castoro Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 witam kupowalem w autobea nakladki na zderzaki ale wtety mieli z ABS . Produkt tajlandia ale bardzo dobrze spasowany nawet chyba lepszy od orginalu (ladniejszy kolor ) Pozdr. Chyba w zeszłym roku i do modelu z przed liftu- bo do mod. po lifcie nie mieli tych z ABS-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucka38 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 (edytowane) Przestrzegam przed tą własnie firmą http://autobea.pl/pl...san-QUASHQAI/34 Zakupiłem tam nakładki , przyszły z rysami - odesłałem , przyszły z powrotem - bezczelna kobieta (mam chec napisac inne tutaj słowo , ale z wiadomych przyczyn sie powstrzymam) , wmawia mi ze to ja zrobiłem te slady i nie ma mowy o zwrocie . Oczywiscie sprawe zgłosiłem do Allegro , a swoją drogą raz jeszcze ostrzegam i odradzam robienia zakupów w "firmie" która oszukuje i kłamie ! Edytowane 20 Grudnia 2011 przez mucka38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkot1971 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Potwierdzam słowa poprzednika. Pani z firmy AUTOBEA nie ma podstawowej wiedzy nt. towaru który sprzedaje. Byłem zainteresowany progami do QQ+2 i za żadne skarby nie mogłem kobiecie wytłumaczyć ,że zarówno przed liftem jak i po są dwie wersje nadwozia- krótsza i dłuższa. Profesjonalizm poniżej krytyki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelsti Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Na stronce nissana pojawiła się opcja zamontowania automatycznie składanych lusterek za 230zł, jak dowiem się jak i co to napisze na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechoc Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Na stronce nissana pojawiła się opcja zamontowania automatycznie składanych lusterek za 230zł, jak dowiem się jak i co to napisze na forum ja już zamówiłem u dealera będzie po nowym roku. jak już zamontują mi to podzielę się spostrzeżeniami witam ja już zamówiłem to ustrojstwo i będę miał już po nowym roku. Po montażu odezwę się i przekaże spostrzeżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perinoid Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 ja już zamówiłem to ustrojstwo i będę miał już po nowym roku. Po montażu odezwę się i przekaże spostrzeżenia Te 230PLN to sam moduł, do tego dochodzi robocizna, czy też to kwota całkowita? Jeśli to piwerwsze, to napiszcie również, ile sobie za montaż policzyli. Bardzo mnie to zaciekawiło, a za 2 tygodnie jadę na przegląd to bym też zamówił. I jeszcze jedno - to jest do modelu FL, czy też pasuje do wszystkich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olafik Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Ja dzisiaj pytałem się w tej sprawie ale nic na ten temat nie wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lutenet Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 ...ale nic na ten temat nie wiedzą Hmmm bo pewnie internetu w serwisie nie mają Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Hmmm bo pewnie internetu w serwisie nie mają Pozdr Oni tam w Rybniku w ogóle są do tyłu z bieżącymi informacjami i boją się wszelkich innowacji, wykonują najchętniej tylko standartowe czynności. Ile się musiałem na tłumaczyć aby mi zamontowali moje dzienne ( bo zakładają tylko Philips -y) Komputer mają ale do czego im służy to nie wiem. Podświetlane logo nissan; Znalazłem coś takiego na innym forum, jeśli ktoś lubi tego typu gadżety i lubi sobie pomajsterkować to wrzucam linka do stronki gdzie gość kupił sobie podświetlane logo nissan do tylnych drzwi. http://www.ebay.com/itm/250897927939?it ... em&vxp=mtr Przetłumaczyłem też i załączam opis jak to montował + zdjęcia. Jest tu opisane w bardzo prosty sposób krok po kroku cała czynność ( dosłowne tłumaczenie). Jeśli Administratorzy zechcą, to mogą wrzucić do tematu: Fotorelacje, schematy, instrukcje zamieszczone na forum. - a jeśli się nie spodoba , to można usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechoc Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Te 230PLN to sam moduł, do tego dochodzi robocizna, czy też to kwota całkowita? Jeśli to piwerwsze, to napiszcie również, ile sobie za montaż policzyli. Bardzo mnie to zaciekawiło, a za 2 tygodnie jadę na przegląd to bym też zamówił. I jeszcze jedno - to jest do modelu FL, czy też pasuje do wszystkich? cena oficjalna modułu to 230 pln plus robocizna. ja swojej ceny nie zdradzę ale mój dealer dal mi powód do radości przy kasie Pasuje do wszystkich qq pod warunkiem ze fabrycznie maja składane lusterka ale to chyba oczywiste. Dla kolegów którzy maja auta po gwarancji dobra wiadomość, można zamontować samodzielnie wszystko się wpina w fabryczne kostki, żadnego przecinania i wpinania w kable wszystko banalnie proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synkro Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 cena oficjalna modułu to 230 pln plus robocizna. ja swojej ceny nie zdradzę ale mój dealer dal mi powód do radości przy kasie Pasuje do wszystkich qq pod warunkiem ze fabrycznie maja składane lusterka ale to chyba oczywiste. Dla kolegów którzy maja auta po gwarancji dobra wiadomość, można zamontować samodzielnie wszystko się wpina w fabryczne kostki, żadnego przecinania i wpinania w kable wszystko banalnie proste. Jak działa skłądanie? Po zamknięciu/otworzeniu zamków auta pilotem czy po przekręceniu kluczyka w stacyjce??? Czy przy wyłączeniu stacyjki jest opóźnienie w składaniu lusterek czy zamykają się od razu po zgaszeniu silnika??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechoc Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Skladaja sie dopiero po zamknieciu auta a rozkladaja po przekreceniu stacyjki w pozycje ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karllos01 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 W moim serwisie również nie mieli pojęcia o wprowadzeniu takiego rozwiązania, ale dość szybko rozeznali się w temacie, sprowadzili mi ten moduł w ciągu 2 dni - jutro montaż, koszt usługi ma nie przekroczyć 80zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti5c Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 A czy przy włączonym aucie można samemu je złożyć jak do tej pory przyciskiem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechoc Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Dzialanie przycisku jest takie same jak przed montazem modulu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti5c Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Muszę pomyśleć o tym przy przeglądzie w lutym. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perinoid Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 To ja się jeszcze zapytam, czy jest jakiś numer katalogowy tego modułu? Coby jak zadzwonię i poproszę o sprowadzenie głos po drugiej stronie słuchawki nie odpowiedział, że nie może znaleźć (w domyśle - nie chce mi się szukać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karllos01 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 To ja się jeszcze zapytam, czy jest jakiś numer katalogowy tego modułu? Coby jak zadzwonię i poproszę o sprowadzenie głos po drugiej stronie słuchawki nie odpowiedział, że nie może znaleźć (w domyśle - nie chce mi się szukać). KE963BR001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perinoid Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 (edytowane) KE963BR001 Dziękuję. Edit: Zamówiłem. Za tydzień przegląd to zamontują. Zobaczymy jak będzie działać :-) Edytowane 10 Stycznia 2012 przez Peri Noid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 a w Gdańsku/Gdynii cena robocizny 150 ziko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilkatowice Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 WItam podajcie numer telefonu i adres dealera ktory montuje moduł do zamykania lusterek po wyłączeniu pojazdu... gdyz na śląsku nie słuszeli o takich innowacjach hehe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olafik Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 w Rybniku już wiedzą bo im o tym powiedziałem, ale jeszcze tego nie przerabiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lutenet Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 w Rybniku już wiedzą bo im o tym powiedziałem, ale jeszcze tego nie przerabiali To musisz im jeszcze pokazać i od razu powiedz jaką kase mają za to brać, a właściwie tobie płacić za udzielenie instruktażu Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karllos01 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Ja mogę polecić serwis Yama w Bydgoszczy, również robili to pierwszy raz na moim QQ, ale wszystko poszło sprawnie, za usługę zapłaciłem 80zł. Funkcja działa bardzo dobrze, chyba lepiej od tych które można znaleźć na ebay'u a przede wszystkim taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 do tych serwisów, które nie widziały i nie słyszały (KMJ w Gdańsku i Gdyni również) - to podać im kod tej części i już będą wiedzieć wkurza mnie, że w 3mieście KMJ ma monopol i walą prawie 50% droższy montaż niż w Bydgoszczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi