xpl1337 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Moj dobry znajomy zastanawia sie nad sprzedaza swojej zetki. Wersja eu, revup, premium pack, 79 tys prawdziwego przebiegu. Bylem przed chwilą, pomierzyłem, pojezdzilem. Zaden ulep, ale pare rzeczy bylo robione. Jedzie zdrowo. Jak ktos jest zainteresowany to zapraszam na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedras Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Sprzedaję swoja zetkę Niestety żona wyjaśniła mi, że nowy dom i powiększanie rodziny jest ważniejsze niż zabawa w samochody więc chwilowo trwa wyprzedaż garażowa. W kolejce do sprzedania czekają również Lancia Delta i Abarth Grande Punto. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt. www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-wersja-europejska-manual-brembo-szpera-skura-serwis-ID6yN8yP.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3dbe Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 O cholera, współczuję, a Z to setup idealny do którego obecnie będę dążył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Jedras podnieś cenę, zobacz w tej samej kasie jaki przypadek z uszkodzonym czujnikiem ciśnienia...i ma lepsze naklejki NISMO niż Ja https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nismo-injen-technology-tuning-ID6ywTQX.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 ta zeta już chyba kiedyś była wystawiana , coś mi świta. To nie ta czasem co była z filmikiem ? Z laską za kierą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedras Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 (edytowane) Ceny raczej nie podniose bo chcę sprzedać a nie sprzedawać Dużo spraw na głowie ostatnio i chciałbym raczej szybko sprawę załatwić. Zeta była wystawiana przez poprzedniego właściciela kiedy ją kupiłem dwa lata temu. Fotek z laska za kierownicą ani filmów w ogłoszeniu nie było wtedy. Edytowane 3 Marca 2017 przez Jedras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Jak tak teraz patrze, to niezle d*py dalem. Swoja za pol darmo sprzedalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Mi chodziło Jedras o tą zetę z lublina:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vysogota Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Jedras ładna Twoja zetka Kusi, ale jestem bardziej za G35 ze względu na pojemność No właśnie macie jakieś infiniti g35 na polecenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) Ceny raczej nie podniose bo chcę sprzedać a nie sprzedawać Dużo spraw na głowie ostatnio i chciałbym raczej szybko sprawę załatwić. Zeta była wystawiana przez poprzedniego właściciela kiedy ją kupiłem dwa lata temu. Fotek z laska za kierownicą ani filmów w ogłoszeniu nie było wtedy.Tanio ja puszczasz na prawdę. Nie miałeś jej uturbionej z tego co pamiętam? Edytowane 5 Marca 2017 przez Cytrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianaerox0219 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6740433048 gdyby ktoś byl zainteresowany to zapraszam na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Ładna ta zetka, tylko bardzo daleko :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianaerox0219 Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 (edytowane) Ładna ta zetka, tylko bardzo daleko :/No tak niestety zwykle bywa, ze co fajne to daleko... Edytowane 6 Marca 2017 przez damianaerox0219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedras Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Tanio ja puszczasz na prawdę. Nie miałeś jej uturbionej z tego co pamiętam? Zeta nie była nigdy uturbiona. Cały czas nikt się nie zdecydował kupić więc cena chyba nie jest rażąco niska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizawar Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6740433048 gdyby ktoś byl zainteresowany to zapraszam na pw Ta zetka ma wszystko czego szukam. Tylko $$ mi trochę brakuje ale jak jej nie sprzedasz do 16tego to przylecę po nią z kasą w zębach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Do 16 jest tydzień. Jak tak Ci się podoba to daj mu zaliczkę i rezerwuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizawar Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Do 16 jest tydzień. Jak tak Ci się podoba to daj mu zaliczkę i rezerwuj Brakuje mi 5k zł wiec nie będę rezerwował, poza tym mam problemy z ufnością xP. BTW Jak sprzeda to sprzeda, a ja dalej będę szukał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianaerox0219 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Gizawar, tak jak pisalem, nie mam ciśnienia na sprzedaż wiec jeśli nikt się nie trafi to trudno, aukcja się skończy w weekend , będziesz zainteresowany to zadzwonisz miałem propozycje 40k ale się nie zgodzilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) Gizawar, tak jak pisalem, nie mam ciśnienia na sprzedaż wiec jeśli nikt się nie trafi to trudno, aukcja się skończy w weekend , będziesz zainteresowany to zadzwonisz miałem propozycje 40k ale się nie zgodzilem no i słusznie Edytowane 9 Marca 2017 przez TheMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawxxx666 Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 (edytowane) ///nieaktualne Edytowane 18 Marca 2017 przez dawxxx666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warmooz Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Czy oglądał ktoś może ten egzemplarz ? Widzę że znowu się pojawił a trochę daleko mam żeby skoczyć obejrzeć. Mi rzuca się w oczy tylko trochę za bardzo wytarta dźwignia ręcznego. http://allegro.pl/nissan-350z-manual-europe-without-gas-series-i6753404721.html Pozdrawiam, Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawm84 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 (edytowane) Witam wszystkich. Poszukuję od jakiegoś czasu auta. Gdyby ktoś wiedział lub miał na sprzedaż zadbaną 350z to proszę o info. Interesuje mnie wersja EU. Dzięki. Edytowane 19 Marca 2017 przez dawm84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MotoWarrior Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Czy oglądał ktoś może ten egzemplarz ? Widzę że znowu się pojawił a trochę daleko mam żeby skoczyć obejrzeć. Mi rzuca się w oczy tylko trochę za bardzo wytarta dźwignia ręcznego. http://allegro.pl/nissan-350z-manual-europe-without-gas-series-i6753404721.html Pozdrawiam, Piotrek Serwus, Ja się przejechałem, obejrzałem... .... i wróciłem z nowym nabytkiem A dźwignia ręcznego faktycznie wytarta. Ewidentnie poprzednik nie wiedział jak dbać o skórę albo miał to głęboko w poważaniu Jest parę drobiazgów do zrobienia ale i tak to najlepszy egzemplarz jaki oglądałem od kilku miesięcy. A przy okazji, wiem, że 350 to nie jest najlepiej wyciszony samochód, ale z tyłu trochę za mocno wyje od 60 km/h - pytanie z Waszego doświadczenia, na co stawiać - dyfry, jakieś łożysko czy jeszcze coś innego? Jeżeli możecie polecić gdzie sprawdzić Zetkę (poza Coobciem) w Waw lub okolicach będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Serwus, Ja się przejechałem, obejrzałem... .... i wróciłem z nowym nabytkiem A dźwignia ręcznego faktycznie wytarta. Ewidentnie poprzednik nie wiedział jak dbać o skórę albo miał to głęboko w poważaniu Jest parę drobiazgów do zrobienia ale i tak to najlepszy egzemplarz jaki oglądałem od kilku miesięcy. A przy okazji, wiem, że 350 to nie jest najlepiej wyciszony samochód, ale z tyłu trochę za mocno wyje od 60 km/h - pytanie z Waszego doświadczenia, na co stawiać - dyfry, jakieś łożysko czy jeszcze coś innego? Jeżeli możecie polecić gdzie sprawdzić Zetkę (poza Coobciem) w Waw lub okolicach będę wdzięczny. O kurde jak blisko mnie była do nabycia - nawet nie widziałem tego ogłoszenia. Gratulacje nabytku. A nie z wydechu ten dźwięk - może jakaś nieszczelność w układzie? Jak jesteś z Warszawy lub okolic to najlepiej u Coobcia - druga osoba z podobną wiedzą to dopiero Jessy z Szybkich i Wściekłych ale to za oceanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zielonyja Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Witam, potrzebuje uzyskać raport po nr vin JN1AZ34D04T163361 Jest to Nissan 350z z USA. Za wszelkie informacje będę ogromnie wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi