawieszenie i porządne zderzaki....resztę załatwi MOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Jeden tez był na początku po dobrej stronie mocy, potem przeszedł na tą drugą stronę i międzygalaktyczne ASO zaczęło go ścigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi