Gość Kenet Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Mówiłem, że super się prezentuje. To tylko ja dziś będę takim brudasem. Z cieawości może zmierzymy co będzie jak wyjmę skrzynkę z narzędziami, zapas, lewar i 5L płynu do spryskiwaczy. Powinno z 30 kilo odejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 bodek teraz już wiem jakiego wzoru felg będę szukał do słonka ...auto super się prezentuje :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 To ja też wyjmę lewar i kubeł ze śmieciami z za siedzenia. Również będzie ze 30kg podpis zmodowany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 bodek częściej myj fure prezentuje się świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Rewelka podpis. Jak będzie sucho musimy się ustawić w wersjach odelżonych ja zaraz wyruszam, narka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Dzięki panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 bodek_n14, a jak tam rywalizacja w klubie NOS, kto ma najszybsze auto?? Jakie wyniki pojedynkow??? Musze przyznac ze autko bardzo ładnie sie prezentuje, na poprzednich jakis taki byk, a teraz to nabral charakteru :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRC Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Na gumach 195/50 nie czuć żadnej zmułki. Tych kół nie ważyłem ale poprzednie o ile mnie pamięć nie myli ważyły ~6,5kg/szt no będzie coś koło tego mi na zwykłej łazienkowej pokazało niecałe 7 kg lpeszych warunków do pomiaru nie miałem Fele są już białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 NOS Team odwalił pięknego spota na Cargo! Ujeżdżanie STI, pomiary Dynolicious, tylko zimno było. Aktualny czas: 15,56 na 1/4 . Przejazd z pasażerem ~85kg i przy zimowym braku trakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 bodek_n14, a jak tam rywalizacja w klubie NOS, kto ma najszybsze auto?? Jakie wyniki pojedynkow??? Seat jest liderem, dalej praktycznie równo. Dziś Bodkowi wyszło w najlepszym starcie 15,5 na ćwiare i 7,5 do paki a trakcja z d*py. Mi o sekunde gorzej ale nie dawałem rady opanować mielonki. I z masami musimy dojść do ładu w tym programiku. Ale i tak pewnie w tym roku odwiedzimy gupowo jakieś zawody z oficjalnym pomiarem czasu. Tyle, że do tej pory Seat będzie już uturbiony :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Fele są już białe cieszę się, że zadowolony jesteś! bodek_n14, a jak tam rywalizacja w klubie NOS, kto ma najszybsze auto?? Jakie wyniki pojedynkow??? najszybsze ma Maciuś (Ibiza) a ja z Kenetem łeb w łeb z malutką moją przewagą. Czekamy do wiosny. Graty już płyną! :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Czekamy do wiosny. Graty już płyną! To dopiero spoty będą. Teamową sesyjkę musimy pstryknąć. Dopiero pierwszy raz dziś jechałem Sunnym i bardzo mi się dźwięk silnika spodobał. Jak spłace długi do końca to dalej kasa w mody i niech nam NOS Team rośnie w siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 I z masami musimy dojść do ładu w tym programiku. Ja masę znam. To wy musicie w końcu dojść do ładu :!: Dla niewtajemniczonych. Czwarty, nieformalny towarzysz NOS T ma program Dynolicious na Iphona. Iphone ma masowy czujnik przeciążeń i program działa na tej samej zasadzie co g-tech. Wyniki porównywalne a co po niektórzy mówią, że Dynolicious dokładniejszy. Programi mierzy również moc auta ale trzeba wpisać masę pojazdu i straty na napędzie. Straty przyjmujemy 18%. Masa mojego to zważone 1100kg bez kierowcy. Masy Seata i Opla nie znamy i wpisujemy na pałę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Masy Seata i Opla nie znamy i wpisujemy na pałę. Jak dasz radę do piątku namierzyć miejsce w okolicy gdzie mnie gratisowo zwarzą to stawiam browar, bo ja tu rozeznania nie mam. A z chęcią bym wóz zważył. Te straty to w sumie raczej dobrze przyjęte bo całkiem całkiem wyniki mocy wychodzą. No i na chwilę obecną Bodka Sunny to obiektywnie najładniejsze auto NOS Teamu, pomijając osobiste preferencje właścicieli. Trzeba zamówić klubowe naklejki Szkoda, że z nissanklubu nikogo nie było. Jest parę fajnych aut z którymi moglibyśmy się sprawdzić. Ale to jednak trzeba czekać na lepszą trakcję bo teraz dramat. Pozdro [ Dodano: Wto 13 Sty, 2009 23:10 ] A zapomniałbym, w przyszłości Ty szczepisz napęd z GTiRa a ja 4x4 z Calibry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Jak dasz radę do piątku namierzyć miejsce w okolicy gdzie mnie gratisowo zwarzą to stawiam browar, bo ja tu rozeznania nie mam całe 300m w linii prostej od Cargo 2 skupy złomu i każdy z wagą elektroniczną. Pogadamy o tym. A browara postawisz ważącemu. [ Dodano: Wto 13 Sty, 2009 23:11 ] A zapomniałbym, w przyszłości Ty szczepisz napęd z GTiRa a ja 4x4 z Calibry A no tak. Co by Jedrka Subaru pogłaskać :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jemiol7 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Tyle, że do tej pory Seat będzie już uturbiony Jak Bóg da Czekamy do wiosny. Graty już płyną! _________________ Mogły by nawet przyjść kapke wcześniej co by się wyrobić ze wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Mogły by nawet przyjść kapke wcześniej co by się wyrobić ze wszystkim. pewnie, że by mogły ale statku nie pogonisz :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Tak, tu naprawdę pasuje tylko mocne N/A !!! Wygląd i moc idą w parze. Świetnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Wygląd i moc idą w parze. Świetnie wygląda. Dzięki Tomku ale jak na razie, pierwsze sporo wyprzedza drugie. Nie za bardzo mam się czym chwalić ale do sprawnego przemieszczania po mieście wystarczy Plany są i powoli będą realizowane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Trzymam kciuki, lekkie wozy jak Twój, Zielony szerszeń, no i Coobciowy chrupek, są co raz szybciejsze . Wpadnij wreszcie na pierwsze Ryki 2009. Pojeździmy Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 ja się powtórzę po raz n-ty że na biało trysnąć te fele i naprawdę respect ale i tak jest dobrzeeee :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Wracając od ciotki z reichu nagrałem materiał 0-160 http://pl.youtube.com/watch?v=0huu9nD3NrQ&...re=channel_page lekki start bo ślisko było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 bodek_n14, no widać że te nowe 15" nic Cię nie zmuliły PS. ważyłeś je przed wsadem ? Moje ultra lekkie stale 15" z opla ważą po 6,4Kg sztuka... o tak dla porownania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 No to ja chyba nowe letniaki włożę na oldschoole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 No to ja chyba nowe letniaki włożę na oldschoole Najpierw zważ obie felgi ale nawet jak 14" będą ~0,5kg cięższe to i tak przewagę uzyskasz z mniejszej średnicy. Ja obecnych felg nie ważyłem ale myślę, że okolice 7-7,5kg/szt. Ori 14" z GTI, ważone przez nowego właściciela to 6,9kg/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi