Szachi Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 no właśnie jest tam jedno miejsce któremu chciałbym się przyjrzeć, jeśli będę z kimś oglądał to dam Ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siero Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Panowie, warto się zakręcić? http://allegro.pl/350z-3-5v6-300km-lift-bixenon-manual-ze-szwajcarii-i6779743698.html#thumb/4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noico Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 W 2007 maska już chyba powinna mieć garba, prawda? Ciśnienie oleju fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siero Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 To jest 2006 zią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) ciśnienie może mieć po solidnej jeździe niewiadomo, natomiast konsola za***ana a skory prawie jak nowe ciekawe, ja mam ciut więcej przebiegu a u mnie na odwrót, obejrzeć go można jak każdego Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez Rolandinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siero Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) W poniedziałek jadę zobaczyć to cacko także powiem co i jak:) Zobaczcie na klapce od navi jak porysowane jak by jakaś babeczka porysowała paznokciami... może kobieta jeździła i nie był katowany:) Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez Siero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Te plastiki w zet tak się ścierają podobnie przy klamkach. Kiedyś miałem podobnie a tipsów nie noszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialagora Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Czy ktoś kojarzy/coś może dodać od siebie w sprawie tego ogłoszenia ?https://www.olx.pl/oferta/nissan-350z-europa-3-5v6-300km-skory-klima-xenon-alu-18-spieki-japsped-CID5-IDlttFy.html#64ced0af46Czy takie sprzęgło spiekowe jest strasznie uciążliwe przy codziennej jeździe ? Nigdy nie miałem okazji jeździć z takim sprzęgłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianaerox0219 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Czy ktoś kojarzy/coś może dodać od siebie w sprawie tego ogłoszenia ? https://www.olx.pl/oferta/nissan-350z-europa-3-5v6-300km-skory-klima-xenon-alu-18-spieki-japsped-CID5-IDlttFy.html#64ced0af46 Czy takie sprzęgło spiekowe jest strasznie uciążliwe przy codziennej jeździe ? Nigdy nie miałem okazji jeździć z takim sprzęgłem. Ja bym z góry odpuscil, auto za prawie 40 tyś a zdjęcia z d*py robione chyba telefonem 1,3mpix, do tego mega łaciate, co element to inny kolor, sterczące nadkola, ledy obok odblasków, wyczuwam masakrę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) przeciez ma 30 psi, przestancie juz pieprzyc o tym cisnieniu bo to sie smieszne robi. Moja miala ponizej 30 nawet przy toczeniu sie po miescie, a przechodzila takie katusze ze nawet wam by do glowy nie przyszlo ze ktos moze tak auto zarzynac. Jak ja sprzedawalem to ciagle byla w 2 razy lepszym stanie technicznym niz igielka ktora ostatnio znajomy pogonil za 48k. Potem wrzuce fote jak wyglada panewka z e36 po 22 latach palowania na 10w40. Cisnienie na jalowych 0.7 bara. Panewka zero sladow przytarcia. Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez xpl1337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-dla-kolekcjonera-japonskiej-motoryzacji-ID6yQl7p.html#8295b911e9 miałem ją kupować ale z carfaxu wyszło,że nie miała przedniego zawieszenia , bo zostało gdzieś na krawężniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verial Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 http://allegro.pl/nissan-350z-brembo-manual-szpera-drift-okazja-i6771866028.html Ktos coś wie o tej zetce? Opis wydaje sie bardzo dobry, rzeczowy. Pewnie była sporo upalana, ale jest napisane ,że miała byc do driftu. To jest wersja USA, ale ma szperem i brembo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Klubowa zetka, miała byc pod konkretny cel, ale nie wyszło warto się zainteresować przeciez ma 30 psi, przestancie juz pieprzyc o tym cisnieniu bo to sie smieszne robi. Moja miala ponizej 30 nawet przy toczeniu sie po miescie, a przechodzila takie katusze ze nawet wam by do glowy nie przyszlo ze ktos moze tak auto zarzynac. Jak ja sprzedawalem to ciagle byla w 2 razy lepszym stanie technicznym niz igielka ktora ostatnio znajomy pogonil za 48k. Potem wrzuce fote jak wyglada panewka z e36 po 22 latach palowania na 10w40. Cisnienie na jalowych 0.7 bara. Panewka zero sladow przytarcia. To prawda z tym ciśnieniem zaczyna być farsa...zwłaszcza, że te samochody mają już od 10 lat w góre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szachi Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 zależy do czego byś ją chciał, opis rzeczowy i uczciwy. Auto trochę krzywe jeśli chodzi o szczeliny maski, z tyłu tylna klapa to samo, uszczelka górna przedniej szyby też pofalowana dziwnie, nawet wycieraczki nie siedzą w prawidłowej pozycji Brembo zapewnie dołożone, a szpera być może nawet i seryjna, były wersje USA wyposażone lepiej (wersja Track albo Performance), ale mniejsza z tym ważne że jest Jak szukasz auta do pokatowania to uczciwa cena, jak ma to być perełka która cieszy oko to lepiej wziąć do tego inną bazę, jak ma być to coś pomiędzy i do latania po mieście to proponowałbym wsadzić jednak poduchy pasażera (zapewne nie ma) i kierowcy, używki drogie nie są a mogą uratować to i owo. Co do synchronizatora 5tki to prawda w Zetkach ale to nie problem żaden. Ciśnienie pieca jak widać na obrazku zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaBlo Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Mam pewien dylemat, może kilka szybkich prostych od Was i dacie mi do myślenia ;P Jeżeli mielibyście do wyboru w podobnym stanie wersję EU VQ35DE a wersję USA VQ35HR (ze skórą, kontrolą trakcji, nie jakaś totalna bieda) to co byście wzieli? Zaznaczę, że z 350Z będę korzystał jak z normalnego auta, czasami coś tam rzucę bokiem okazyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 VQ35HR w wersji EU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Mablo odpowiedz nie jest łatwa. Ja osobiście szukałbym dalej i wziął eu revup lub hr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 widze trzeba wam robic zdjecia na niedogrznym silniku, skoro cisnienie ze zdjecia jest dla was glownym wyznacznikiem kondycji silnika, co tak naprawde nie ma najmniejszego znaczenia. Rozny olej, rozna temperatura i cisnienie zmienia sie o 150% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Leos Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Witam, Od dłuższego czasu czytam ten wątek, ponieważ także jestem na kupnie Zetki. Kojarzy ktoś ten samochód, albo miał okazje go oglądać? https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nismo-injen-technology-tuning-ID6ywTQX.html Ewentualnie może ma ktoś na sprzedaż Zetke do ~45k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nismo-injen-technology-tuning-ID6ywTQX.html Allllle sztuka ^ oj tu już się nie mogę doczekać na komentarze! Here we gooooo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Leos wydaje mi się ze bylo gdzieś wyżej opisywane to auto bo kojarzę zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 ProRacing to chyba chipbox ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavdas Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Czy ktoś jest z okolić Rzeszowa i byłby tak miły rzucić doświadczonym okiem na https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-ID6yQgZ5.html#8295b911e9 ? Druga sprawa mniej adekwatna do tematu jakie autko polecacie na pierwszy w życiu zakup?p.s co do 350 Z-etki to nawet jak kupie czekało by aż na biorę doświadczenia w innym wozie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 jeździć z głową bez szaleństwa przez pierwszy rok i nie wyłączać kontroli trakcji, ta zeta była opisywana już w tym temacie 1-2 strony temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavdas Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 jeździć z głową bez szaleństwa przez pierwszy rok i nie wyłączać kontroli trakcji, ta zeta była opisywana już w tym temacie 1-2 strony temu 370 stron...zanim ja znajdę to osiwieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi