Michalmiko Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 To chyba ten: http://www.ebay.com/itm/261212252290?item=261212252290&pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&cmd=ViewItem&hash=item3cd176a882&vxp=mtr Mi gość wysłał we wtorek, dziś jest środa a przesyłka jest już na sortowni w Krakowie, więc express Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dstasiu Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Jeszcze jedno pytanie , głupie ale jeszcze nie płaciłem. Jaką opcje zaznaczyc, na jakiej zasadzie odbywa się przelew ? dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Znaczy jeszcze nie kupowałeś na ebayu? Mniej więcej wygląda to tak: Musisz mieć konto na Pay Pal'u, a tam dodaną kartę płatniczą. Procedura zakupu w skrócie wygląda tak: klukasz kup teraz na aukcji > logujesz się > potwierdzasz zakup > zostajesz przeniesiony na stronę Pay Pala > logujesz się na Pay Pal > wybierasz z której z podanych Swoich kart chcesz aby Ci potrącono kwotę i potwierdzasz. Tyle System sam przelicza złotówki na inną walutę (trochę przelicznik jest zawyżony, ale nie jest źle). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vosh Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Nie ma wymogu posiadania karty płatniczej. Można "zasilić" konto w PayPal zwykłym przelewem - oczywiście odpowiednio wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Właśnie tego nie byłem pewien, ale skoro tak mówisz to tak jest Nic tylko kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom-er Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Ktoś kupował taki klucz :http://www.ebay.com/itm/Flip-Blank-Key-Remote-Shell-Case-FOB-Modify-Nissan-Micra-Navara-Qashqai-2-Button-/150947560599?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item23252cfc97&vxp=mtrCzy jest coś wart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vosh Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 To są te, które nie pasują ze względu na szerokość oryginalnego klucza - taką informację uzyskałem od sprzedających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom-er Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 To są te, które nie pasują ze względu na szerokość oryginalnego klucza - taką informację uzyskałem od sprzedających. Ok dzięki za informację-czyli nie zawracam sobie nim głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 (edytowane) Pisałem o nich jakieś dwie strony do tyłu - nie pasują, sprawdziłem na własnej skórze. Dostałem już kluczyk. W porównaniu do włoskiego, stosunek jakości do ceny jest proporcjonalny. Na duży plus: pudełeczko, kolorowa instrukcja obsługi na błyszczącym papierze. Zaskoczyło mnie to, że przyszedł złożony, oraz sprzedający nie dał mi zapasowych śrubek oraz sprężynki, o które prosiłem. Na minus: Kluczyk nie chciał się płynnie rozkładać - był początkowo opór, po czym się rozkładał. Okazało się, że metalowy element trzymający klucz nieco go blokował. Musiałem troszkę podskrobać scyzorykiem. Za obudowę w takiej cenie nie spodziewałem się takich niespodzianek, ale jest dobrze. Kluczyk bardzo ładnie się składa. Porównanie (nowy wydaje się węższy, ale tak na prawdę są zbliżone rozmiarami): Edytowane 16 Maja 2013 przez Michalmiko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom747 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Witam, może ktoś potrzebuje orurowania do QQ lub nakładki na klamki zapraszam http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/90014-orurowanie-przednie-naro%C5%BCne-qashqai-nowe-okazja-lublin/# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tymi Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Jesli lista nie jest jeszcze zamknięta to i ja chetnie jeden bym wział 01. Behemot 02. Peri Noid 03. bruit 04. dstasiu 05. Izas 06. dubik77 07. pawelz77 08. STJ 09. jabber1981 ( wezme jeszcze jeden ) 10. arktomas1 - 1 szt. poproszę 11.argo 12.zbynio17 13.rysz14 14.Przemek_mil 15.boom-er 16 s oki biore to dolaczam sie i pozdrawiam fanow szybkiej jazdy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Tymi ! Behemot zamilkł ?! Wynika z tego ,że pomysł hurtowego zakupu upadł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Żyje, żyje... Akcja nam się rozlazi, bo część ludzi kupuje już indywidualnie. Kontynuujmy jednak, jak dobijemy do 25. zrobi się check i ew. zamówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) Ten gość od obudowy pilotów ma fajne akcesoria do QQ na swojej stronie http://www.peceotomotiv.com.tr Edytowane 24 Maja 2013 przez Michalmiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dstasiu Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 ja czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 To ja odnowię listę i dopiszę zgodnie z deklaracją w p.762 - Tymi-ego :: 01. Behemot02. Peri Noid03. bruit04. dstasiu05. Izas06. dubik7707. pawelz7708. STJ09. jabber1981 ( wezme jeszcze jeden )10. arktomas1 - 1 szt. poproszę11.argo 12.zbynio17 13.rysz14 14.Przemek_mil 15.boom-er 16 s 17 Tymi 18 Nowy 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Tak w ogóle przecież nie są to wyłacznie kluczyki do qashqai-a... Może w innych działach byłby ktos zainteresowany? Micra, Note, Almera, Primera, Navara... Możnaby wysmarować jakieś ogłoszenia w tych działach przekierowujące to tego tematu (wydzielonego)... Co o tym sądzicie? Pytanie czy Behemot będzie dalej zainteresowany dystrybucją na terenie PL... np. 100 szt. z większym upustem W takim układzie za fatygę powinien miec moze klucz gratis...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 (edytowane) Else - myśl jest "przednia"(rozszerzenie akcji) i jako Administrator wiesz jak to zrobić ! Edytowane 26 Maja 2013 przez nowy 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Tylko jeszcze pytanie, czy nasz kochany urząd celny nie nałoży podatku na paczkę o takiej wartości, a co gorsza jakby na granicy rozpakowali i zobaczyli np. 30 pilotów. Przecież to od razu dla nich jest informacja, że to jest na handel. Nie uwierzą, że to dla siebie. Nie wiem, czy tłumaczenie, że to zamówienie grupowe by pomogło. Oni przy zamówieniu 1 szt. zaniżają wartość jak dobrze pamiętam do 19 dolarów bo chyba od 20 jest podatek, czyli już jest 3x mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Napaliliście się na te klucze jak szczerbaci na suchary... Ale mnie tym rozbawiłeś Teraz taka moda na rozkładane klucze, jak ktoś niema elektronicznego W sumie to ja bym się z powrotem nie zamienił na fabryczny. Ten ma trochę większe gabaryty, ale za to fajniejszy kształt i nie wbija się w kieszeni Sam przyznasz, że lepiej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Tylko jeszcze pytanie, czy nasz kochany urząd celny nie nałoży podatku na paczkę o takiej wartości, a co gorsza jakby na granicy rozpakowali i zobaczyli np. 30 pilotów. Przecież to od razu dla nich jest informacja, że to jest na handel. Nie uwierzą, że to dla siebie. Nie wiem, czy tłumaczenie, że to zamówienie grupowe by pomogło. Oni przy zamówieniu 1 szt. zaniżają wartość jak dobrze pamiętam do 19 dolarów bo chyba od 20 jest podatek, czyli już jest 3x mniej. No i zgasiłeś pomysł w zarodku... Napaliliście się na te klucze jak szczerbaci na suchary... aż tak strasznie Wam przeszkadza zwykły kluczyk? No bo fajne te suchary są i tyle To nie jest moje pierwsze auto z salonu, fakt pierwszy Nissan... ale jak wreczano mi kluczyki (std) do Qashqai-a to... przez moment nie wiedzialem czy smiac sie czy plakac... Skladany kluczyk to dzisiaj standard w tej klasie! Oczywiscie nie wszystkim musza przeszkadzac dziury w kieszeniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) Tylko jeszcze pytanie, czy nasz kochany urząd celny nie nałoży podatku na paczkę o takiej wartości, a co gorsza jakby na granicy rozpakowali i zobaczyli np. 30 pilotów. Przecież to od razu dla nich jest informacja, że to jest na handel. Nie uwierzą, że to dla siebie. Nie wiem, czy tłumaczenie, że to zamówienie grupowe by pomogło. Oni przy zamówieniu 1 szt. zaniżają wartość jak dobrze pamiętam do 19 dolarów bo chyba od 20 jest podatek, czyli już jest 3x mniej. z tego co pamiętam to podatek i cło jest od kwoty 100$ (tak na 95%) ale nie wiem jak jest jezeli ilość podchodzi pod hurt Edytowane 27 Maja 2013 przez BartoszN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 "No i zgasiłeś pomysł w zarodku..." Może nie jeśli ... "z tego co pamiętam to podatek i cło jest od kwoty 100$ (tak na 95%) ale nie wiem jak jest jezeli ilość podchodzi pod hurt" Wtedy należałoby zamówienie przesłać w 5 paczkach po 5szt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 "No i zgasiłeś pomysł w zarodku..." Może nie jeśli ... "z tego co pamiętam to podatek i cło jest od kwoty 100$ (tak na 95%) ale nie wiem jak jest jezeli ilość podchodzi pod hurt" Wtedy należałoby zamówienie przesłać w 5 paczkach po 5szt ! OK ale i tak potrzebujecie kogoś do ogarnięcia zamówienia/zamówień. Wiesz co sie stało z ochotnikami...Bez tego nie ma co rozgłaszać szerzej. Ja nie podejme się organizacji zamowien i dystrybucji dalej. Behemot chyba tez odpuścił temat. Pogadaliśmy i tyle... Pozostają jedynie zakupy indywidualne. Widziałem, że klucze sa jeszcze na eBay-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 OK ale i tak potrzebujecie kogoś do ogarnięcia zamówienia/zamówień. Wiesz co sie stało z ochotnikami... Bez tego nie ma co rozgłaszać szerzej. Ja nie podejme się organizacji zamowien i dystrybucji dalej. Behemot chyba tez odpuścił temat. Pogadaliśmy i tyle... Pozostają jedynie zakupy indywidualne. Widziałem, że klucze sa jeszcze na eBay-u Wiem ! Choć teraz wojny nie było Dzięki za deklarowaną pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi