Gość Gringo Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ja myślę że ET35 to juz będzie przesadnie przy tym rozmiarze opon, ET40 i będzie git,a dla informacji otwór w Nissanie to 66,1, także jak są z Mitsubishi to będą pasować,a jak z Hondy to będziesz musiał zmienić pierścien centrujący...ale to mały problem.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 a dla informacji otwór w Nissanie to 66,1 A nie przypadkiem 59mm? Najwieksze otwory centrujące z jakimi się spotkałem są w Renault i mają ok.61mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 A nie przypadkiem 59mm? Juz to przerabiałem, jest 66.1 a Mitsubishi ma jeszcze większe... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Gringo zwracam honor Coś takiego znalazłem w innym temacie: 66,1mm (rozstaw 4x114,3) Primera P11 Błędnie zasugerowałem się tym, że w Micrze i 100NX'ie mam otwór 59mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas200sx Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zapomnij o tym rozmairze 205/50/16 do P10 !! jeżeli mówisz o 16 "" !! Z tyłu na bank będa ci ocierały o ranty! tam są profilowane podwójne ranty do wewnątrz! ja zakłądałem 15 "" 205 / 50 / 15 i był spory kłopot jak zapakowales komplet Ale wszystko można, tylko dla mnie 16 w P 10 to przerost formy nad treścią obciążanie łozysk, elementów tocznyw, wahaczy, nie mówiąc o większym spalaniu! no i dynamika będzie kiepska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 mathew, ja wlasnie kupilem 16 i mam 215/40 i trze z tylu :/ przod OK, ET felgii 35 szerokosc 7 chyba, no i szukam teraz 195/50/16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mathew Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Jeżeli chodzi o te moje 16'' to dokładny rozmiar to jest 205/50/16 ET40... jak by tył troche tarł to poprubuje ratować to gumami usztywniającymi...jutro jade po felgi i własnie musze podiąć decyzje...Pozdrawiam... jak je będe miał to załącze foty jak to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 a ja kopiłem 15" 195/60/15 i na skrętach ocierały ale nagrzałem nadkole i troszkę je wyprofilowałem i jest super , nie podoba mi się tylko jazda jak na koleiny sie wjedzie auto pływa i kierownica na boki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lobo Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 ja jak zalozylem do P10 16 205/55 do mi tarly ale o ta podstawe na sprezyne, wiesz o co chodzi, pare mlotow i juz nie tarlo ale nastepny problem to byl taki o ktorym piszesz z zle dobranym ET. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niezawodnyjapon Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Na dzień dobry chciałem Pozdrowić wydymańców którzy dziś w nocy rąbnęli mi felgi :fuckyou2: . A na do widzenia C... wam w D.... CWELE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ły Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 no to dopiero pozdrowienia... Nie dziwie się koledze ja bym zajebał jak bym wiedział kto... Gdzie Ci je zajumali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niezawodnyjapon Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Na osiedlu, pod blokiem. Latanie i załatwianie przez takich matkoje...... przez pół dnia i niepotrzebne koszty. Wiadomo, jak kogoś dawali rodzice jak był mały to takie rzeczy potem robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 A mam takie pytanko. Miales jakies sruby/nakretki zabezpieczajace, czy i z tym sobie poradzili????? POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niezawodnyjapon Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Nie miałem bo nie zdążyłem dorobić. Kupnych i tak nie ma sensu zakładać bo je mają śmierdziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wader11 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 oby ich kon kopnla- znam ten ból-..... :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DuMonde Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 No to przykre jest , al widzisz trzeba bylo zainwestowac w sruby zabezpieczejące 120pln , a tak to jestes w plecy duzo wiecej, poza tym trzymając auto pod chmurką trzeba sie liczyc z taką ewentualnoscią , ze komus sie mogą spodobac....W kazdym razie jak dorwiesz to połam rece i nogi skurwysynom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risto Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 I dlatego sie zastanawiam czy warto inwestować w alu,choć jak spojrzy sie na takie auto to inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niezawodnyjapon Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Co do kluczy i nakrętek to warto znaleźć rzemieślnika który dorobi nakrętkę i śrubę bo co do kupnych to po prostu kilka minut dłużej a w nocy to dużego znaczenia nie ma. To jest tak jak sprzedają nowego mercedesa z super zabezpieczeniami a te ch*je go kupują i rozpracowywują. To co dopiero jakieś tam nakrętki. Teraz czeka mnie walka z ubezpieczycielem. Zobaczymy co z tego wyniknie. Dzięki za dobre słowo. [ Dodano: Nie 20 Maj, 2007 22:58 ] I dlatego sie zastanawiam czy warto inwestować w alu,choć jak spojrzy sie na takie auto to inna bajka Dopiero jest inna bajka jak się spojrzy rano a tu cegły zamiast kół. :zdziw: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 To ciesz sie, ze na ceglach zostawili bo u mojej narzeczonej pob blokiem to 6 samochodow owalili z alumek i kazdego na tarczach postawili. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rybadr Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 szkoda alumek..ja dzisiaj też sie wkur.....wstaje rano schodzę do autka a tu szyby nie ma jakieś sku... wybili szybę zrobili burdel w primerce..i spieprzyli..pociesza mnie to ze nic nie ukradli..na szczęście..ale za szybę trzeba było zapłacić:<<<<<< .. pechowy początek tygodnia :<<<<<< :<<<<<< takich tylko :502: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomciuu Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 pawel_p10, jaką masz szerokość felgi (7; 7,5?) i ET? Na zdjęciach wyglądają super i właśnie coś takiego chciałbym do siebie w przyszłości. Nie wystają poza obrys, ani nie są schowane w błotniku - w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grucha Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Ja mam u siebie w P10 7x16 et40 z oponami 205/45/16 i wszytko jest oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwolcio Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Przykre to jest koledzy co piszecie. Ktoś pracuje i odłoży prare groszy żeby do auta dołożyć a tu przyjdzie taki i albo za***przy albo rozpieprzy. Szkoda że u nas są tacy u władzy. Sądze że gdybyś dopadł gnoja i złamał byś mu rękę to po całej spawie miałbyś większy wyrok niż on za rozpieprzenie dziesięciu fur. te wszystkie śmieszne zabezpieczenia czy nakrętki na koła to wg mnie lipa jest i tyle. nikt ci nie przyjdzie od tak felg zkroić bez sprzętu. To szajka jest i tyle. Gość na pewno patrzy co jest i albo robi fote i sie szykuje albo dzwoni po koleci z arsenałem na pace. Przykre ale taka jest prawda. Prawde mówiąc mi nic nigdy nie zkroili z auta ale siostrze walneli jakieś proste radyjko z fiata 126 - zgłośiła to zaraz na policje. Nie czekała długo... w trakcie rutynowej kontroli wpadł gostek co miał ponoć 12 szt odtwarzaczy w bagażniku... doszli po numerach ale to było 40 km od miejsca kradzieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niezawodnyjapon Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Właśnie dostałem umorzenie z policji. Zaskoczyli mnie bo zawsze umarzali po miesiącu a tu proszę po dwóch tygodniach. To nawet lepiej bo pzu przeleje szybciej kasę. Ja już mam pomysła na zabezpieczenie felg i przy następnych go zrealizuję. A wtedy to będą musieli przyjść z piłą albo z palnikiem bo ani nie zdejmą koła ani nie odjadą. :one: I kur.. zobaczymy kto będzie debeściak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Nie pytam jaki to sposób bo to pewnie Twoja tajemnica, ale wtedy mogą sie wkurzyć i poniszczyć to czego nie da sie zabrać, u mnie słyszałem że jakiś czas temu kolesiowi almere chcieli otworzyć i zakosić radio, ale radia nie było, to wybili szyby w drzwiach, wbili śrubokręt w zamek od strony kierowcy i nawalili błota na buciorach do środka, na fotele itp, a koleś zaparkował chyba 100m od domu bo akurat na ulicy coś kopali i była zablokowana przez 2 dni. Pozabijałbym sku....!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi