Thespian Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 do samuraia w sam raz... pójdą na pniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 http://tablica.pl/oferta/nissan-terrano-wd21-3-0-v6-z-1990-roku-w-trakcie-odbudowy-CID5-ID41FPZ.html#93e40285b4 i to właśnie wyróżnia pasjonata wśród posiadaczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markiej Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 prowadzenie na takim kapciu też raczej wyklucza większe prędkości, awaryjne hamowanie zapewnia niesamowite atrakcje dodatkowe i wymaga niezwykłego kunsztu kierownika, wejście w zakręt na asfalcie w prędkością wyższą niż 40km/h wymaga strategicznego planu dobrania trajektorii i planu awaryjnego na wypadek wybrania trajektorii błędnej... Nie przesadzaj cały tamten sezon przejeździłem na nalewkach szumeksach i żadnej takiej sytuacji nie miałem. Prędkości przelotowe 100-120km\h bez problemu, oczywiście poza hałasem , zakręty też nie były jakąś tam przeszkodą, tylko w rozsądnych prędkościach ale nie przesadzaj że 40km\h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 kwestia zakrętu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 MTek z fabryki taki powiedzmy BFG a nalewka simexa to jak niebo a piekło... i piszę tak na podstawie doświadczeń empirycznych... nalewka przyczepnością na asfalcie odpowiada powiedzmy czemuś w rodzaju starej, starej zimówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 w błocie tak... mielą fajnie, to pewnie dlatego że do błota nie nieważne jest z jakiej to jest mieszanki... pewnie nawet z miękkiego plastiku by robiły... asfalt natomiast... mniej wybacza gumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubuś Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mam gospodarstwo i prowadzę usługi rolnicze więc wjazd na pole będzie konieczny. Szukam więc maszyny która dowiezie pewne rzeczy na pole i przy okazji pojedzie z żoną na zakupy. Możesz podać link do tych filmików?? jest 1000 filmów na sieci i teraz ciężko będzie odszukać, ale nic przeprawowego, po prostu turystyk po górach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian892 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Byłem oglądałem widać że właściciel jeździł nim tylko w teren. Nie zauroczył mnie niestety. Szukam dalej. http://tablica.pl/oferta/nissan-terrano-ii-3-0-tdi-CID5-ID2Dhq1.html#7355a411ef ten mnie bardzo zainteresował tylko trochę boje się tego silnika 3.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian892 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Wczoraj oglądaliśmy 5 samochodów. Tylko ten wyglądał normalnie, nie miał wyprysków rdzy, nie jeździł w terenie, silnik suchy aż lekko skorodowany, wnętrze ok fotel kierowcy lekko podtarty silniczek ładnie pracuje jedynie jak silni pracował to był słychać szum jak wciśniesz sprzęgło to szum ustaje, biegi ładnie wchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian892 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 No właśnie poza tym szumem nie było przeciw wskazań do zakupu, 3 inne auta które oglądaliśmy miały podobny szum. hak nie wytarty. Krawędź fotela podtarta i na gałce zmiany biegów szwy puściły. poza tym wygląda bardzo dobrze, Kurde żeby coś kupić to ciężka sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yacenty Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 witajcie jestem nowy, szukam autka - czy ktoś z was może już lustrował tą sztukę? http://otomoto.pl/nissan-terrano-2-4-i-klimatyzacja-z-niemiec-C31628992.html warto się nim zaintersowac? z góry dzięki za wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara74 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 (edytowane) fajnie wygląda ale niech ktoś z okolic podjedzie i looknie ja szukałem z 5-6 miesięcy i naoglądałem sie i 2.7 i 3.0 jedyny sensowny 3.0który znalazłem -naprawde cacko z 2--5 roku to kosztował 30tys pln i był super ale budzet nie ten a swojego kupi,łem w szwecji i całośc niewiele kosztowała -pół cen y -to jak w niego wsadze 15 tys to będzie rakietu a wypryski zrobi lakiernik za 500 pln ,zabezpieczenie ramy i dołu za 1500 będzie auto na lata ps wole sam kupić auto z przebiegiem 220-260 tys km niż od handlaża po 120-160 kwestia swiadomości - lepiej się z tym czuje Edytowane 20 Lutego 2014 przez siara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markiej Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Przecież tam pod maską jest złoooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 czemu t2 z 98 kosztuje 6k a pickup z 98 od 15k ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) bo pick-up przepływa (Kanał Ang.), a T2 ma tylko ...przepływomierz? Edytowane 20 Lutego 2014 przez lemmy69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin316 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 czemu t2 z 98 kosztuje 6k? Kurde, to ja za swojego sporo przepłaciłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara74 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 byl fajny pickup na alle... za 6800-lub 7800 ale zniknął po godzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 pick up srick up... bierzesz pan k160... 3.3.... zdejmujesz pan hard topa, potem czy dni z flexem i migiem... i masz pan pick upa... nad pick upy! a pewnie jeszcze lepszy był by w160 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Kurde, to ja za swojego sporo przepłaciłem... Nie przepłaciłeś, masz po prostu bardziej wartościowe auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara74 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 a mnie ten chodzi po głowie http://otomoto.pl/nissan-patrol-k260-C31388983.html jako że żonka coraz częściej zabiera t2 pod byle pretekstem ale z dani to go te słone wiatry przewiały na wylot był jeszcze podobny za około 12k okolice działdowa mławy ale znikną ,alo się sprzedał albo wypłynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 260 nie jest już taki fajny jak k160... to takie pół drogi pomiędzy k160 a GR.... jeszcze nie sprężyny i szerokie mosty z DL, ale już bez 3.3.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 ale to za krótkie wychodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 (edytowane) w160? nie możliwe... przecież to jest długości przegubowego ikarusa... Edytowane 23 Lutego 2014 przez Thespian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Siara74 czy ten model o którym napisałeś Nissan Patrol K260 to ma ten sam silnik co późniejszy GR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 4 posty wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi